עבור לתוכן

Nexus 4 או Galaxy S3 המחירים שלהם ירוד לאותה רמה פחות או יותר.

Featured Replies

פורסם

המחירים שלהם מאוד דומים בזמן האחרון הגלקסי צנח ל 2200 והנקסוס ל 2300 בגירסת ה 16GB.

השאלה היא מה שווה יותר לקנות ? אני משדרג את האייפון 4 שלי רוצה לעבור לאנדרואיד

אשמח לשמוע את הדעות שלכם ואם אפשר מה היתרונות של המכשירים שאתם ממליצים על פני המכשיר האחר

פורסם

בתור אחד שהיה לו את שניהם לא הייתי חושב על הS3, הN4 פשוט טוב יותר, לא מדבר על חומרה וכו.

אלה על הזרימה, ממשק וכו, עם כל הכבוד לסמסונג וכל הטכנולוגית שהם מפציצים בטלפון שלהם, בסופו של דבר חלק גדול מהם לא עובדים או עובדים חלקים והמכשיר מתנהג כמו מכשיר מעידן האנדרואיד 1.6 :-\ :-X

פורסם

אלא אם כן ממש דחוף לך לעבור לאנדרואיד, מבחינת פונקציונליות והנאה מהמכשיר אני לא חושב שאף אחד מהמכשירים האלה יתנו לך משהו שהאייפון לא נותן כרגע (מעבר לגודל המסך!)

פורסם

גם לי היה את שניהם,

אל תחשוב על ה S3, לך על הנקסוס 4 בעיניים עצומות,

איכות חומרים טובים, ממשק נוח ומהיר שמקבל עדכונים כל הזמן ו 2 ג'יגה זיכרון שחשוב מאוד בשביל מולטיטאסק כמו שצריך !

פורסם

אלא אם כן ממש דחוף לך לעבור לאנדרואיד, מבחינת פונקציונליות והנאה מהמכשיר אני לא חושב שאף אחד מהמכשירים האלה יתנו לך משהו שהאייפון לא נותן כרגע (מעבר לגודל המסך!)

דיי דיי..

2 ג'יגה זיכרון שחשוב מאוד בשביל מולטיטאסק כמו שצריך !

+1

אלא אם כן אתה חושב ללכת על i9305 שגם לו יש 2GB זכרון.

פורסם

נקסוס 4 ללא ספק. אני עם נוט 2 אך מעדיף את הפשטות בממשק של האנדרואיד הנקי, בלי השטויות של סמסונג.

פורסם

כבר ה- S2 עדיף על האייפון 5, אז תנוח...

לגבי הנושא, הייתי הולך על הנקסוס 4, אך אם 16GB של זכרון אחסנה לא מספיק, הייתי הולך על ה- S3 עם 2GB RAM גרסה I9305.

פורסם

זאת דעה, לא עובדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים