עבור לתוכן

רכשתי מחשב חדש בבניה עצמית,אך טעות מרה עשיתי בדרך..

Featured Replies

פורסם

אם אייבורי מרכיבים לך את המחשב, יש להם אחריות שהכל יעבוד כמו שצריך.

אגב, מה שאתה אומר על המעבדים intel VS amd לא מדויק בכלל. אתה מוזמן לבדוק מבחני ביצועים בין מעבדים שונים בשימושים שונים.

בהמון מבחנים מעבד אינטל באותו מחיר יציג ביצועים עדיפים, בעיקר פר ליבה.

פורסם
  • מחבר

יש לך במקרה השוואה טרייה בין המעבד שרכשתי לעומת המתחרה של אינטל I7

פורסם

אני מנפץ לך את האשליה, המעבד שלך יותר מרובע מאשר מתומן. כל שתי ליבות משתמשות במשאבים משותפים, מה שאומר שיש לך ליבה, חילקתה אותה ובכך אתה עושה עם אותה הליבה עוד פעולה, כמו ב-HT של אינטל.

הליבות של AMD חלשות יותר משל אינטל. ליבה של בולדוזר ב-4GHz חלשה מסיבה של אינטל ב-3.5GHz.

אין לך כל הוכחה לאמינות, מעבדים חיים בדרך כלל 10 שנים, אני ראיתי רק אחד או שניים לא עובדים וזה היה לפני הרבה מאוד שנים.

מעבדי SB היו מגיעים ל-4.8 בלי בעיה, נכון ש-IB לא, אבל הם חזקים יותר באותו תדר, אז זה מתקזז.

מעבדי אינטל יותר חסכוניים בחשמל.

מה יש לך לומר מנגד?

פורסם

אח שלי, קודם כל תתחדש. המעבד מצויין למחיר . אל תיגרר בנוגע לעידכון, המחשב יעלה תוריד עידכון ותעדכן. ובכדי לקבל ביצועים מקסימליים תבטלכור פארקינג. ותיבחר בביצועים מקסמליים בניהול חשמל של וינדוס.

פורסם

תעדכן אותנו בתוצאות.

פורסם

לא מבין את ההשקעה שלך ...

השקעת במעבד ( מפוצץ ) למרות שהוא אחלה אבל יש טובים ממנו בצד של אינטל ...

ואתה משתמש ב 9500GT שהאונבורד של היום חזקים ממנו כבר ..

המחשב מיועד לעריכה כלשהי ? הרצה של תוכנה שצורכת ריבוי ליבות ? משחקים כבדים ? או סתם עשית קניה "לא חכמה כלל" , זה פשוט להיכנס לזאפ או אייבורי , או במקרה שלך לראות מה עולה הכי הרבה ( כי זה הכי טוב ::) ) ויאלה קונים ...

ואחכ שואלים שאלות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים