עבור לתוכן

דרוש מחשב גיימינג קל\ שימוש בייתי עד כ3000 שקלים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שקלים לא יותר

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים (בין היתר באיכות HD) ושתהיה אופציה להפעלת משחקים באיכות סבירה פלוס.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 אינצ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב ובהתאם למסך

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד משרדי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב DVD שאני מעוניין לשמור

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת המחשב בחנות חובה, אם יש אפשרות להתקין ווינדואוס ללא רישיון אז מצויין, אם לא אז לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה, שיהיה באיזור פתח תקווה, רצוי מאוד בפתח תקווה עצמה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).USB3 זה הדור הבא אז כנראה שזה חשוב.. מעבר לזה חיבורי HDMI שיהיה אפשר לחבר לטלוויזיה במידת הצורך

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא מתוכננים שידרוגים.

אין לי העדפה למעבי אינטל אשמח לשמוע גם הצעות למעבדי AMD במידה ויש אופציות רלוונטיות שיחסכו במחיר בלי להתפשר יותר מידי בביצועים.

תודה רבה חברים!

פורסם

הדרישות שלך לא גבוהות במיוחד והתקציב די גבוה בשבילם, היית מעוניין לשדרג גם את מסך המיושן שכנראה שברשותך

לאחד גדול עדכני ואיכותי במסגרת התקציב או בחריגה האפשרית?

פורסם
  • מחבר

הדרישות שלך לא גבוהות במיוחד והתקציב די גבוה בשבילם, היית מעוניין לשדרג גם את מסך המיושן שכנראה שברשותך

לאחד גדול עדכני ואיכותי במסגרת התקציב או בחריגה האפשרית?

אני לא מחפש מסך גדול יותר מאחר וגם ככה המרחק בין המסך לאיזור הישיבה הוא קטן 17 אינצ' מספיק לי בהחלט וכרגע המסך עובד לי מצויין. חבל על הכסף סתם להחליף אותו.. הייתי רוצה להשקיע יותר באיכויות שאפשר להוציא מהמחשב עצמו, גם במידה וזה מעבר לדרישות הנוכחיות שלי תמיד רצוי לשאוף לכמה שיותר מי יודע איזה יישומים אני אצטרך להריץ בעוד כמה שנים. המחשב הקודם שלי החזיק מעמד 8 שנים והצפי מהמחשב החדש להחזיק כמה שיותר בשביל זה חשוב לי להשיג כמה שיותר במסגרת התקציב.

פורסם

על איזו רזולוצית מסך אנחנו מדברים? או מה הדגם שלו?

פורסם
  • מחבר

מסך APEX DIGITAL LM-1701 אין לי מושג מה הרזולוציות שלו..

פורסם

כנראה שמדובר ב-1280X1024

בכל מקרה אם ננצל את כל התקציב לבקשתך למערכת "לתווך ארוך" לשימושים הללו, אפשר ללכת על השילוב הבא:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪450

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪299

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪362

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪862

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3201

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3137 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ychtqe18

כמובן שלשימושי משרד מעבד מרובע הוא מיותר ולא מנוצל, וברזולוציה הזו תקבל ביצועים מירבים עם ה-7850.

כאמור כל העסק עובר את הדרישות בלא מעט. אבל אם אתה מתכנן להחזיק את המערכת הזו 8 שנים...

אני חושב שכדי לפצל את הקניה לאחת זולה יותר שתתאים לשימושים, ובעוד מספר שנים לרכוש אחת עדכנית

שאליה תוכל להעביר לפחות חלק מרכיבי המערכת הזו.

מעבר לזה כמו שציינתי, ההבדל בין מסך איכותי 23' בעל רזולוציית FHD במיוחד בגיימינג הוא עולם אחר לדעתי, ניתן

אפילו לדחוס 7850 שינוצל בצורה מקסימלית ברזולוציה הזו ויתן ביצועים טובים, יחד עם מערכת שמתאימה שדרישות

ולשימושים היום, לא אחת שתחזיק 8 שנים, ובטח שלא לגיימינג עדכני, אולי לחצי מזה ואף פחות, אבל כל מערכת בגיל כזה

תהפוך למיושנת וחלשה שנות אור לעומת מערכת עדכנית, גם זו שקיבלת במפרט.

פורסם
  • מחבר

כנראה שמדובר ב-1280X1024

בכל מקרה אם ננצל את כל התקציב לבקשתך למערכת "לתווך ארוך" לשימושים הללו, אפשר ללכת על השילוב הבא:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

לוח אם:

מארז:

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪299

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪862

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

סה"כ: ₪3201

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3137 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ychtqe18

כמובן שלשימושי משרד מעבד מרובע הוא מיותר ולא מנוצל, וברזולוציה הזו תקבל ביצועים מירבים עם ה-7850.

כאמור כל העסק עובר את הדרישות בלא מעט. אבל אם אתה מתכנן להחזיק את המערכת הזו 8 שנים...

אני חושב שכדי לפצל את הקניה לאחת זולה יותר שתתאים לשימושים, ובעוד מספר שנים לרכוש אחת עדכנית

שאליה תוכל להעביר לפחות חלק מרכיבי המערכת הזו.

מעבר לזה כמו שציינתי, ההבדל בין מסך איכותי 23' בעל רזולוציית FHD במיוחד בגיימינג הוא עולם אחר לדעתי, ניתן

אפילו לדחוס 7850 שינוצל בצורה מקסימלית ברזולוציה הזו ויתן ביצועים טובים, יחד עם מערכת שמתאימה שדרישות

ולשימושים היום, לא אחת שתחזיק 8 שנים, ובטח שלא לגיימינג עדכני, אולי לחצי מזה ואף פחות, אבל כל מערכת בגיל כזה

תהפוך למיושנת וחלשה שנות אור לעומת מערכת עדכנית, גם זו שקיבלת במפרט.

קודם כל תודה רבה על ההתיחסות ועל זמנך! מעריך את זה מאוד, לא מובן מאליו.

בקשר לדברים שרשמת.. אני שוקל ברצינות את ההצעה של המחשב הפשוט כרגע עם אופציה לשדרוג עתידי, למעשה לא נגעתי במשחקים כבר שנים (גם עקב חוסר זמן וגם כי פשוט המחשב לא איפשר) ולא יודע עד כמה יהיה לי זמן להתעסק איתם בעתיד הקרוב ככה שאם לוקחים בחשבון שבעוד מספר שנים נעשה שדרוג זאת בהחלט יכולה להיות אופציה מעניינת.

בקשר למסך, אני בטוח שמסך חדש יכול להביא לשיפור רציני לכל מה שקשור בגרפיקות אך כמו שרשמתי אין לי כרגע שום סיבה לקנות מסך גדול יותר מהמסך הקיים ובטח לא 23 אינצ' שזה הגודל של הטלוויזיה התלויה אצלי בחדר (שאפשר אגב לחבר את המחשב אליה ולנצל טוב יותר את הכרטיס), המרחק פשוט קטן מידי..

אני אשמח אם תוכל לתת הצעה למחשב קצת יותר צנוע שפחות שואף להריץ משחקים על רזולוציות גבוהות ומתקרב יותר לדרישות שציינתי. שוב פעם המון תודה!

פורסם

אם נלך על מעבד דו ליבתי חזק, 4 ג'יגה זכרון שיספיקו בהחלט לשימושים, כרטיס לא הכי עדכני אך שיספיק בהחלט

לרזולוציה הזו ויאפשר משחקיות טובה ואף יותר מכך, זה יכול להראות כך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪263

קירור למעבד:

לוח אם:

מארז:

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪142

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

Ninja HD6850 1GB GDDR5 DVI HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪590

הרכבה:

סה"כ: ₪2146

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2104 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/8ujd4epv

בהחלט יש סבירות לא רעה שבשידרוג עתידי תוכל להעביר את המארז וספק הללו למערכת הבאה, גם אם תבחר ללכת

על מערכת גיימינג חזקה יחסית, אולי אף את הזכרון והקשיח. כמובן שאם תיהיה זקוק בעתיד לתוספת זיכרון תוכל להוסיף

סטיק נוסף של 4 ג'יגה בכל עת.

פורסם
  • מחבר

נראה טוב מאוד אני שוקל ללכת על זה בגדול. אם באמת אפשר לחסוך קצת כסף אז למה לא..

שאלה קטנה, במידה ואני ארצה להחליף בעתיד כרטיס מסך בלבד לדוגמא, הלוח אם והמעבד שציינת יוכלו להחזיק מעמד? או שאני אהיה מחוייב להחליף את כל המערכת?? אני רואה פשוט שהלוח אם והמעבד נורא זולים ואני לא אשקר זה מדליק לי נורה אדומה..

פורסם

מדובר במעבד דו ליבתי טוב והעדכני ביותר, אין צורך במעבר לזה לעבודה משרדית וגיימינג מזדמן בצורה טובה למדי.

יש מעבדי ביניים כמו ה-I3 אך מאחר ולא יעשה שימוש ביכולות ה-HT שלו ומאחר והוא עולה יותר מכפול כמובן שבהתחשבות

בדרישות ושימושים לדעתי אין שום צורך בו. אם כבר מגיעים לעלות מעבד בסביבות ה-600 שקלים האמת שכבר הייתי הולך

על מעבד מרובע אמיתי בתוספת כסף. הליבה הגראפית המובנית גם ככה לא מעניינת כי משולב כרטיס מסך חיצוני שחזק בהרבה

וכל התוכן הגראפי ירוץ עליו גם ככה.

הלוח מעולה ומשולב גם במערכות יקרות ברבה, מכוון שלוח לוקחים בהתאם לדרישות, והלוח הזה נותן לך את על מה שאתה צריך

אין צורך ביותר מזה. כמו שהספק הנ"ל יחזית את המערכת הזו בקלות, הוא ידע גם להחזיק כרטיסים ומעבדים עדכניים עתידיים.

אפשר ללכת על באנדל עם ספק 500W בתוספת 35 שקלים כמו זה:

http://www.tms.co.il/product/11900

אבל כאמור אין סיבה נכון לעכשיו, מדובר במערכת שצורכת חצי מזה. ספק איכותי 430W כמו זה לא אמור למנוע ממך לשדרג את

הכרטיס מסך בעוד שנתיים\שלוש לאחד עדכני, כל עוד לא מדובר בכרטיס צרכני במיוחד. כמובן שאם בזמן זה תהפוך לגיימר תדיר

ותחליט ללכת על מערכת גיימינג חזקה ועדכנית זה ברור שאתה כבר תשדרג את כל הפלטפורמה כי אתה לא תרצה להתפשר בדבר

ויתכן שהמעבד כבר יגביל כרטיס עדכני וחזק.

אם ניקח את הרזולוציה שברשותך ואת עצם העובדה שלא הרצת משחקים כבר שנים, המערכת הזו תספק אותך בקלות, את העבודה

המשרדית והיום יומית היא תעשה בקלות, וברזולוציה הזו גם תריץ משחקים בצורה מעולה.

בקיצור זו מערכת גיימינג תקציבית וטובה ברמת ה-ACCSESS+ עם תמורה מעולה, תהנה ממנה, בעתיד אם הדרישות

ישתנו ותחליט לעלות מדרגה (כולל החלפת המסך לשיפור חווית המשחק) תשדרג, אם תוכל להציל רכיבים קיימים מהמערכת הזו

מה טוב, אם לא או במידה ותחליט ללכת על הכל חדש, קיבלת בהחלט את התמורה לכסף ששילמת.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה לפני שאני יוצא מהבית לכיוון החנות מחשבים, עד כמה כל העסק מרעיש?? המארז הזה הוא נחשב מארז שקט? האם המאווררים שלו מספיקים ולא אצטרך להוסיף מאווררים??

תודה רבה!!

פורסם

מערכת ברמת רעש סטנדרטית, באנדל מארז ששם דגש מיוחד על שקט יעלה לא מעט. למארז מאוורר אחד ליציאת אוויר, אפשר

להוסיף מאוורר די שקט נוסף לכניסת אוויר בתוספת 20\25 שקלים.

אתה יכול לשקול גם את הבאנדל הבא:

http://www.tms.co.il/product/11845

שכולל מארז איכותי\שקט\מאורר יותר עם שני מאווררים שקטים ועם ספק 500W אך ללא יציאת USB3 קידמית.

מעבר לזה בהתאם להיצע של TMS באנדל שכולל ספק זהה עם מארז שקט ביותר עם חומר לבידוד רעשים יעלה 700 שקלים.

אלא אם אתה רגיש לרעש ובאמת מחפש משהו שקט במיוחד, זו תיהיה תוספת מיותרת לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מאחר ואין לי TMS בפתח תקווה הלכתי עשיתי סיבוב בכמה חנויות בעיר, ורציתי לראות אם המחירים נשמרים ויש את כל הרכיבים. בכל החנויות לא התאפשרה בניה של המחשב במדוייק כי היו חסרים רכיבים אז ניסינו למצוא משהו דומה באיזור המחירים המדובר ובהתאם לדרישות. אני אפרט פה לגבי 3 הצעות שקיבלתי ותגיד לי מה דעתך ועל מה ללכת.

טוב בחנות הראשונה שהגעתי אליה הוא היה נראה מופתע וחשב שזה ביזבוז של כסף ללכת על המעבד הזה אבל בכל מקרה הוא נתן לי הצעה שהדברים היחידים שהוא שינה היו הכרטיס מסך Sapphire HD6850 ולוח אם ASROCK K61M/ USB3. זה יצא 2300 שקל כולל הרכבה וכולל התקנת ווינדואוס ואופיס.

בחנות השניה הם הציעו לי מארז של SHARKOON VS3-S Gעם ספק GOLDEN TIGER 450 REAL, 12CM FAN 24PIN, לוח אם ASUS P8H61-M LX R2.0 LGA1155 DDR3 1600 PCI-E VGA זכרונות של G. SKILL והרכטיס מסך הוא אמר שהוא נורא ישן ושאין להם כאלה הוא הציע כרטיס GIGABYTE RADEON HD 7770 OC 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI

.2XMINIDP

2100 שקל לא כולל הרכבה והתקנת ווינדואוס שגם תעשה לי בעיות

חנות שלישית הכי מצאה חן בעיני הציעו לי בה להחליף את המעבד לאותו מעבד רק שיהיה BOX ולא TRAY, לוח אם של INTEL H75 וזיכרונות של KINGSTON. כרטיס מסך נתנו לי קצת יותר חלש על מנת לא לחרוג מהתקציב, GFORCE 610GT 1024 .

מדובר ב2200 שקל כולל הרכבה כללית של המחשב+ תוכנה והיא אפילו אמרה שתביא לי כבל HDMI על הדרך כששאלתיxD

במידה ואחליט לשמור על הכרטיס שהצעת זה יעלה 2350..

אשמח אם אם תביע את דעתך על שלושת החנויות ועל ההצעות.

פורסם

קודם כל קשה להבין משהו ממפרטים חלקיים בלבד.

בנוגע למה שקיבלת,

במפרט הראשון הוא חשב שזה בזבוז כי הוא רצה לדחוף לך כנראה מעבד מיושן, איזה בזבוז יש במעבד ב-250 שקל? פשוט

מדובר במעבד דו ליבתי הכי חדש שיש היום בשוק, וחנויות שכונתיות יעדיפו בהרבה מקרים לדחוף רכיבים מיושנים.

החנות השניה שזו כנראה KSP, מציעה ספק שהוא זבל ג'נרי, ה-7770 זו אופציה לא רעה ושקלתי אותה, ה-6850 לא כרטיס

נורא מיושן סה"כ מדובר בדור אחד אחורה שזה לא משמעותי מידי בסיטואציה הזו והוא חזק יותר ביצועית מה-7770 ובמחיר מוזל

ברכישת מחשב חדש בלבד, ועם אחריות מלאה. לכן הוא דיל יותר טוב לדעתי.

החנות השלישית בכלל בדיחה גרועה, GT610 קצת יותר חלש... נו באמת, הם לא נמצאים בכלל על אותה הפלנטה מבחינת

ביצועים. עדיף כבר להישאר עם המובנה. זה כרטיס שעולה 200 שקל לעומת כרטיס שהיה עולה כשהיה עדכני יותר מ-1000.

בקיצור, לדעת מה ההיצע של חנויות שכונתיות הוא לא אפשרי, ולרוב המחירים גבוהים יותר וההיצע דל, KSP זו החנות הנורמלית

היחידה שתאפשר לבנות מפרט דרך האתר במחירים סבירים אבל בהתאם להיצע שלהם, והוא יהיה לדעתי פחות מוצלח ואף יקר יותר.

אם ניקח בחשבון גם את רמת השירות והמקצועיות יש מספר חנויות מומלצות יותר בפורום, אחת מהן היא זו שקיבלת.

המשלוח שם הוא בחינם וגם בעת מימוש האחריות, ולדעתי ישנה האפשרות של תשלום לשליח בעת קבלת המחשב.

פורסם
  • מחבר

אחת הבעיות בבחירת החנות שממנה אקנה היא שצריך לקחת בחשבון את הרכבת והתקנת המערכת..נגיד ויש לTMS משלוח ואפשר לקבל את ההזמנה עד הבית, אני לא מעוניין בתוכנה מקורית שמציעות גם MTS וגם KSP.. לא ניתן אצלהם להתקין ווינדואוס ללא רישיון וזה מקפיץ את שווי המחשב באיזה 300 400 שקל ומצד שני אני לא יכול לוותר מן הסתם על מערכת הפעלה וצריך בכל מקרה שמישהו יתקין לי אותה . לכן אני מעדיף "חנות שכונתית" שיכולה גם לתמוך בי מהבחינה הזאת. במידה ואני לא מוותר על הכרטיס מסך שהצעת והולך איתו עד הסוף בחנות השלישית ומשלם את ה2350 שקל כשזה כולל לי את הרכבת המחשב+ תוכנה+ העברת הצורב DVD וכל ההתעסקות מסביב, יחד עם השינויים האחרים שהחנות השלישית הציעו בהתחשב בכל הדרישות, זה הופך את העיסקה לשווה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים