פורסם 2013 במרץ 2812 שנים שלום קנתי מחשבת חדש במחשב יש 8GB זיכרון RAM ובסוגרים רשום לי ניתן לשימוש רק ב3.15GBאשמח לדעת למה זה נותן לי לשתמש רק ב 3.15GB
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים כי ככה זה במערכת הפעלה 32ביט. אתה צריך להתקין מערכת של 64ביט.(מצטער על התשובה המעצבנת חחחחח)
פורסם 2013 במרץ 2912 שנים מחבר אני לא מבין כולכך בזה קניתי מחשב חדש התקשתי לתכנאי ששיתקין לי ווינדוס 7 מה אני אמור לעשות?
פורסם 2013 במרץ 2912 שנים תתקשר לטכנאי שוב ותגיד לו שהוא התקין לך את הגרסה הלא נכונה, ושיתקין לך גרסה שמתאימה לחומרה שלך - גרסת 64ביט. (ושלא יעז לקחת על זה כסף כי זה טיפשות מצידו לא לבדוק את זה במחשב חדש..)
פורסם 2013 במרץ 2912 שנים מחבר ביום שקיבתי את החשב התקשרתי אילו אמרתי לו שקניתי מחשב חדש ואני רוצה מערכת הפעלה ווינדוס 7 הוא אמר לי תבאי לי את המיפרט של המחשב (הדף שרשום בו את כל הפרטים שיש במחשב מעבד כרטיס מסך וכו) הוא אמר לי אוקי והוריד לי 32 סיבות ואני צרייך ביכל את ה64 שאלתי חברים גם שמבנים בזה שקראו את המיפרט אני ביכלל לא מבין בכל זה הוא בטוח יבקש עוד כסף על ההדקנה של ה 64סיבות מה לעשות? ועד משהו שהוא מדקין את ה 64 סיבות נימחק לי כל מה שבמחשב? כי הוא עדכין לי את הכרטיס קול של המחשב וכול הדברים האלה? זה ימחק?
פורסם 2013 במרץ 2912 שנים כן, ימחקו לך כל הדברים ואסור לו לקחת ממך כסף!זאת אשמתו שהוא התקין לך 32 ביט במקום 64 ביט, טעות שלו ואתה מבחינתך שילמת על התקנת המערכת.
פורסם 2013 במרץ 2912 שנים אוי ואבוי מה זאת אומרת איך אתה יודע אם היא חוקית?תגיד לי הטכנאי הזה שלך הוא טכנאי או איזה בחור שעושה חלטורות?בכל מקרה להתקין מערכת הפעלה זה ממש לא קשה כמו שזה ניראה או נישמע..תוכל להעזר במדריך הבא:Windows 7 Installation Tutorial
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.