פורסם 2013 ביולי 1612 שנים מה ???אתה סתם מדווח בלי פרטים.אז אולי תספר מה קורה אם שני המסכים ? שניהם לא עובדים ? אחד מהם ? נערך 2013 ביולי 1612 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים חיברתי מסך אחר במקום מה שהיה לי. גם במסך החדש הבעיה ממשיכה- לפעמים אחרי שהמסך מתכבה במצב "חסכון בחשמל" אז שמדליקים אותו מקבלים רק מסך שחור (אבל רואים שהמסך נדלק)אני לא יכול לחבר את שתי המסכים ביחד כי בכרטיס מסך יש רק חיבור DVI אחד והמסכים שלי לא תומכים HDMI.
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים הייתה לי בעיה דומה (יש לי ווינדוס 8 מקורי והמחשב חדש) אחרי זמן מסוים המסך נכבה והמחשב נכנס למצב שינה. כשחזרתי גם אני קיבלתי מסך שחור (צבע הנורה השתנה מכתום לכחול) והמחשב כביכול יצא ממצב השינה אבל לא ראו כלום על המסך. הייתה לי עוד בעיה שלפעמים הייתי מכבה את המחשב אבל רק המסך נכבה והמחשב כביכול עבד. ביטלתי אפשרות בווינדוס שנקראת "אתחול מהיר" ושתי הבעיות תוקנו. תנסה אולי יעבוד. אם לא עוזר אתה תמיד יכול להפעיל חזרה את האפשרות. (אם אתה רוצה לנסות אני אסביר לך איך לבטל את האפשרות).- - - תגובה אוחדה: - - -דרך אגב גם לי יש כרטיס מסך של AMD - gigabyte radon hd 7970 ודרייבר 13.4
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים מחבר כבר שבוע+ אני בלי תקיעותה LCD מחובר כ extended, מאז הכל בסדר, קצת מציק שהעכבר "בורח" למסך השני (שהוא כבוי בכלל)
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים דרך אגב גם לי יש כרטיס מסך של AMD - gigabyte radon hd 7970 ודרייבר 13.4דרך אגב גרסת 13.4 סבלה מבעיות התעוררות ממצב שינה, ממליץ לכם על גרסת 13.6 איתה אין לי בעיות כלל:http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_6_beta_download,1.html
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים דרך אגב גרסת 13.4 סבלה מבעיות התעוררות ממצב שינה, ממליץ לכם על גרסת 13.6 איתה אין לי בעיות כלל:http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_6_beta_download,1.htmlזאת גרסת בטא.
פורסם 2013 ביולי 2612 שנים הייתה לי בעיה דומה (יש לי ווינדוס 8 מקורי והמחשב חדש) אחרי זמן מסוים המסך נכבה והמחשב נכנס למצב שינה. כשחזרתי גם אני קיבלתי מסך שחור (צבע הנורה השתנה מכתום לכחול) והמחשב כביכול יצא ממצב השינה אבל לא ראו כלום על המסך. הייתה לי עוד בעיה שלפעמים הייתי מכבה את המחשב אבל רק המסך נכבה והמחשב כביכול עבד. ביטלתי אפשרות בווינדוס שנקראת "אתחול מהיר" ושתי הבעיות תוקנו. תנסה אולי יעבוד. אם לא עוזר אתה תמיד יכול להפעיל חזרה את האפשרות. (אם אתה רוצה לנסות אני אסביר לך איך לבטל את האפשרות).- - - תגובה אוחדה: - - -דרך אגב גם לי יש כרטיס מסך של AMD - gigabyte radon hd 7970 ודרייבר 13.4אך ביטלת את האתחול המהיר?
פורסם 2013 ביולי 2912 שנים ביטלתי את האתחול המהיר כך: תכנס ללוח הבקרה ותחפש בתיבת החיפוש חשמל. אחר כך תראה שם אפשרויות צריכת חשמל. מתחת לזה יש את האפשרות "שנה את תפקידם של לחצני ההפעלה". תלחץ על אפשרות זו ואז יפתח לך דף ולמעלה בדף זה ישנה האפשרות "שנה הגדרות שאינן זמינות כעת" ולאחר מכן תוריד את הסימון מהאתחול המהיר (הסימון זה V בתוך ריבוע קטן) ואז תשמור את השינויים.- - - תגובה אוחדה: - - -אחרי שביטלתי את האתחול המהיר נפתרו לי הבעיות של מצב השינה (לפעמים שהמחשב היה במצב שינה וניסיתי לחזור למצב הרגיל לא ראו כלום על המסך ולפעמים שניסיתי לכבות אותו רק המסך נכבה אבל המחשב עדיין פעל כביכול). ודרך אגב אם זה לא פותר לך שום בעיה אתה תמיד יכול להפעיל בחזרה את האתחול המהיר.
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים הבעיה החריפה אצלי.עכשיו זה קורה כמעט כל פעם שאני מעיר את המסך.ניסיתי לבטל את אפשרות האתחול המהיר כמו שעשה gal561, אך הבעיה ממשיכה.אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות.
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים הבעיה במסך שלך ???http://www.google.com/search?newwindow=1&q=2209WA+power+save+mode+stuck&oq=2209WA+power+save+mode+stuck&gs_l=serp.12...21686.26510.0.29777.11.11.0.0.0.0.219.2040.0j9j2.11.0....0...1c.1.24.serp..1.10.1859.f64vyRuCl3g
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.