עבור לתוכן

איך ילד בן 16 יכול להרויח קצת כסף?

Featured Replies

פורסם

אני בן 16 גר ביוקנעם עילית מקום הכי שקט בארץ ואין כימעט חנויות איך ילד כמוני יכול להרוויח כמה גרושים?

פורסם

תחלק עיתונים או משהו...

אני עושה 600שקל בחודש ואני בן 14...

פורסם

תעבוד במוניות... חבר שלי מרויח 4 אלף בחודש... הוא לא נוהג הוא פשוט יושב שם ועונה לטלפונים ומדריך את הנהגים.. והוא עובד פעמיים בשבוע רק...

פורסם
  • מחבר

לגבי עיתונים אתה מחלק בערב משהו כמו בין 8-10? כמה שעות אתה עובד פרט קצת בבקשה

פורסם

לשבת עם עוד חבר למרגלות קניון עזריאלי עם אורגנית של Casio, ללחוץ על כפתור ה Demo ולהקליד "על עיוור" על הקלידים ולהקנות לעוברים תחושה של "אמן אמיתי יושב לו ומחכה לנדבה".

אני עשיתי את זה עם עוד חבר לפני איזה ככה שנים, הרווחנו ביום 17 שקל ואז החלטנו שהשעות עוברות לאט מדי ולא נמשיך גם ליום שלאחר מכן.

('צטערת, חייבת הייתי!)

פורסם

לגבי עיתונים אתה מחלק בערב משהו כמו בין 8-10? כמה שעות אתה עובד פרט קצת בבקשה

אתה מרגיש טוב?

עיתונים מחלקים לפנות בוקר, בסביבות 4-5.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי מקומות כמו מקדונלדס? הם משלמים בסדר ויש אחד מיסכן ב"עיר" שלי אני רציתי לישאול לגבי השכר עם אני עובד 13-14 שעות בשבוע כמה אני אמור לקבל? ואם ביכלל יש תנאים הגיונים לעבודה כזאת? לגבי עיתונים הם דורשים רכב/קטנוע צמוד ואני לא ממש אוהב לקום ב4... בתודה

פורסם

אני מתקן מחשבים, מתקין רשתות וכדומה ואני חייב להגיד שזו אחלה עבודה.. נכון שזו עבודה שהיא די מזדמנת אבל בד"כ מרוויחים כסף טוב.

אם אתה בכלל חושב בכיוון הזה אז חשוב שיהיה לך את הידע, אחרי הכל לא נעים להרוס למישהו מחשב..

וגם מאוד חשוב לבנות לך "קהילה" קטנה של לקוחות שמרוצים ממך וממליצים עליך לאחרים. בגלל זה מאוד חשוב להתחיל עם מחירים נמוכים יחסית.. כמעט כל הלקוחות שלי הם אנשים ששמעו עלי מחברים שלהם, אף פעם לא פירסמתי מודעות..

בקיצור, זאת אחלה עבודה, אם יש לך את הידע אז לך על זה..

פורסם
  • מחבר

רעיון ממש מענין יש לי ידע די רחב בעיניין אבל אני לא ממש מיתמצה בלוחות אם מעבדים ובעיקר ההתקנה שלהם מה הסיכויים שאני אבין את רוב הדברים שלא בברורים לי אם אני אקנה ספר טכנאים שראיתי בסטימצקי ואלמד אותו בעלפה?

פורסם

אני לא חושב שספר טכנאי יעזור לך בגלל שדברים כמו לוחות אם הם מאוד דינמיים וכל חודש בערך יוצאת איזה טכנולוגיה חדשה

(לדוגמה ה- SATA שלא תמצא כרגע בשום ספר טכנאים) וברוב המקרים הספרים האלה מיועדים לאנשים שלא מבינים כלום כלומר הספרים

האלה לרוב מכילים אינפורמציה די בסיסית שאני לא חושב שתעזור לך..

אני ממליץ שבמקום לקנות ספר תשאל אנשים פה בפורום המתאים וכמו שאמרתי אם אתה חושב שמשהו גדול עליך

אז אל תיקח את זה, תפנה את הלקוח לטכנאי אחר או משהו כזה.. ואם אתה צריך עזרה או משהו צור איתי קשר דרך ה- ICQ.

בהצלחה.

פורסם

אני עובד במפעל של אמא שלי חודש שלם ואני מרוויח 3000 ש"ח אני בן 14 אבל 2000 שקל אני חייב לאחי :-[

הוא קנה לי מחשב חדש מכספו!

אני עובד בחופש הגדול כל יום לקום ב6:30 לחזור 4:30 בצהריים עבודה קשה בשביל להחזיר לאחי את הכסף :-\

פורסם

תעבוד במוניות... חבר שלי מרויח 4 אלף בחודש... הוא לא נוהג הוא פשוט יושב שם ועונה לטלפונים ומדריך את הנהגים.. והוא עובד פעמיים בשבוע רק...

פעמיים בשבוע זה אומר 8 משמרות בחודש.

4000 ש"ח בחודש לחלק ל-8 משמרות בחודש זה 500 ש"ח למשמרת.

500 ש"ח לחלק ל (מקסימום!) 12 שעות למשמרת (או תקן אותי אם אני טועה) זה 41.5 לשעה!!

יש לו וותק של 30 שנה או משהו ? אבא שלו מנהל את התחנה ? איך זה יכול להיות ?

בשביל להרוויח נורמאלי (20 שקל לשעה) הוא צריך לעבוד 24 שעות במשמרת!

למה הוא מרוויח כל כך הרבה ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים