עבור לתוכן

סטיילוס (Stylus) לטאבלטים - התייעצות

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי נקסוס 7 שאני מנסה להשתמש בו כתחליף למחשב נייד בלימודים (לימודי הנדסה).

אני רוצה לקנות עט סטיילוס איכותי עם דיוק גבוה למטרת כתיבת הערות על קבצי PDF או למטרת רישום הערות שוטפות.

(החזון היה לקחת טאבלט 10 אינצ' ולהשתמש בו כמחברת לכל דבר אבל זה נגנז כעת)

הסתכלתי על כמה עטים ממחקר שעשיתי ואם למישהו יש את אחד מהם ויש לו רשמים, אשמח לשמוע!

1. Go Smart Stylus

http://justgosmart.squarespace.com/stylus/

2. Adonit Jot Pro

http://adonit.net/jot/pro/

3. Applydea Maglus

http://the-maglus.myshopify.com/products/the-maglus-stylus-with-removable-tip-and-spare-tip-and-storage-keyring

אשמח לשמוע על המלצות נוספות כאשר המאפיין החשוב הוא דיוק בכתיבה.

פורסם

אני התנסייתי רק עם השניים הראשונים ולטעמי הראשון - ה-GO SMART - עדיף.

הקצה הפלסטי של ה-ADONIT מתנתק די בקלות מהקצה המחודד ואתה תמצא את עצמך מחפש את הדיסק הפלסטי כל הזמן. מעבר לכך יש מגיני מסך שהוא לא מחליק עליהם בטיבעיות. עוד בעיה שיש איתו היא שאין לו שום גמישות - כשאתה מבצע קליק על המסך יש לך הרגשה שהקצה החד יחדור את דיסקת הפלסטיק ויחרוץ את המסך עצמו.

ה-GO SMART מחליק בקלות על כל מסך שניסיתי והקפיץ בקצה נותן לו גמישות נעימה.

פורסם

אני משתמשת ב-Wacom Bamboo Stylus לציור עם האייפד 4 שלי והוא מצויין, מאוד מדוייק וגם עמיד.

פורסם
  • מחבר

ההערה על ה-Adonit מאוד עוזרת לי כי דווקא חשבתי לקחת אותו מבין השלושה כאשר ה-GO SMART היה במקום השני.

בקשר ל-WACOM, נמנעתי מלהסתכל על הסטיילוסים שיש להם קצה בולבוסי יותר כי היה נראה לי שהוא יהיה פחות מדוייק.

את משתמשת בו גם לרישום של טקסט ידני? כי לכך אני מייעד אותו... אשמח לרשמים.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני משתמש ב bamboo הוא נחמד ואיכותי. לרשום איתו לא ממש זורם, הוא מתאים יותר לשרטוט וציור כי הקצה שלו עבה.

אגב "הכרית" במגע נשחקת וצריך להחליף אותה מדיי פעם, גם נק' למחשבה.

פורסם

היי רציתי לדעת למה ויתרתה מהרעיון להשתמש בטאבלט כתחליף למחברת? אני בידיוק חושב על זה כרגע , אני בשנה הבא יתחיל לילמוד הנדסה גם כן ובקיץ נגש למכינה בפיזיקה וחשבתי ש שטאבלט עם סטיילוס יעשה את עבודה לגמרי כרגע ראיתי את ה NOTE 10.1 ו את ה ATIV SMART PC שניהם של samsung ויש להם את האפליקציה שלהם ה S-NOTE וזה נירא לי לא רע בכלל.

למה ויתרתה עלזה כרגע? אני בידיוק חושב לקנות אחד מהם בשבוע הקרוב.

,(החזון היה לקחת טאבלט 10 אינצ' ולהשתמש בו כמחברת לכל דבר אבל זה נגנז כעת)

פורסם
  • מחבר

בעיקרון רציתי טאבלט 10 אינצ' עם עט ייעודי. כמו הגלקסי טאב 2 או (כנראה) גם הנוט 10.

זה נגנז רק בגלל המחיר...

את הנקסוס קניתי דרך ארה"ב (850 שקל) והטאבלטים ההם עולים פי 2 או יותר.

יש לי חבר שמשתמש בHTC Jetstream אם אני לא טועה והוא מצליח להשתמש בו כמחברת באופן די טוב...

פורסם

מאיפה אתה קונה את ה goSmart? מהאתר שלהם? (לוקחים 10 דולר משלוח :nixweiss: ) או שיש לך מקום אחר (יותר זול)?

פורסם
  • מחבר

את ה-Go Smart לא הצלחתי למצוא במקום אחר (ששולח לארץ) חוץ מבאתר שלהם...

באיביי אין מכירות של הסטיילוס, באמזון UK לא שולחים אותו לארץ (וגם מחירו גבוה).

אני התנסייתי רק עם השניים הראשונים ולטעמי הראשון - ה-GO SMART - עדיף.

ה-GO SMART מחליק בקלות על כל מסך שניסיתי והקפיץ בקצה נותן לו גמישות נעימה.

Cheif, איפה אתה רכשת?

פורסם

רכשתי אותו בפעם האחרונה שהייתי בארה" ב - את דגם ה-200. לפי מה שבדקתי הרגע באמת נראה שהכי משתלם לרכוש אתו מהחברה ישירות.

פורסם
  • מחבר

דגם ה-200 נראה יותר פרקטי.

אני אזמין אותו מהאתר ואעדכן.

מקווה שזה יהיה מוצלח

פורסם

יהיה נחמד אם תדווח על הניסיון שלך עם ההזמנה ועם הסטילוס. מעניין לשמוע גם דעות של אחרים?

פורסם

הזמנתי גם את ה 200, וגם את קצה חלופי זה נראה לי די עדין.

פורסם
  • מחבר

Cheif, עוד שאלה קטנה.

אני טיפה מודאג מהקצה הקפיצי של ה-GO, אין חשש שהוא ישרוט את המסך בשום צורה?

אני לא משתמש (אף פעם) במגיני מסך כך שהעט ייגע במסך ישירות...

תודה

פורסם

הקפיץ מכוסה בסוג של טפלון כך שזה זז די חלק. גם שטח המגע שלו עם המסך הוא מאוד קטן - לעומת הסילוסים האחרים. אני אמנם עם מגן, אבל אני לא מבחין בשריטות יוצאות דופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים