פורסם 2013 במרץ 2312 שנים איזה רום הכי מבושל לLG P500H?חייב שתהיה לו עברית מלאה.ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה?המכשיר נקנה מפלאפון.אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?
פורסם 2013 במאי 912 שנים אחריות-אני חושב ששנתיים או שלוש אם פלאפון היו לארג'ים(לרוב הם לא). רוט=>להתקין CWM דרך ROM MANAGER=>מעבירים רום לSD=>מעבר לכך כל רום וההוראות התקנה שלו,לרוב זה WIPE CACHE וFACTORY RESET ויש כאלו שדורשים פורמט לSYSTEM. רומים לא מומלצים-כל ה4.2.2 ו4.2.1 לא בשלים בכלל (מנסיון אישי) ואל תתקרב אפילו לORIGINAL ANDROID DEVELOPMENT. מה שמומלץ- V1.1 SLIM BEAN- התקנתי לאחי אותו והוא שבוע איתו בלי תלונות (שיא!) IcySnap- מצוין,מהיר בטירוף אבל משום מה כשאחי שם סיסמא,בפעם השנייה שהוא הדליק אותו השורה האחרונה של הסיסמא(איפה שהאנטר וה0) נעלמו ולא היה אפשרות לעשות כלום. EvoKing-רום מושקע בטירוף,לא זוכר כבר למה החלפתי אותו אבל יצא V1.9 שלא ניסיתי עדיין.
פורסם 2013 במאי 912 שנים מחבר התקנתי בסוף cm-10-20130108-UNOFFICIAL-p509+H שמתאים ל P500H אבל הוא טוחן סוללה בשימוש ב WIFI, נראה לי אני אחזור לגירסה של פלאפון.
פורסם 2013 במאי 912 שנים מה שלא תעשה אל תחזור לגרסה של פלאפון, היא איטית,מגעילה,עם כל התוכנות הלא שימושיות של פלאפון וטוחנת שטח אחסון.תנסה את אחד הרומים שהמלצתי לך למעלה.
פורסם 2013 ביולי 312 שנים V1.1 SLIM BEAN- התקנתי לאחי אותו והוא שבוע איתו בלי תלונות (שיא!)אפשר לינק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.