פורסם 2004 בפברואר 421 שנים יש לי צליל מוזר מהמחשב כמו זרם כזה והוא מתגבר או מתעוות יותר נכון כל פעם שהמחשב חושב ??? מה עושים ???
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר אמממ אני לא ממש בטוח נראה לי מאיזור ההארדיסק אבל אני לא סגור על זהוגם שאני מזיז את הגלגלת של העכבר הוא נשמע
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים טוב לפי המפרט שלך דבר ראשון לך למאורר של הספקותקשיב ,עם זה משם פטרנו אם לאתפתח תמחשב ותקשיב מאיפה הוא באמאזור ההרד דיסקאו מהמאורר של המעבד
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר אוקי ואם זה אחד משניהם מה לעשות?ומ שמוזר זה מחשב חדש....p4 2.6 800Asus p4p 800 Deluxe512*2 400Mhz Samsung DDR120 WD GB SATAAsus Radeon 9600XTמהכרטיס מסך זה לא יהיה כי הוספתי אוות אחרי יומיים וזה היה לפני
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים אם זה המספק-אפשר להחליף מאורר\להחליף ספק\לנקות מאוררמהמאורר של המעבד-להחליף\לנקות תמאוררמההרד דיסק- אפשר לממש אחריות.
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר זה צליל ממש מוזרהוא לא ממש חזקזה פשוט משו שאני נותן למשחב לעשות משהו הוא מתחזק...אני ינסה להקליט אותו למרות שזה יהיה בעייתיעריכה_________המיקרופון לא מספיק רגיש כדי ללוט את זהאבל תאמת נראה לי קצת מוזר שרעש כזה יבקע מאוררואם אני יזיז את הגלגלת של העכבר הוא יתחזק או אם אני יאמץ את המחשיב אז הוא גם יתחזק
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים LinKinG גם לי יש את זה אבל זה קורה רק מתי שאני מזיז את הגלגלת של העכבר(אני חושב) שזה ביגלל שזה עכבר אלחוטי אבל הרעש הזה לא גבוה הוא טיפ טיפה מציק ..
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים שמע כאילו שזה מאיזור ההארדיסק יותר, המעבד אולי אבל פחות הגיוני.במקומך הייתי מחזיר מיידית את המחשב לחברה, זה הרי מחשב חדש!!בטח זה פשוט מאווררים דפוקים או הארדיסק דפוק כך אני חושב לפחות, לדעתי יותר מאווררים מלאי אבקממי שקנית את המחשב או משהו. רק מזכיר כאן שמתן.ז מתלהב מעצמו. ;D ;D ;D 8) 8) 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.