עבור לתוכן

דאורדורנט מונע זיעה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין לי שום בעיה לקנות מלאי במבצע, זה מה שאני עושה עם אקס(קניתי לפני יותר מחצי שנה איזה 6 שהיה 2 במחיר 1). פשוט אני שואל מה המחיר שלו במחירון רגיל כי סביר להניח שלפני שאני אקנה לעצמי מלאי, אני אקנה אחד בשביל לבדוק אם הוא מתאים לי ועונה על הדרישות...

פורסם

liran אתה ליצן שלא יודע אנגלית antiperspirant זה נגד הזעה והוא אכן מקטין עד מונע הזעה...

dor123 הייתי נזהר משימוש בחאלבין. שמעתי עליו דברים טובים בכל הנוגע למניעת ריחות אך עם זאת יש מלא מקרים שבהם אנשים גמרו בבתי חולים או עם חצ'קונים ענקיים.. הייתי נזהר.

אני אגב משתמש לסירוגים באנטיפרספרנט של ניוואה (או כל חברה שמייצרת את הדאו שלה באותו המפעל של ניוואה) וכאשר אני מרגיש שהגוף כבר התרגל, אני מחליף לדאו רגיל (סטיק) של oldspice. אני גם שם כמות ממש קטנה, אם זה אולדספייס אז מעבר אחד קצר על כל ב ית שחי, אם זה ניוואה אז אני נוגע עם הרולר בשלוש נקודות בבית שחי וזהו.

דאודורנטים מחזיקים אצלי שנים..

פורסם

אני משתמש בסטיק של רקסונה והוא הכי נורמלי ממה שיצא לי לראות עד עכשיו.

עברתי לסטיק לאחר שימוש גם בתרסיס וגם ברול און ושניהם לא להיט, ניסיתי את רוב החברות המוכרות בשוק ורקסונה נראה לי הכי נורמלי עד כה.

יש לפעמים 1+1 ב-24 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אלה שהמליצו כאן על הX3 ועל אחרים - אתם גם עוסקים בפעילות גופנית עם הדאורדרנט או ממליצים עליו כמונע הזעה באופן כללי?

פורסם

בנוגע לאנטיפספרנט. אני לא חושב שזה וספורט הם שילוב טוב. אני פספרנט מקטין את הזיעה אבל הוא לא יכול למנוע לחלוטין ולאורך זמן. בסופו של יום אתה תקבל בליל ריחות לא נעים כלל וכלל לא, שלא נגיד, אפילו מסריח.

בפעילות ספורט אני משתמש באולד ספייס וזה אומנם גורם לי להזיע אבל אבל אין ריח של זיעה באוויר. כמה זה טוב במבחן הזמן אינני יודע. אני גם משער שתצטרך להתקלח לפני הכושר על מנת לשים את הדאו שיספיק לך עד סוף היום פלוס ספורט..

פורסם

אלה שהמליצו כאן על הX3 ועל אחרים - אתם גם עוסקים בפעילות גופנית עם הדאורדרנט או ממליצים עליו כמונע הזעה באופן כללי?

גם וגם.

פורסם

Anhydrol Forte

קונים בבית מרקחת, לא זוכר כמה זה עולה.

מונע ממך כל טיפה של זיעה אפשרית, מונע ממך ריח.

אני משתמש בזה מגיל 17 והיום אני בן 26.

חובה לקרוא היטב הוראות שימוש ולפעול לפיהם.

זה כן יוצר גירוי אחרי זמן ממושך אם אתה לא משתמש לפי ההוראות.

זה כן מכיל אלומינים כלוריד ועוד מלא זבל.

אבל לא אכפת לי. בתור אחד שאיך שאני לובש חולצה ואחרי 2 דקות בחוץ כל החולצה רטובה ואני מסריח כמו ביצה רקובה... זה פתר לי את הבעיה.

ממליץ.

פורסם

מינסיון עם הAXE stick שאומנם משאיר ריח טוב ליותר מ12 שעות אבל הורס לצמיתות בגדים (משאיר כתמים לבנים שלא יורדים) אני טיפה חושש מסטיקים לסוגיהם השונים.

אתם אומרים שהX3 הזה לא מלכלך את הבגד בכלל?

פורסם
  • מחבר

בסופר פארם הייתי - הרבה דוארדורנטים למינהם של ג'ילט ראיתי, אך x3 לא מצאתי... מישהו יכול להעלות תמונה איך זה נראה? חיפוש בגוגל העלה פשוט מארזי "3 יחידות" של סטיק\ג'ל של ג'ילט...

בינתיים קניתי right guard sport 3d FRESH... דווקא יקר(30). האנטי פרספרנט היחיד שהיה שם במחיר שפוי(20 מינוס) היה אדידס של 2 במחיר 1 שאני לא יודע מה טיבו...

פורסם

היות ואני מתעקש תמיד להשתמש בדיאודורנט ספריי, Rexona זה הדיאודורנט הכי טוב שהשתמשתי בו hands down. מחזיק בקלות יותר מ48 שעות עבורי בימים נינוחים, ויותר מ24 שעות אם הייתה פעילות גופנית כלשהי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים