עבור לתוכן

עזרה| בבחירת אוזניות לגיימינג עד 1000שקל

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין גדול באוזניות וזה פעם ראשונה שאני קונה אוזניות יקרות....

החלטתי ללכת על תקציב של 1000 שקל.

אני בעיקר אשתמש בהם לגיימינג אבל גם למוזיקה.

תודה לעוזרים.

פורסם

מציע לך לזנוח אוזניות עם דרייברים (ממברנות) מרובים בכל צד - כמו אוזניות 5.1 ו-7.1 למיניהן.. זהו גימיק בלבד ולא נותן שום יתרון.

למה?

כי השמיעה של האדם והיכולת שלו לקבוע את כיוון הסאונד מבוססת על 2 דברים -

הראשון - הפרש הזמנים בין הגעת הצליל לכל אוזן, והשני - אינטראקציה עם קונכיית האוזן טרם הכניסה לפתח השמיעה - דבר שמאפשר לך להבדיל טוב יותר בין צליל שמגיע מקדימה לעומת צלילי שמגיע מאחורה.

כשאתה לובש אוזניות, גל הלחץ שנפלט מהממברנה נכנס לך ישר לפתח השמיעה, והדבר העיקרי שקובע כאן זה הדיליי באות באוזן אחת לעומת השניה. מסיבה זו לא צפוי הבדל בחוויה אם אתה מוסיף דרייברים נוספים. היה יכול להיות קיים הבדל אם האוזניות שלך היו קסדה שמתלבשת על כל הראש ואז למיקום הדרייברים השונים הייתה השפעה על הקליטה שלך.

לכן במקום זאת אני ממליץ לך להשקיע באוזניות עם דרייבר אחד ואיכותי מאוד בכל צד, מאשר לבזבז כסף על גימיק מיותר.

גילוי נאות - בעברי רכשתי אוזניות 5.1 עם דרייבירים מרובים של zalman והן שימשו אותי כ-3 שנים. מכאן שבדבריי מוכל גם ניסיון אישי.

פורסם

זה לא מדוייק מה שאתה אומר, באוזניות של ULTRASONE הדרייבר לא ממורכז וממוקם בצורה שמנצלת יותר טוב את קונכיית האוזן. הגיוני שאם יש יותר מדרייבר אחד אז הם לא ממורכזים. ביחס לחלל האוזן.

אם האוזניות של ULTRASONE לא היו עולות בארץ כמו בית הייתי ממליץ לך לקנות אותן + כרטיס קול טוב + מיקרופון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים