פורסם 2013 במרץ 2512 שנים יש לי מערכת ק"ב ברמה גבוה אני עובד עם מחשב כול הזמן למוזיקה סרטים וכו... ( מחשב -> רסיבר -> רמקולים ) נשרף לי הכרטיס קול ישן לא משהוא מקצועי וקניתי כרטיס קול USB זמני והיה לי מחשבה בגלל שהמחשב מוציא את הסאונד דרך כרטיס קול לרסיבר אם יש אפשרות אם אני יקנה כרטיס קול אז הוא יעביר איכות יותר גבוה לרסיבר מה שיעלה את איכות הסאונד זה נכון??? אם כן אבקש המלצה לכרטיס קול איכותי חג פסח שמח ותודה רבה לעוזרים
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים איך היית מחבר את הרסיבר עד עכשיו? חיבור אנלוגי או דיגיטלי?במידה והחיבור הוא אנלוגי, הרסיבר פשוט מגביר את האות או שהוא מעבד אותו כדי לתת צליל ל- 5 ערוצים?
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים מחבר אני לא יודע מה זה אנגולי ומה זה דיגיטליאני יודע שאני מחבר עם כבל RCAוהשאלה שלי היא אם האות שיוצא מהמחשב הוא כבר מעובד או שצריך כרטיס קול
פורסם 2013 במרץ 2912 שנים כבל RCA בודד לכל הערוצים, או כבל נפרד לכל ערוץ?אם זה הראשון אז זה חיבור דיגיטלי ואז כל הפיענוח והמרה נעשים ברסיבר, אם זה השני זה אנאלוגי וכל הפיענוח והמרה נעשים בכרטיס קול והרסיבר רק מגביר.
פורסם 2013 במרץ 2912 שנים מחבר אני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל RCA אחד ומשם הוא מעביר לכול הרמקולים זה אומר שהרסיבר מפענח את האות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.