פורסם 2013 במרץ 2012 שנים שלום! המחשב שלי לא עולה בכלל והוא עושה 3 ביפים קצרים. קראתי בפורום שהשלוש ביפים זה אומר שהזיכרונות לא תקינים. איך אני בטוח שזאת הבעיה ולא משהו אחר? אם הם מקולקלים אז מה כדאי לקנות? (כרגע יש לי 4 gb כאילו 2 ddr2 800 MHz של pqi לוח אם של ecs דגם A780GM-A מעבד amd phenom q9750 דור ראשון) המחשב לא עולה בכלל רק עושה את הביפים. בכללי כל הזמן מתקלקל משהו אחר במחשב יכול להיות שיש לזה קשר שבמארז יש רק מאוורר גדול אחד ושל המעבד? שווה להשקיע במארז חדש למפרט כזה? (כרגע תעזבו את עניין הכסף אני רק רוצה לדעת מה הבעיה ואם יש טעם להשקיע)ארד גונן .
פורסם 2013 במרץ 2012 שנים אם יש לך יותר מסטיק אחד, תוכל לבדוק אותם כל אחד בנפרד, אם לא ...תצטרך למצוא כזה זכרון כדי לשלול את האפשרות.אם כל פעם מתקלקל משהו אחר במחשב כנראה שיש לך מתחים לא יציבים שבדרך כלל נובעים מספק תקול או של חברה לא מוכרת.
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים ועל הדרך תבדוק עם ללוח אם אין קבלים נפוחים...לא כבלים .קבליםשגורמים למכות חשמל לכל הרכיבים
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים כן גם קבלים שכחתי, למרות שגם במקרה של כבלים הכל יכול להיות ;D :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556080.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.