עבור לתוכן

זקוק להמלצה על אוזניות. תקציב: עד 1500$

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, הפעם להאזנה בבית ככה שאין הגבלה מבחינת צורך בניידות. ישנו תקציב של כ-1000$ למקור ומגבר גם כן, אך אני מניח שצריך קודם לבחור אוזנייה על מנת להתאים את שאר המערכת אליה.

פתחתי נושא בהד-פיי, קיבלתי עצות, אבל אני יודע שגם כאן יש כמה אנשים עם ניסיון מכובד ביותר עם מערכות יקרות מגוונות ואני מאוד אשמח שתחוו דעתכם.

אני מחפש אוזנייה עם צליל מאוזן לאורך כל ספקטרום, נייטרלית, בעלת צליל נקי, מדוייק ומפורט. אני מאזין למוסיקה קלאסית (מהבארוק בעיקר עד מלחינים מודרניים. בעיקר מוסיקה אינסטרומנטלית, אבל גם חלק מכובד למדי של מוסיקה ווקאלית) באופן כמעט בלעדי.

אני מעוניין באוזניות שהמטרה שלהן היא להשמיע את המקור מבלי לצבוע אותו (כמה שניתן), אך גם ללא צליל מעייף וצורמני (אגב, לK701 לא הייתי קורא מאוזנות, או נייטרליות. הן היו לא נוחות, בהירות ומעייפות.) שהצליל יהיה טבעי ונעים.

האם יש מישהו שבמקרה מחזיק ב-950 של KOSS? או LCD3?

בתודה מראש (:

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם ציוד בטווחי המחיר האלה. אבל לפי מה שקראתי, הHD650 עלול להיות מאוד מתאים עבורך (אפילו שהוא מתחת לתקציב?).

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאם יש לי כבר תקציב כזה, אני רוצה למקסם מבחינת האיכות במקום לקנות אופציות זולות לאורך הדרך שיובילו לשידרוגים עתידיים.

פורסם

ה650 הוא ממש לא "זול". הוא נחשב לנקודת ייחוס בעולם האודיפילים. נייטרלי, אוורירי ומדוייק - והבס שלו לא פחות מעוצר נשימה - בתנאי ויש לך מגבר שיודע להניע אותו כמו שצריך.

נכון, יש יקרים ממנו. אבל האם הם טובים ממנו? הרבה יטענו שלא.

פורסם

באוזניות (ורמקולים) כמעט באופן גורף יקר תוספת של כסף תשיג ציוד טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

תראה, אני מודה שלא יצא לי להאזין ל-650, ואני יכול להסתמך רק על טיעונים וביקורות של אחרים, אבל אני בספק שה LCD3\T1\HD800\STAX 404\HE-6 וכו' באמת נחשבות כשוות או נחותות ל-650.

פורסם

אם יש לך הזדמנות, תנסה לקפוץ לאבי יפה בירושלים, אני חושב שיש להם לפחות את הסטאקס והסנהייזר, אולי תוכל להאזין ולקבל דעה משלך.

פורסם
  • מחבר

אני הולך להאזין לסנהייזר אצל חבר פורום נדיב שאני מניח התאים אותן עם מגבר ומקור טוב יותר מאשר אבי יפה. (שוב, אני מניח, לא יודע)

אני באמת אתקשר לאבי יפה בקשר לSTAX. עכשיו רק נשאר לחפש מישהו שהוא הבעלים של ה-LCD3\ESP950\HE-6 (:

Kalen - תודה על ההמלצה. אני מודע לכך שהמוצרים של ביירדינמיק נחשבים לאיכותיים ואכן שוקל את אוזניות הדגל שלהם. על החברה השנייה זו הפעם הראשונה שאני שומע...

פורסם

היי אורן, אתה מוזמן לבוא להקשיב לStax SR-007A והSR-407 על הSRM-323s שלי. יש לי גם את הסוני SA5000 בכוננות הקפצה אבל לא נראה לי שתאהב אותן. :)

פורסם

הCharterOak SP1 הן rebrand של הGerman Maestro 450Pro, שנחשבות לדגם הסגור הכי טוב שלהם. צריכות להיות די שטוחות עם נטייה לצד הבהיר. מעין גירסה קלילה, רולי מפורטת יותר, של הDT770/250.

פורסם
  • מחבר

וואוו, לא ידעתי (או זכרתי) שעברת כזה שדרוג מטורף ל-007! אני מאוד אשמח להאזין להן (:

אגב, מישהו ידע על כיום החנות הזאת ברמת-גן (?):

http://sigmaacoustics.com/default.asp

פורסם

מעניין מאוד, חברה מקומית לאקססוריז (=כבלים) לאוזניות. החברה האם שלהם, כך כתוב, נציגים של Audeze בארץ.

http://sigmaacoustics.com/about.asp

פורסם
  • מחבר

אכן. אני חושב לנסות להאזין אצלם ל-LCD3 במידה וזה יתאפשר. ארים צלצול בראשון לבדוק.

פורסם

ה650 הוא ממש לא "זול". הוא נחשב לנקודת ייחוס בעולם האודיפילים. נייטרלי, אוורירי ומדוייק - והבס שלו לא פחות מעוצר נשימה - בתנאי ויש לך מגבר שיודע להניע אותו כמו שצריך.

נכון, יש יקרים ממנו. אבל האם הם טובים ממנו? הרבה יטענו שלא.

לא מכיר את הHD650 מספיק כדי לחוות דעה מבוססת, ממה שכן שמעתי אני יכול לחתום לך שיש אוזניות הרבה יותר מדוייקות מהן. כולל הHD600. מה שבטוח, אני לא חושב שיש אוזניות עם יותר הייפ מאלה, חוץ מאולי הBeats והM50.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים