עבור לתוכן

מפרט לגיימינג כבד עד 6000 שקל

Featured Replies

פורסם

טוב אני עורך את ההודעה.

אני מבקש שתכינו לי מפרט למחשב גיימינג כבד

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את כל התקציב אבל לא על משהו מיותר, אפשר לחסוך.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונה את המחשב במיוחד כדי לשחק Planetside 2 משחק מאוד מאוד כבד, הכי כבד שאני מכיר, מאות שחקנים יכולים להילחם על אזור קטן, הרבה פיצוצים כלי רכב בקיצור משחק מאוד כבד.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הציעו לי לקנות את המסך הזה... אני לא יודע מה הרזולוציה שלו

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (?)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, וWindows 7.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא, אני לא מבין במחשבים ומעדיף כמה שפחות להתעסק בדברים האלה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, אני רוצה ווינדואס 7

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. הבנתי שTMS ממש טובים, והם גם בנתניה ככה שזה מאוד קרוב לי.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין לי מושג מה זה.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, לא מתעסק בדברים האלה.

תודה מראש ^^, חשוב לי להדגיש שPlanetside 2 הוא באמת משחק כבד אני לא סתם אומר, הוא הרבה יותר כבד מהמשחקים שיש עכשיו בשוק כי הוא באותה רמת גרפיקה אבל עם מאות שחקנים ויריות ופיצוצים על המסך בו זמנית.

פורסם

זה מפרט מלפני ארבעה חודשים, לא רלוונטי.

תערוך את ההודעה שלך ותענה על השאלון שבחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

ערכתי את ההודעה המקורית. ^^

פורסם

אם נמצה את כל התקציב במערכת גיימינג מאוד חזקה זה יראה כך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪22

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪299

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪362

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪490

כרטיס מסך:

SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1799

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

מסך:

כמות: 1 - מחיר: ₪899

תוכנות:

Microsoft Windows 8 Premium English/Hebrew 32/64 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪388

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6082

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5961 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/skayte48

אני אישית בדעה שכרטיס כמו ה-7870XT הוא מספיק לרזולוציה הזו, ולרוב נותן ביצועי מקס'

אבל אם אתה רוצה כמה שפחות פשרות בהגדרות גם ה-7970 הוא דיל מצויין. מדובר בכרטיס שהוא אוברקלוקר מעולה, אם

אתה לא מעוניין להתעסק בזה אפשר ללכת על הכרטיס הזה מתוצרת NV שגם כן במחיר מצויין ומציע את היתרונות שלו:

http://www.tms.co.il/product/11823

חלש בממש מעט, מה שכן הוא אוברקלוקר הרבה פחות מוצלח.

כולל SSD מהיר למערכת ההפעלה ולתוכנות נבחרות, תוכל להתקין את המשחק המועדף עליך ולקצץ במעט את זמני הטעינה.

פורסם

אם פלאנטסייד הוא המשחק הכי כבד שאתה מכיר אז... :-X

TMS עושים משלוחה חינם, אז גם עם אתה גר באילת ;)

בבקשה:

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il .

מעבד:

קירור למעבד:

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪565

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1425

כונן אופטי:

מסך:

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT

כמות: 1 - מחיר: ₪369

סה"כ: ₪5809

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5693 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/1k5d63ya

זה בניצול כמעט מקסימלי של התקציב, אפשר לחסוך בכרטיס המסך קצת ולא תרגיש הרבה. שמתי כונן SSD של 120GB שייתן לך זריזות של המחשב בכללי ושיפור בזמני טעינה של המשחקים. משום מה נראה של-TMS נגמרו הסיגייט 1TB במלאי אז שמתי WD (אישית, אני יותר מחבב את WD) מסך דל 23 אינץ' המומלץ (אני כרגע משתמש בו) ו-8 גיגה זיכרון. מחשב מצויין לכל הדעות :xyxthumbs:

כרטיס מסך 7950 עם קירור משופר, כי לדעתי ה-7970 ב-1800 פשוט רועש וחם, ואתה לא צריך את תוספת הביצועים.

גם מארז של חברת פרקטל דיזיין (יש לי גם מארז שלהם) מארז איכותי ומעולה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות אנשים.

רק שאלה אחת שניכם נתתם כמעט אותו מפרט למעט לוח האם והמארז, (שאחד מהם נובע מהשני אני מניח) אז השאלה שלי בתור מישהו שלא מבין במחשבים איזה מפרט עדיף לי? ואני אשמח לעוד תגובות, גם עוד מפרטים וגם ביקורת על המפרטים המוצעים אם יש.

Ymac ההבדל בכרטיס המסך שאתה מציע הוא כרטיס מסך פחות מתחמם ויותר שקט יחסית בתמורה להתפשרות קטנה בהגדרות או ההתפשרות נהיית יותר רצינית? נגיד מULTRA לHIGH, ועד כמה הוא רועש? מפריע אם זה בחדר עם עוד אנשים? אני קצת מבין ברעש אם תביא לי את הדציבלים שהוא מפיק אני בכלל אודה לך.

וRoy.T אני לא מעוניין בOC אז אם אני אלך על הכרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 מה היתרון שלו על

7870XT? והאם הלוח אם שאתה מציע צריך להשתנות אם לוקחים כרטיס מסך מחברה שונה?

פורסם

חברת לוח האם לא קשורה לחברת כרטיס המסך :)

זו התפשרות מינורית, עם OC קליל (יש מדריכים, אפילו בפורומינו הקט) אתה תגיע לביצועים של 7970 ומעבר.

היתרון של ה-670? אין לו ממש "יתרון" כלומר, הוא יותר חזק, אבל ביחד עם זאת יותר יקר וללא פוטנציאל OC טוב.

ה-7970 שהציעו לך יכול להגיע לרמות רעש "בלתי נסבלות" עבור הרבה מהאנשים, אני פריק של שקט, שמצליח להבחין בנוקטואה המסכן על הקירור למעבד, אבל שמעתי השוואות, ואין מה להשוות בין 7970 לקירור של ספייר או גיגהבייט.

המפרט שלי מציע לוח מעט מתקדם יותר (אופציות לעתיד), מארז איכותי יותר וכרטיס מסך שקט יותר, תוך התפשרות מינורית (מאוד) בביצועי הכרטיס. (בפלאנטסייד, לא תרגיש)

פורסם

קודם כל אני חושב שללא התעסקות עם OC לרזולוציה הזו ה-XT הוא עסקה יותר טובה מה-7950, ההפרש הקטן בביצועים

ללא OC לא מצדיק תוספת של 300 שקלים אם ניקח בחשבון את המבצע פייסבוק שיש ב-TMS על ה-XT.

בכלל כמו שציינתי לרזולוציה הזו אם אתה לא חולה גרפיקה ה-XT נותן את התמורה הטובה יותר.

ההפרש בביצועים גובר עם כרטיסים כמו ה-7970 וה-670, לעומת אלו, אך כמובן שהם יקרים בהרבה.

הקירור שב-7950 הזה אולי עדיף מקירור מפוח, אבל לא מדובר בגרסה עם קירור מיוחד. בטח שיש כמו שציינתי

את ה-XT שמגיע עם קירור עדיף וקרוב מאוד לביצועים שלו ללא OC וזול בהרבה.

מה איכפת לך מתחמם יותר או מתחמם פחות, שניהם יעבדו בצורה אופטימלית כמו שהם צריכים לעבוד. אני לא חושב

שהבדלי הרעש יהיו משמעותיים, גם ככה רמת הרעש בזמן מאמץ לא צריכה לשנות לך יותר מידי, והדרישה למערכת

שקטה במיוחד לא הייתה חלק מהדרישות שלך גם כן.

ההשוואה בין ה-670 לא צריכה להיות מול ה-XT, אלא מול ה-7970, ה-670 מגיע עם קירור עדיף בהרבה ודברים נוספים כמו

קודה\פיזיקס יחד עם דרייברים טובים יותר ועוד, לעומת ה-7970 שלדעתי דיל לא פחות טוב עם ביצועים טובים במעט

ויתרונותיו, שאחת מהן היא שמדובר באוברקלוקר הרבה יותר טוב שיכול להרחיק אותו ביצועית מה-670 בצורה לא מבוטלת.

בקיצור בגרסאות הללו של הכרטיסים זו דעתי:

OC - 7950\7970

ללא OC או ה-XT או ה-670

כשה-XT מוביל על פני כולם ביחס למחיר\ביצועים ולדעתי המומלץ ביותר לרזולוציה הזו וללא OC.

פורסם

^ מסכים, עכשיו שמתי לב שהקירור על ה-7950 "לא משהו".

ה-7870XT גם ייצא זול יותר, שקט יותר ומשתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב אז כדי לסכם, שניכם בעצם מסכימים על המפרט הזה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

קירור למעבד:

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪565

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1220

כונן אופטי:

מסך:

תוכנות:

Microsoft Windows 7 Home Premium English 64BIT

כמות: 1 - מחיר: ₪369

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5604

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5492 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/btg3dyum

בבקשה תבדקו אם לא טעיתי באף רכיב במיוחד בכרטיס מסך, לא נתתם לי את השם המלא של הכרטיס מסך הזה אז חיפשתי וזה היחיד שכולל 7870XT, אבל בכל זאת בבקשה תבדקו את המפרט שוב D:

עכשיו Ymac לקחתי את המארז שלך עכשיו השאלה היא האם עוד איזה שנה שנתיים בעזרת הלוח אם הזה אני אוכל להחליף לכרטיס מסך יותר מתקדם? זו הכוונה שלך כשכתבת "אופציות לעתיד"?

ואני עדיין לא סגור על הכרטיס מסך, הבנתי שOC משפר את הביצועים של הכרטיס בכ20%, השאלה היא האם ה7950 וה7870XT ללא OC הם בדיוק באותה רמה, כי ממה שאמרתם הבנתי אפילו ללא OC ה7950 הוא בקצת יותר טוב אבל עם OC הוא לא רואה את ה7870XT.

אם זה המצב כלומר אפילו ללא OC ה7950 חזק יותר אפילו בקצת אז אני אקח את ה7950 כי אני אעשה OC עוד כמה שנים אני מניח אם אמרתם שזה לא מסובך.

ובקשר לתגובה האחרונה שלך Ymac אם הקירור של ה7950 לא משהו, מזה אומר? שמרוב חום הוא יכול להתפוצץ עוד כמה שנים? או להאט את הביצועים שלו?

חברה אני ממש מבתלבט בין שני הכרטיסים אז בבקשה תעזרו לי. אם הקירור של ה7950 לא ממש משפיע על השיקולים (לא יתפוצץ או משהו) והוא יותר חזק גם בלי OC מה7870XT אז אני אלך על ה7950, מה אתם אומרים?

סליחה שאני חופר פשוט אני ממש לא מבין בדברים האלה וזה מאוד חשוב לי ^^

שוב תודה על התגובות ואני מחכה לתגובות שלכם שאני מקווה ישאירו אותי ללא שאלות ועם מפרט שאני אלך איתו לחנות D:

פורסם

בסטוק (כלומר, ללא OC) ה-7870XT וה-7950 כמעט זהים בביצועים. נכון שעם OC ה-7950 חזק יותר אבל זה בא במחיר של כמה מאות

שקלים יותר, כסף שכדאי לחסוך ולשדרג את כרטיס המסך כשזה שלך לא יספיק.

פורסם

לך על ה-XT, הוא יספק אותך מעל ומעבר. אל תשכח את מבצע הפייסבוק שמוזיל את מחירו.

שום כרטיס לא יתפוצץ ושום יצרן לא מטומטם מספיק בכדי לעשות קירור שלא יעמוד במשימה לשמור על רמת קירור תקינה, אלא

אם תרצח את הכרטיס ב-OC כמובן.

המפרט מצויין, קח בחשבון שהבאנדל של הפרקטל הזה אינו כולל יציאת USB3 קידמית אם זה מעניין אותך, מעבר לזה שאני לא

רואה סיבה לשלם יותר 60 שקלים על הלוח אבל גם זה בסדר, ואישית הייתי הולך על מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שהיא אחלה

מערכת הפעלה לפי דעתי אבל גם פה תבחר מה שאתה רוצה לא קריטי.

מעבר לזה, תתחדש.

פורסם
  • מחבר

לך על ה-XT, הוא יספק אותך מעל ומעבר. אל תשכח את מבצע הפייסבוק שמוזיל את מחירו.

שום כרטיס לא יתפוצץ ושום יצרן לא מטומטם מספיק בכדי לעשות קירור שלא יעמוד במשימה לשמור על רמת קירור תקינה, אלא

אם תרצח את הכרטיס ב-OC כמובן.

המפרט מצויין, קח בחשבון שהבאנדל של הפרקטל הזה אינו כולל יציאת USB3 קידמית אם זה מעניין אותך, מעבר לזה שאני לא

רואה סיבה לשלם יותר 60 שקלים על הלוח אבל גם זה בסדר, ואישית הייתי הולך על מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שהיא אחלה

מערכת הפעלה לפי דעתי אבל גם פה תבחר מה שאתה רוצה לא קריטי.

מעבר לזה, תתחדש.

USB3? זה כאילו USB רגיל או משהו מיוחד? וזה בסדר שאין מקדימה, יש מאחורה אבל נכון?

ותודה לשלושתכם ממש עזרתם לי אני אלך על הכרטיס מסך שהמלצתם D:

פורסם

USB 3 זה גרסא חדשה של USB שנותנת מהירות פי 10 (כמדומני) מ-USB 2 (מה שסביר שאתה משתמש עכשיו) אבל דורש חומרה תואמת משני הכיוונים (לא רק הלוח, אלא גם המכשיר) וכבל מיוחד (יש 5 גידים נוספים על הארבעה הקיימים). אבל עם כל זאת החיבור הפיזי עדיין תומך בהתקני USB 2 ובכבלים ישנים, פשוט במהירויות "רגילות".

לגבי מה שאמרתי "אופציות לעתיד", זה לא הייתה הכוונה לכרטיס מסך, כי זה לא תלוי הרבה בלוח אלא יותר בספק ואולי במעבד. אלא הכוונה ליותר זיכרון (יש לו 4 חריצים לזיכרונות לעומת שניים בלוח שרוי נתן) כוננים קשיחים (יותר חיבורי דיסקים) וכד'.

המפרט שגיבשת בהמלצותינו מצויין, לך על זה :xyxthumbs:

פורסם

לא שזה משנה יותר מידי כי לא מדובר בתוספת כסף גדולה אבל...

סטיק בודד של 8 ג'יגה כנראה יספיק לאורך חיי המערכת הזו, וגם אם לא הוא תמיד יוכל להוסיף סטיק בנפח עדכני בכל שלב, מה

שבטוח יספיק למערכת הזו עד המוות.

מתי בפעם האחרונה ניצלת את כל ה-4 סלוטים שבלוח? מילא אם תוספת הביצועים מדואל צ'אנל הייתה שווה משהו, או שזוג

סטיקים היה יוצא זול בהרבה.. אבל זה לא המקרה לא לכאן ולא לכאן.. ובלוח ישנם מספיק יציאות SATA בהתאם למפרט ולדרישות.

אם היה צורך בחיבור שני מסכים עדכניים ישירות ללוח או במשהו אחר שבאמת נדרש ניחא.. אבל כל מה שציינת זניח לחלוטין.

המארז של פרקטל מן הסתם גם יותר איכותי וגם יותר שקט, תוספת מובנת בהחלט במידת הצורך, כמובן שיקרה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים