פורסם 2004 בפברואר 421 שנים ראיתי את זה ב FAQ של הפורום: Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ) אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB צינורות טקסטורה: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת שני טקסטורות לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900XT מהירות ליבה: 390MHz מהירות זיכרון: 700MHz (בערוץ בודד 350MHZ) אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB צינורות טקסטורה: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת שני טקסטורות לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 בנאדם נורמלי יחשוב שXT זה יותר טוב כמו שהתוספת של PRO ל RADEON עושה אותו הרבה יותר טוב (ויקר). אז איך יכול להיות שב XT מהירויות השעון נמוכות מזה של ה FX 5900 ללא ה XT ?? תודה לעונים :)
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים ב-Radeon ה-XT מסמן שזה דגם חזק יותרב-GeForce ה-XT מסמן שזה דגם מוחלשצריך לדעת מה קונים ולא לסמוך על זוג אותיות
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר תודה על התשובה HOLY .עוד מישהו רוצה לתת חוות דעת ??תודה לכולכם!אתם נורא אדיבים ונחמדים. בכלל האתר הזה ממש מיקצועי שחבלZ.
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים NVIDIA פשוט לא מקוריים בשמות שלהם והיו חייבים שזה יהיה כמו ATI קיצר תזכור את זה ככה: אצל הרדאון XT מייצג XTREME אצל הג'יפה FX זה מייצג מתחרה לXT של ATI
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר תודה גם לך אחי. למרות שלא הבנתי עד הסוף מה ניסית להגיד אבל אני מניח שהתכוונת למה שאמר הראשון כי עכשיו זה נשמע ונראה לי ממש ממש הגיוני.תודה שוב
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים NVIDIA השקרנים האלה- MX במקום שזה יהיה MAX (מקסימום) זאת בעצם גרסה חלשה יותר, אותו סיפור עם הXT שלהם, הם סתם אוהבים ליצור בלבול אצל הקונים .
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים למה החלטת ש-MX זה MAXולמה נראה לך שכרטיס שעולה 300 שקל יהיה MAXלמי שלא מבין בפרטים של הרכיבים יש דרך מאד פשוטה לדעת מה יותר טוב, פשוט להשוות את המחירים! ה-XT פשוט יותר זול מהרגיל ולכן מן הסתם פחות טוב.
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים הם בטח חשבו שאנשים יחשבו שאצלם הדגם החזק יותר(כמו בATI) זה XT, ככה אנשים יקנו יותר בפחות, או לפחות הם חושבים שהם קונים ככה. כי הרי הצרכנים מעדיפים משהו יותר טוב בפחות כסף..לא רשמתי את זה כל כך מובן נראה לי, אני לא טוב בחיבור.
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים אתם יודעים שהחברות הם אלה שנתנו את השם באתר הרשמי אין כלום אל ה-5900XT מופיעים שם רק שלוש דגמים... 5950U 5900U 5900 אז מה הם קשורים לזה החברות בחרו את השם כנראה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.