עבור לתוכן

כשלים במחשב שקניתי בKSP, האם זה מקרי?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקיץ, וחשבתי כהרגלי לקנות בקיי אס פי, בגלל הנוחות והקרבה לבית.

אני לוקח בחשבון שהשירות שלהם ידוע לשמצה.

עכשיו אני רוצה לדעת משהו אחר - מהם החלקים שאני מקבל מהם כשאני קונה אצלם מחשב חדש?

בפעם האחרונה שקניתי אצלם מחשב ב2008 - כעבור שנתיים היה כשל בלוח אם, והוא נשרף. החלפתי לוח אם, וכעבור עוד חצי שנה נשרף גם הכרטיס מסך. לוח האם היה של ג'יגהבייט, לא זוכר את הדגם, והכרטיס מסך היה Radeon HD 4870x2 של Sapphire. בכל מקרה עכשיו אני תוהה האם זה היה רק מקרי.

לאחרונה נודע לי כי קיימת שמועה שKSP דוחפים ללקוחות חלקים מחודשים וכל מיני חלקים סוג ב' במסווה של חלקים חדשים. יש לזה ביסוס?

מישהו שמע משהו על זה?

פורסם

הם לא דוחפים ללקוחות שקונים דברים חדשים חלקים מחודשים.

מה שכן אם אתה שולח אליהם משהו לתיקון יש סיכוי שתקבל חזרה מוצר מחודש שהוא לאו דווקא מה שאתה מסרת לתיקון.

סה"כ KSP זאת רשת שטובה למי שמבין במחשבים ולא ממש צריך את השירות שלהם מעבר לאחריות חלקים, למי שלא הייתי ממליץ לשלם את העוד 100-200 שקל בשביל שירות.

פורסם

ספק ג'נרי?

את זה הם כן דוחפים לפי מה שראיתי כאן בפורום..

פורסם

ספק ג'נרי?

את זה הם כן דוחפים לפי מה שראיתי כאן בפורום..

כל חנות במפרטי הבסיס שלה תשים ספק ג'נרי כי אין מה לעשות כאשר אתה מפרסם מפרט X שהוא זהה בשתי חברות הלקוח (שאינו מבין) תמיד יילך על החנות הזולה יותר אבל כשאתה בא להראות איזה מפרט אתה רוצה למוכר ומתייעץ איתו, אני לא מכיר מוכר שלא ימליץ לך להחליף את הספק הגנרי, זה יוצא רווח כפול בעצם לשדרג את הספק, גם המכירה יותר גבוהה וגם הסיכוי שהלקוח יחזור עקב תקלה הוא יותר נמוך.

פורסם

מבלי להכנס לעניין גופא - הקירבה של החנות זה הפקטור הכי חשוב?

אני בד"כ קונה מחנויות טיפה יותר יקרות וגם יותר רחוקות - עד היום השירות שלהם היה מעולה - וגם הדברים החזיקו מעמד יופי

הפקטור של הקירבה לחנות בטל בשישים לדעתי.

פורסם

פשוט תזהר מספקי כוח גרועים- הם רוצחי החומרה השקטים ביותר (אלא אם כן יש לך ספק ממש גרוע שגם מרעיש :-X)

ביקשת המלצה על מפרט פה בפורומים?

פורסם

הכותרת לא נכונה

בכל מיקרה כמו שאמרו

אל תיקנה ספק גנרי

תיקנה ספק נורמלי ושמתאים למיפרט

חוץ מיזה ואני ממליץ לכולם

תן לחנות לעשות את התקנת החומרה

ותבדוק עם live cd שהמחשב עובד בסדר

במצב כזה יש פחות תרוצים שהחנות יכולה להגיד

המהדרין גם קונים שכל רכיב עם 3 שנות אחריות לפחות

פורסם

יש חנויות שלא דוחפות במפרטים זולים ספקים זולים

לדוגמא TMS ואייבורי שברוב המפרטים המאוד זולים שלהם תמצא ספקי FSP.

אני לא יודע איזה בדיקות חומרה המחשבים עוברים בKSP אבל אני חושב שעדיף לקנות בחנות איכותית יותר שמצהירה שהעא בודקת את המחשב במשך זמן ממושך עם תוכנות כגון Prime95 וUnigen Heaven

פורסם

הם לא דוחפים ללקוחות שקונים דברים חדשים חלקים מחודשים.

אני לא יכול להעיד שכיום הם עושים את זה, אבל בעבר(יותר מ10 שנים) כשהייתי עובד בתחום הם לא היו היחידים שדוחפים חלקים משומשים/אחרי תיקון למערכות מורכבות :bash:

פורסם

אני יודע בוודאות ומנסיון אישי שכשהם מחליפים רכיבים במסגרת האחריות הם מסוגלים לדחוף ללקוחות רכיבים שהם לא רק "מחודשים" (כלומר, כאלו שנשלחו אליהם ע"י היצרן לאחר הבאתם על ידו למצב "כמו חדש", ואת זה עושות כל החנויות), אלא גם רכיבים משומשים בעליל, שלא עברו לא רק חידוש אלא אפילו בדיקה בסיסית כדי לראות שהם עובדים בכלל. אין לי שום מידע לגבי הרכבת רכיבים מחודשים במערכות חדשות, אבל זה לא יפתיע אותי בכלל, בעיקר במקרים בהם הלקוח לא התעקש לקבל את כל האריזות והבאנדל שהגיע עם הרכיבים אך לא נדרש במערכת הספציפית שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים