פורסם 2004 בפברואר 421 שנים אם יש לי לוח של אינטל ובביוס יש לי אפשרות לעשות אוברזה לא ישפיע? כי שהמחשב עולה אני רואה שהוא שינה ת'מהירותמה זה סתם משנה?
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר זה אינטל אני לא יודע בדיוק את הדגם .. אבל זה פחות מ 865 אבל אם אני יכול לשנות .. ושאני מעלה את המחשב אני רואה שמהירות המעבד גדלה(איפה שזה רושם)אז מה זה אומר שזה הצליח? או שזה סתם.. ואין שיפור?
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים אם אתה רואה בBOOT שהמהירות השתנתה אז האוברקלוק הצליח...ולא ניראה לי שיש לך לוח של אינטל... אולי מבוסס צ'יפ של אינטל
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר יש לי בטוח..אפילו הספר של אינטל והקופסא... טוב תשמעו.. אם זה אומר שהאוברקלוק הצליחאז זה מווזר.. כי לפי מה שהבנתי רק מ865 אפשרי..אז איך יכול להיות???ואם כבר עסקנו בנושאשאני עושה אוברקלוק אני צריך לשנות רק משהו אחד בביוס (את הFSB) שזה אני מעלה כל פעם ב1או שאני צריך לשנות עוד משהו ? כי קראתי איפשהו שצריך לעלות עוד משהו
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים אתה בטוח שהלוח הוא של אינטל? תנסה אפילו לבדוק בתכנה כמו CPU-Z או סנדרה.כי זה לא הגיוני..
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים אם המחשב לא יציב אחרי הOC אז אם אתה רוצה אתה מעלה את הVCORE של המעבד (המתח).
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים מחבר תראו..אני יכול לשנות 2 דברים 1. זה מ133 ל166 2. לעלות כל פעם ב1 את ה FSBאת שניהם לעשות?? או רק אחד מהם
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים את האפשרות השניה.... אבל תעלה כל פעם ב5 עד שזה לא יציב, תחזיר אחורה 5, ואז כל פעם ב1....עד שאתה לא יכול יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.