עבור לתוכן

הדלקת מסך לאחר כיבוי אוט' (חסכון באנרגיה) WINDOWS 8

Featured Replies

פורסם
מה ?

חיברתי מסך אחר ועדיין יש את אותה בעיה

• תגובות 50
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה ???

אתה סתם מדווח בלי פרטים.

אז אולי תספר מה קורה אם שני המסכים ? שניהם לא עובדים ? אחד מהם ?

נערך על-ידי Ivan

פורסם

חיברתי מסך אחר במקום מה שהיה לי. גם במסך החדש הבעיה ממשיכה- לפעמים אחרי שהמסך מתכבה במצב "חסכון בחשמל" אז שמדליקים אותו מקבלים רק מסך שחור (אבל רואים שהמסך נדלק)

אני לא יכול לחבר את שתי המסכים ביחד כי בכרטיס מסך יש רק חיבור DVI אחד והמסכים שלי לא תומכים HDMI.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את הבעיה.

WIN 8+ 7870XT, מחשב חדש לגמרי.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה (יש לי ווינדוס 8 מקורי והמחשב חדש) אחרי זמן מסוים המסך נכבה והמחשב נכנס למצב שינה. כשחזרתי גם אני קיבלתי מסך שחור (צבע הנורה השתנה מכתום לכחול) והמחשב כביכול יצא ממצב השינה אבל לא ראו כלום על המסך. הייתה לי עוד בעיה שלפעמים הייתי מכבה את המחשב אבל רק המסך נכבה והמחשב כביכול עבד. ביטלתי אפשרות בווינדוס שנקראת "אתחול מהיר" ושתי הבעיות תוקנו. תנסה אולי יעבוד. אם לא עוזר אתה תמיד יכול להפעיל חזרה את האפשרות. (אם אתה רוצה לנסות אני אסביר לך איך לבטל את האפשרות).

- - - תגובה אוחדה: - - -

דרך אגב גם לי יש כרטיס מסך של AMD - gigabyte radon hd 7970 ודרייבר 13.4

פורסם
  • מחבר

כבר שבוע+ אני בלי תקיעות

ה LCD מחובר כ extended, מאז הכל בסדר, קצת מציק שהעכבר "בורח" למסך השני (שהוא כבוי בכלל)

פורסם

דרך אגב גרסת 13.4 סבלה מבעיות התעוררות ממצב שינה, ממליץ לכם על גרסת 13.6 איתה אין לי בעיות כלל:

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_6_beta_download,1.html

פורסם

שתדע שגרסאות הבטא היו יותר יציבות ופחות מלאות בבעיות מהגרסאות הרשמיות..

פורסם
הייתה לי בעיה דומה (יש לי ווינדוס 8 מקורי והמחשב חדש) אחרי זמן מסוים המסך נכבה והמחשב נכנס למצב שינה. כשחזרתי גם אני קיבלתי מסך שחור (צבע הנורה השתנה מכתום לכחול) והמחשב כביכול יצא ממצב השינה אבל לא ראו כלום על המסך. הייתה לי עוד בעיה שלפעמים הייתי מכבה את המחשב אבל רק המסך נכבה והמחשב כביכול עבד. ביטלתי אפשרות בווינדוס שנקראת "אתחול מהיר" ושתי הבעיות תוקנו. תנסה אולי יעבוד. אם לא עוזר אתה תמיד יכול להפעיל חזרה את האפשרות. (אם אתה רוצה לנסות אני אסביר לך איך לבטל את האפשרות).

אך ביטלת את האתחול המהיר?

פורסם

ביטלתי את האתחול המהיר כך: תכנס ללוח הבקרה ותחפש בתיבת החיפוש חשמל. אחר כך תראה שם אפשרויות צריכת חשמל. מתחת לזה יש את האפשרות "שנה את תפקידם של לחצני ההפעלה". תלחץ על אפשרות זו ואז יפתח לך דף ולמעלה בדף זה ישנה האפשרות "שנה הגדרות שאינן זמינות כעת" ולאחר מכן תוריד את הסימון מהאתחול המהיר (הסימון זה V בתוך ריבוע קטן) ואז תשמור את השינויים.

אחרי שביטלתי את האתחול המהיר נפתרו לי הבעיות של מצב השינה (לפעמים שהמחשב היה במצב שינה וניסיתי לחזור למצב הרגיל לא ראו כלום על המסך ולפעמים שניסיתי לכבות אותו רק המסך נכבה אבל המחשב עדיין פעל כביכול). ודרך אגב אם זה לא פותר לך שום בעיה אתה תמיד יכול להפעיל בחזרה את האתחול המהיר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה החריפה אצלי.

עכשיו זה קורה כמעט כל פעם שאני מעיר את המסך.

ניסיתי לבטל את אפשרות האתחול המהיר כמו שעשה gal561, אך הבעיה ממשיכה.

אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות.

פורסם

לפני שאני מחליף מסך, איך אני יכול לדעת בוודאות שזאת הבעיה?

פורסם

לוקח מסך מחבר ומנסה ?

לוקח מסך שלך לחבר ומנסה ?

נותן למעבדה ליבדוק מסך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים