עבור לתוכן

|שאלה| כבל DVI/HDMI מה-PC ל-TV.. אך ללא סאונד \=

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

איך אני יכול לסדר את זה?

חברתי כבל DVI/HDMI... הוידיאו באמת נראה אחלה, אך ה-TV לא מוציאה סאונד... ואילו הרמקולים של המחשב כן...

איך אני יכול לסדר את זה? שאני אשמע דרך ה-TV ולא דרך הרמקולים של המחשב...

תודה רבה וחג שמח,

תום.

פורסם

בדרך כלל dvi לא מוציא סאונד , אז תצטרך יציאת hdmi , או שתחבר כבל 3.5 mm , כמו של אוזניות , בנוסף לכבל וידיו.

פורסם

אם לא שמת לך, אסור לפתוח דיונים כפולים.

באיזה כרטיס מסך אתה משתמש?

יכול להיות שאתה פשוט צריך לבחור התקן קול אחר בזמן שאתה רוצה לשמוע מהטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל dvi לא מוציא סאונד , אז תצטרך יציאת hdmi , או שתחבר כבל 3.5 mm , כמו של אוזניות , בנוסף לכבל וידיו.

היי, תודה רבה על הודעתך.

אני ממש לא מבין בתחום הזה \= תוכל אולי להסביר לי מבחינה מעשית מה אני אמור לעשות?

Gimel - אני מצטער, האמת היא שפשוט לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה ולא רציתי לאבד זמן, עמך הסליחה.

אני משתמש בכרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 260.

תודה רבה וחג שמח,

תום.

פורסם

אם אין לך יציאת HDMI במחשב אלה רק VGA\DVI אז רק סיגנל וידאו יעבור לך ללא סאונד, לא משנה שחיברת HDMI בצד של הטלויזייה.

את אותו כבל שמעביר סאונד בין המחשב לרמקולים (כבל PL 3.5 מ"מ) חבר בין המחשב לטלויזייה בנוסף לכבל שכבר חיברת.

פורסם

אני חושב שבכרטיס הזה יש אפשרות לחבר כבל spdif פנימי , ואז יש אפשרות לסאונד.

תלחץ מקש ימני על speakers , התקני השמעה- איזה התקנים יש לך שם?

פורסם

בסדרה הזו צריך כבל SPDIF שמתחבר מלוח האם בדרך כלל אל הכרטיס.

זה כבל דק עם 2 פינים שבלעדיו הכרטיס לא יוציא סאונד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על תגובתכם.

jungle-man - אז לפי מה שאתה אומר, כל פעם שארצה לראות סרט אני אצטרך לנתק את הכבל מהרמקולים ולחבר לטלוויזיה? זה מייאש... כל פעם להרים את הטלוויזיה ולחבר מאחורה שוב ושוב \=

ומה אם אני אקנה עוד כבל כזה? איך נקרא הכבל הזה?

Henry55 - ב-Playback, יש לי כמה תקנים: Speakers(Default), Headphones, Digital Audio(S/PDIF)

Gimel - שלושתכם אומרים דברים שונים, אני באמת מנסה להבין ולא מצליח :)

הרצתי חיפוש באינטרנט, והבנתי שאף על פי שהחיבור הוא DVI, כן ניתן לגרום ל-OUTPUT בסאונד...

תודה רבה לכם :)

פורסם

תבחר בspdif כהתקן ברירת מחדל , תנסה לראות אם זה מוציא קול...

גם אם אתה בוחר להשתמש בכבל 3.5mm , אז פשוט תקנה כבל נוסף בכמה שקלים ותחבר אותו ליציאת אחרת במחשב , ואז כל מה שתצטרך לעשות זה להשתיק את הקול בטלוויזיה כשאתה לא רוצה לשמוע ממנה.

פורסם
  • מחבר

תבחר בspdif כהתקן ברירת מחדל , תנסה לראות אם זה מוציא קול...

גם אם אתה בוחר להשתמש בכבל 3.5mm , אז פשוט תקנה כבל נוסף בכמה שקלים ותחבר אותו ליציאת אחרת במחשב , ואז כל מה שתצטרך לעשות זה להשתיק את הקול בטלוויזיה כשאתה לא רוצה לשמוע ממנה.

האמת שניסיתי לעשות זה, וזה לא עבד לי..

לגבי הכבל, אני אבדוק את זה.

השאלה שלי אם יש איזשהוא פתרון זמני אחר שכן יעבוד? כי עכשיו חג ואני לא אמצא כבל לקנות \=

ולגבי הכבל, איזה כבל זה? מאיפה אני יכול לקנות אותו? bug/office/ksp? איך נקרא הכבל?

פורסם

תודה רבה על תגובתכם.

jungle-man - אז לפי מה שאתה אומר, כל פעם שארצה לראות סרט אני אצטרך לנתק את הכבל מהרמקולים ולחבר לטלוויזיה? זה מייאש... כל פעם להרים את הטלוויזיה ולחבר מאחורה שוב ושוב \=

ומה אם אני אקנה עוד כבל כזה? איך נקרא הכבל הזה?

Henry55 - ב-Playback, יש לי כמה תקנים: Speakers(Default), Headphones, Digital Audio(S/PDIF)

אתה יכול שיהיה לך כבל שמחובר קבוע לטלויזיה, ורק מהמחשב תנתק בכל פעם. זה נקרא כבל PL כנראה.

תפתח את המחשב ותראה אם יש כבל כזה שמחובר.

HDMI01.jpg

התמונה באדיבות האתר של PALIT...

פורסם

זה נקרא כבל 3.5mm pl , זכר לזכר.

אתה יכול למצוא את זה בכל חנות כמעט - הום סנטר , אייס , אופיס דיפו , זה כבל מאד נפוץ.

אין פתרון משמיים - אתה צריך לדאוג שיעבור קול ואצלך יש שתי אפשרויות :

1.לסדר את הspdif כמו בתגובה מעליי.

2.כבל 3.5mm.

פורסם

והוא עדיין משתמש ב-DVI...

פותח הדיון רוב כבלי ה-DVI לא מעבירים סאונד, לכן לא הייתי בונה על זה.

פורסם

אור , במקרה הזה הdvi מסוגל להעביר סאונד.

פורסם

אני משתמש בכבל DVI-HDMI עם כרטיס ג'יפורס 560 וזה עובד.

זה עבד גם עם ה-450GTS שהיה לי קודם, אבל לא עם HD3870 כי הוא צריך מתאם מיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים