עבור לתוכן

הגברת רמקולים אחוריים בחדר

Featured Replies

פורסם

הכוונה בלהגביר בהגדרות או משו לא בשיפור,

בקיצור יש לי את המערכת avr 390 של דנון

עם רמקולים שלהם, עכשיו שאני יושב במרכז החדר שומעים טוב אבל שאני ליד המחשב ( בערך 2 מטר ממרכז החדר) אני פחות מרגיש את ה"סראונד"

יש דרך להגברת הרמקולים האחוריים בלבד לא משתנה אם זה דרך המחשב או דרך הגדרות המערכת..

פורסם

אני מאמין שברסיבר שלך כמו כמעט כול הרסיברים יש

אפשרות להגברת כול רמקול בנפרד

אני לא מכיר את הרסיברים של דנון

אז או שתבדוק בחוברת או שמישהוא יענה לך

אבל שתשב במרכז החדר אתה תשמע את הרמקולים האחוריים חזק יותק מה שלא יהיה לך כיף לראןת סרטים ככה

חג פסח שמח

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שברסיבר שלך כמו כמעט כול הרסיברים יש

אפשרות להגברת כול רמקול בנפרד

אני לא מכיר את הרסיברים של דנון

אז או שתבדוק בחוברת או שמישהוא יענה לך

אבל שתשב במרכז החדר אתה תשמע את הרמקולים האחוריים חזק יותק מה שלא יהיה לך כיף לראןת סרטים ככה

חג פסח שמח

לא מצאתי אפשרות להגברת רמקולים מצאתי אפשרות לקביעת מרחק- אבל שאני קובע את המרחק של האחוריים כיותר גדול זה לא מגביר לי בכל מקרה (ניסיתי עד המקסימום)

פורסם

בדרך כלל יש ברסיבר אפשרות להגדיר באיזה מרחק הרמקול נמצא ממך אם המרחק גדול ולא רגיל.

יש את זה גם בתוכנה של הדרייבר של כרטיס הקול במחשב לפעמים.

פורסם

המרחק משנה את התזמונים של הצליל בסראונד. לא את העוצמה.

האחוריים יותר נותנים אווירה ואם אתה שם לב אליהם יותר מידי, זה דווקא הורס.

פורסם

^ אוקיי, טעות שלי..

בכל מקרה, לא צריכה להיות אפשרות ברסיבר להגביר את העוצמה?

אני חושב שגם את זה היה לי.

פורסם

כמו שאמרו,המרחק נוגע לתזמון. העוצמה ניתנת לשליטה דיי בקלות. ב-AVR1906 שלי פשוט לוחצים על הכפתור האמצעי בשלט וזה מעבירים בין הרמקולים - לחיצה על החיצים מאפשר לשנות את העוצמה של כל אחד מהם בנפרד.

מה שכן, זה לא משהו גלובלי. למשל כשאני משדר PCM או DD מאותה הכניסה, ההגדרות של העוצמה שונות (שבשבילי זה מצוין כי בסטריאו לדוגמא הסאב כבוי ובסראונד הוא דלוק, ולא צריך להגדיר את זה כל פעם מחדש אלא זה זוכר בהתאם לפורמט בכניסה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים