עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך לגיימינג לשוק הבינוני

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי. דיברתי עם אחי וגיליתי שהוא פאנבוי של NVIDIA, והוא לא מוכן לקנות AMD. שאלתי אותו למה, והוא ענה לי שהוא פשוט לא אוהב אותם, והוא כבר התרגל לNVIDIA (ה9800GT הכרטיס החיצוני הראשון שלו, והוא רק עשה לו בעיות עד עכשיו). :screwy::facepalm::nixweiss:

אז כנראה שאני אשאל את הטכנאי על ה650 הרגיל והTi. הוא גם מתעקש על 2GB. ממה שהבנתי ההבדל מינורי ולא שווה להשקיע בגרסת ה2GB. אני צודק?

פורסם

לא רק שהוא מינורי, הוא לא מורגש בכלל. ברמות ביצועים כאלה, הזיכרון פשוט לא יהיה בשימוש.

קח את ה-650TI שהצעתי וזהו.

פורסם
  • מחבר

הוא לא מוכן לקנות משום מקום חוץ מהטכנאי, אז אין בכלל מה לדבר על חנויות, ובטח שלא על KSP.

תודה רבה על העזרה :) אני אדבר עם הטכנאי ואעדכן.

פורסם
  • מחבר

הילד ראש בקיר. הוא לא הכי מבין ורציונלי. אין טעם לנסות אפילו.

פורסם

שלום. אחי צריך כ"מ חדש עקב ביצועים נחותים עם כרטיס המסך הנוכחי. אשמח לקבל מכם המלצה לכרטיס מסך חדש.

התקציב הוא עד 600 ש"ח, עם חריגה של 150 ש"ח לכל היותר.

מפרט נוכחי:

Intel Q9400

Gigabyte p43-es3g

NVIDIA 9800GT

WD Caviar Green 1TB

2X2GB DDR2

Samsung Syncmaster 2233 1920X1080

כרגע ההתלבטות שלי היא בין HD6850 לבין HD7770. אשמח לשמוע מהי דעתכם עליהם.

אבקש להמליץ על מספר דגמים שמשתלמים בטווח המחיר הזה, ולא על אחד, כיוון שאחי מוכן לקנות רק מטכנאי שהוא מכיר די הרבה שנים, ואבקש ממנו הצעת מחיר.

תודה מראש :xyxthumbs::)

נצל"ש.

המפרט שלי די דומה למפרט של פותח השרשור רק הרזולוציה שלי יותר נמוכה, 1024*1280 וגם אני מתלבט בהחלפת כרטיס מסך בערך באותו תקציב (או לחכות עוד קצת ולהחליף את המחשב). האם באמת ניתן להריץ עם מפרטים כאלה את הקרייסיס האחרון (גם ברמות נמוכות של הגדרות טוב לי) ? אם אשדרג את הכרטיס מסך ל6850 או ל- 7770 שהומלצו פה המשחקים יעלו לי בצורה נורמלית ?

פורסם

לא נראה לי שקרייסיס ירוץ אצלך גם בהגדרות נמוכות וגם אם יעלה יהיה לא שחיק..

פורסם

למה לא? הרזולוציה זוועה, אבל זה יתרון לכרטיס המסך...

פורסם

נצל"ש.

המפרט שלי די דומה למפרט של פותח השרשור רק הרזולוציה שלי יותר נמוכה, 1024*1280 וגם אני מתלבט בהחלפת כרטיס מסך בערך באותו תקציב (או לחכות עוד קצת ולהחליף את המחשב). האם באמת ניתן להריץ עם מפרטים כאלה את הקרייסיס האחרון (גם ברמות נמוכות של הגדרות טוב לי) ? אם אשדרג את הכרטיס מסך ל6850 או ל- 7770 שהומלצו פה המשחקים יעלו לי בצורה נורמלית ?

הEVGA GTX650 Ti 1GB GDDR5 שהמליצו פה עליו כבר לפני כן עדיף

AnandTech Bench - NVIDIA GeForce GTX 650 Ti Vs. AMD Radeon HD 6850

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים