פורסם 2013 במרץ 2512 שנים הכוונה בלהגביר בהגדרות או משו לא בשיפור,בקיצור יש לי את המערכת avr 390 של דנוןעם רמקולים שלהם, עכשיו שאני יושב במרכז החדר שומעים טוב אבל שאני ליד המחשב ( בערך 2 מטר ממרכז החדר) אני פחות מרגיש את ה"סראונד"יש דרך להגברת הרמקולים האחוריים בלבד לא משתנה אם זה דרך המחשב או דרך הגדרות המערכת..
פורסם 2013 במרץ 2512 שנים אני מאמין שברסיבר שלך כמו כמעט כול הרסיברים ישאפשרות להגברת כול רמקול בנפרדאני לא מכיר את הרסיברים של דנוןאז או שתבדוק בחוברת או שמישהוא יענה לךאבל שתשב במרכז החדר אתה תשמע את הרמקולים האחוריים חזק יותק מה שלא יהיה לך כיף לראןת סרטים ככה חג פסח שמח
פורסם 2013 במרץ 2512 שנים מחבר אני מאמין שברסיבר שלך כמו כמעט כול הרסיברים ישאפשרות להגברת כול רמקול בנפרדאני לא מכיר את הרסיברים של דנוןאז או שתבדוק בחוברת או שמישהוא יענה לךאבל שתשב במרכז החדר אתה תשמע את הרמקולים האחוריים חזק יותק מה שלא יהיה לך כיף לראןת סרטים ככה חג פסח שמחלא מצאתי אפשרות להגברת רמקולים מצאתי אפשרות לקביעת מרחק- אבל שאני קובע את המרחק של האחוריים כיותר גדול זה לא מגביר לי בכל מקרה (ניסיתי עד המקסימום)
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים בדרך כלל יש ברסיבר אפשרות להגדיר באיזה מרחק הרמקול נמצא ממך אם המרחק גדול ולא רגיל. יש את זה גם בתוכנה של הדרייבר של כרטיס הקול במחשב לפעמים.
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים המרחק משנה את התזמונים של הצליל בסראונד. לא את העוצמה.האחוריים יותר נותנים אווירה ואם אתה שם לב אליהם יותר מידי, זה דווקא הורס.
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים ^ אוקיי, טעות שלי..בכל מקרה, לא צריכה להיות אפשרות ברסיבר להגביר את העוצמה?אני חושב שגם את זה היה לי.
פורסם 2013 במרץ 2712 שנים כמו שאמרו,המרחק נוגע לתזמון. העוצמה ניתנת לשליטה דיי בקלות. ב-AVR1906 שלי פשוט לוחצים על הכפתור האמצעי בשלט וזה מעבירים בין הרמקולים - לחיצה על החיצים מאפשר לשנות את העוצמה של כל אחד מהם בנפרד.מה שכן, זה לא משהו גלובלי. למשל כשאני משדר PCM או DD מאותה הכניסה, ההגדרות של העוצמה שונות (שבשבילי זה מצוין כי בסטריאו לדוגמא הסאב כבוי ובסראונד הוא דלוק, ולא צריך להגדיר את זה כל פעם מחדש אלא זה זוכר בהתאם לפורמט בכניסה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.