עבור לתוכן

דרוש מחשב גיימינג קל\ שימוש בייתי עד כ3000 שקלים

Featured Replies

פורסם

לא. חנות שמרשה לעצמה לעבור על החוק בגלוי תרשה לעצמה גם לדפוק אותך אחר כך שתצטרך שירות.

ה-6850 שווה את המחיר שקיבלת, אם פתאום ידפקו לך עליו מחיר של 800 שקל הוא לא שווה את זה וכבר יש את ה-7850.

אם אתה לא מסוגל להרכיב צורב לבד ואין לך איך להשיג מערכת הפעלה כדאי שתרכוש אחת ותיהיה בראש שקט ובלי בעיות,

כי זה ברור שיצוצו בעיות שלא תדע איך לפתור. בכל מקרה ההפרש במחיר הוא 200 שקלים שככה זה יהיה כאילו שילמת תוספת

לא גדולה בעבור מערכת הפעלה כשרה למהדרין.

אם בכל זאת תעדיף לקחת את הסיכון בבקשה, להגיד אותו המפרט זה יפה, אבל הייתי ממליץ להוציא הצעה מודפסת

שתכלול את שמות כל הרכיבים והמחירים שבמפרט, לא שני רכיבים בלבד, כך נוכל לוודא שבאמת מדובר באותו המפרט.

אם מדובר בשינויים שווים בערכם אין עם זה שום בעיה, אין בעיה עם צורב של סמסונג\לוח של ג'יגהבייט\קשיח של סיגייט\כרטיס

מדגם זהה של חברה אחרת, העיקר שיהיה מדובר ברכיבים שווי ערך. לכן זה חשוב שתציג מפרט מלא של המערכת ואת המחירים.

ואם זה מודפס כהצעת מחיר של החנות מה טוב.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש 2 אפשרויות שבסוף אצטרך להחליט לגביהן ואני מ-מ-ש לא יודע במה לבחור.

האפשרות הראשונה היא באמת ללכת על ההצעה שלך. לקחת את המחשב שבנית להוסיף 370 שקל בשביל ווינדואוס 7 בעברית ולגמור עניין בMTS, ככה גם יהיה לי את הדיסק ואני אוכל לישון בשקט גם במידה ואצטרך לפרמט את המערכת. אם ניקח בחשבון שהמחשב יגיע בלי שום בעיות מה שמדאיג אותי יותר מהכל זה מה יקרה במידה ודברים לא יעבדו כמו שצריך, להגיע לשם עם המחשב זה יהיה בלגאן אחד גדול שאני מאוד מאוד רוצה להמנע ממנו.

האפשרות השניה היא ללכת על החנות השלישית שהיא קרובה לבית. למעשה היא הדפיסה לי הצעת מחיר בצורה מסודרת, אמנם לא רשום שם רכיב רכיב כמה הוא עולה אבל רשום למטה מחיר סופי שזה מספיק טוב. מדובר במפרט שאתה המלצת עליו עם השינויים שציינתי בתגובה הקודמת, ועכשיו שמתי לב שגם המארז שונה>< מדובר במארז ATX ZUMAX 550 ואין את הקירור למעבד.

רציתי גם שתתיחס שניה ל2 נקודות שהועלו במהלך השיחות בחנויות.

עד כמה זה משנה אם המעבד הוא BOX או Tray? הסבירו לי שם שכדאי לקנות רק BOX משום שאי אפשר לדעת מה עבר על מעבד שמוגדר כTray.

דבר שני בכל החנויות שהייתי בהן אמרו שהלוח אם הזה של MSI זה מתכון לצרות. בחנות של KSP הסבירו לי שם שהוא פחות לשימוש בייתי ושיש לו הגדרות בסיסיות לא סטנדרטיות שצריך להתעסק ולשנות אותן. הוא גם אמר שכל שינוי בדוס ישפיע על הכרטיס משהו שלא כ"כ הבנתי, בחנות השניה פשוט אמרו שהם לא מוכרים כאלה לוחות משום שהיתה תקופה שלא היו מפסיקים לבוא אליהם עם בעיות הקשורות ללוח. לשקט שלי הייתי מעדיף איזה לוח אם אחר של GIGABITE או של ASUS או INTEL משהו בסגנון.. שלא יהיה יקר ויתאים לדרישות.

מצטער על החפירות פשוט חשוב לי להשקיע את הכסף בחוכמה ולעשות את ההחלטות הנכונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים