עבור לתוכן

שאלה לגבי מעבד FX-4100 חברת AMD

Featured Replies

פורסם

המעבד שיש לי G2020 קצת ביאס אותי ( קצת = הרבה ) הוא מתאמץ יותר מדי באתרי פלאש !!!! :bash: - וככה חיפשתי אלטרנטיבה אחרת וגלשתי באיזה אתר בחו"ל ושמתי לב למעבד הזה AMD FX-4100 ורציתי לבעוט לעצמי בראש :bash: :bash: :bash: הסתכלתי על המפרט שלו ורציתי לבכות הייתי מוסיף עוד 180 שקל והייתי מקבל מעבד פי 1000 ! יותר טוב :pissed: 3.6GHZ 12M עם 4 ליבות !!! הבעיה היחידה שהוא חם כמו קציצה ( אני חושב ) 95W

אני עוד יכול לעשות החלפה יש לי שבועיים ( חוק הגנת הצרכן ) הבעיה שאני לא יודע אם זה תופס בגלל שהתקנתי את המעבד וזה עבד כמה ימים צריך לברר את הנושא

דוגמא למאמץ של המעבד G2020 :

temp2t.png

30% לאן הלך ? 7 דפדפנים פתוחים ( אתרים רגילים בלי הרבה פלאש ) ודפדפן אחד עמוס פלאשים כבד = סה"כ 8 .

ולמה המעבד כל כך מתאמץ ? חדש דנדש !!! והטמפרטורה נמוכה יחסית .

"ניתן להחזיר מוצר שנרכש תוך 7 ימי עסקים באריזתו המקורית ובתנאי שלא נעשה בו שימוש כלשהו!"

פורסם

משהוא לא הגיוני FLASH לא דורש משאבים באלה גבוהים ורץ אפילו עד אטום חד ליבה כראוי

מה עוד רץ ברקע כולל אנטי וירוס ?

פורסם

רק ליבה אחת עובדת קשה השנייה לא.

אין סיבה שהוא יעבוד קשה G640 שיש לי לא עובד קשה כל כך בפעולות כאלו.

ברגע שעשית שימוש במוצר אתה לא יכול להחזיר אותו.

המעבד של AMD הוא כפול ליבה יותר מאשר מרובע (כפול ליבה בזהות בדויה), המעבד מחולק לשני מודולים שכוללים בכל מודול 2 ליבות (4 בכולל), במצב הזה זה יוצא שבמקום שכל ליבה תקבל את המקס שלה היא מתחלקת עם עוד ליבה באותם המשאבים ולכן נוצר מצב הדומה לטכנולוגיית ה-HT שלח אינטל (כמו ב-I3).

לא הייתי ממהר לחשוב שזה יפתור את הבעיה.

פורסם

אתה מכיר את ראשי התיבות האלה-VS

G2020/G630/G640/G645/G840/G850 -אין הרבה הבדל בינהם

תרשום בגוגל לדוגמא : FX4100 VS G640 ותבדוק לבד...חפש גרפים של תוצאות במשחקים.

מאמין שלאחר בדיקה .תהיה הרבה יותר רגוע בבחירה שלך.

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר את ראשי התיבות האלה-VS

G2020/G630/G640/G645/G840/G850 -אין הרבה הבדל בינהם

תרשום בגוגל לדוגמא : FX4100 VS G640 ותבדוק לבד...חפש גרפים של תוצאות במשחקים.

מאמין שלאחר בדיקה .תהיה הרבה יותר רגוע בבחירה שלך.

כתבת ש G840 = G2020 אז נכנסתי לאתר בנצמרק ברשת ועשיתי השוואה בין G840 VS E8400 VS Q8200 והם היו תיקו מוחלט עם נטיה לטובת ה G840 זה הגיוני ?

ו I3 אמרו לי שהוא ברמה של ה GXXX ולמעשה הוא חזק יותר אפילו אפשר להגיד משמעותית

פורסם

בשימושים שאין ניצול של HT, אז הם (I3 ו-G2XXX) מאוד שווים, מכיוון שלשניהם שתי ליבות, אבל ברגע שאתה מנצל HT, אז זה מתהפך לכיוון ה-I3.

לא הייתי מכוון יותר מידי לכיון של AMD, יש להם ליבות חלשות באופן (לפעמים באופן משמעותי) לאומת אינטל.

פורסם
  • מחבר

עד לפני שנה שנתיים הסתכלתי בהערצה על E8400 E8600 עשיתי בנצמרק וה G2020 יותר חזק מ E8600 זה לא נראה הגיוני זה אמור להיות המעבד הכי חלש של אינטל או בין החלשים וה E8600 היה מעבד של גיימרים כבדים אני אבדוק את הנושא שוב

בבנצמרקים יש ליבה מול ליבה או ליבות מול ליבות על מה באמת מסתכלים ? אם מעבד 2 ליבות ואם מעבד 4 אז מסתכלים על ליבה מול ליבה זאת תוצאה מדוייקת יותר ?

הזכרת את הליבות החלשות של AMD דווקא עשיתי ראש בראש AMD FX8350 VS I5 3570 ו AMD ניצחה בהפרש קל והמחיר שלהם זהה

פורסם

המחיר לא זהה ואני הייתי משווה אותו ל-I7, לא ל-I5 (למרות שאתה רואה שמעבד מרובע של אינטל I5, לא מתקשה נגד המתומן הטוב ביותר של AMD).

I7 עוקף אותו ברוב המוחלט של היישומים וגם זה רק עם 4 ליבות.

פורסם
  • מחבר

המחיר שלו נע סביב ה 238 דולר הוא קרוב יותר ל I5 מאשר ל I7 שמתחיל מ 319 דולר >

פורסם

בכול אופן, אני אישית הייתי משוה אותו ל-I7 (כמו עוד רבים אחרים), אבל העובדה שמרובע ליבות פשוט של אינטל מתחרה איתו ולא מפסיד בצורה מוחלטת רק מחזקת את דבריי.

לפי דעתי הבעיה שלך היא שונה, והבעיה לא לגמרי במעבד, זה נשמע הזויי שהוא ככה יאמץ אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים