עבור לתוכן

בקשת מפרט | מפרט לגיימינג כבד+OC תקציב של 3800

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , אם זה הבדל משמעותי , אז אשמח לניצול החריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FARCRY 3 , CRYSIS 3 , GTA V , GTA IV , NFS:MW 2012 , METRO 2033

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:

,

, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אמ.. 7 ככה , אבל לא חייב לעשות קולות של שטיח

6. האם מתוכנן

(

)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן , אמ.. עם המעבד אני ארצה להגיע ללפחות 4.0GHZ , אני אעשה את הOC בהתאם לדרישות ULTRA של המשחקים שיצאו. ועם הכרטיס מסך גם , OC בהתאם למשחקים שיצאו על מנת להריץ אותם על ULTRA

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות , ולא צריך מערכת הפעלה או כל תוכנות שהן.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר בדרום הכנרת(ליד טבריה) , מצידי להזמין מטיזנאבי , העיקר שיהיה משלוח , וגם אחריות עד הבית אם יש אפשרות כזו.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 אחד לפחות מקדימה(מומלץ שניים) , ו8GB RAM , וספק כוח של לפחות 600W

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כן , במידה ויהיה צריך לשדרג בעתיד את המחשב כדי שיריץ משחקים על ULTRA , אז כן , יהיה שדרוג. חשוב מאוד לשמור על אופק שדרוג.

פורסם

בתקציב שלך לא הולך גיימינג על הגדרות גבוהות וגם OC למעבד.

פורסם
  • מחבר

בתקציב שלך לא הולך גיימינג על הגדרות גבוהות וגם OC למעבד.

בכמה אצטרך לחרוג בשביל זה?

פורסם
  • מחבר

למה לך להתעסק עם OC?

אני רוצה להתעסק בOC בהתאם למשחקים חדשים שיצאו כדי להריץ אותם על ULTRA

פורסם

אם התקציב מספק למערכת גיימינג כבדה יחד עם OC מה טוב, אבל שרכיבים ל-OC ינגסו בתקציב לטובת דבר שחשוב

מכל OC למערכת גיימינג שהוא הכרטיס מסך אתה יורה לעצמך ברגל.

גם ככה מדובר במערכת חדשה והמעבדים החדשים מסדרת I5 לדוגמה לא יגבילו אותך בגיימינג, לכן בשלב זה גם

הצורך ב-OC לא ממשי.

OC לכרטיס מסך תוכל לעשות עד כמה שניתן כמובן:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

באנדל - Core 3000 USB3 + Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪675

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪299

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪371

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1375

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4058

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3977 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/7dae2trh

-אני מניח שתאלץ להוריד פילטר פה ושם במשחקים דורשניים במיוחד כמו קרייסיס ו-GTA IV, אך ברוב המשחקים

המוחלט תקבל הגדרות מקס. אם נעלה לכרטיס חזק יותר כמו ה-7970 המערכת תעלה בסביבות ה-4.5K.

-אפשר ללכת על מארז פחות שקט ומקורר, או באנדל זהה במארז ללא יציאת USB3 קידמית וספק 500W

(שהוא מעל ומעבר למערכת הזו) ולחסוך כ-100 שקלים.

-אפשר גם לרדת לכרטיס כמו ה-7870XT שחלש במעט מה-7950 אך בעל יכולות OC הרבה פחות טובות.

פורסם

ההצעה שלי:

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1

צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 520W S12II-520 Retail 1

מארזים: מארז Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU 1

מחיר החבילה: 3875 שקל

הורכב ב-KSP

האמת היא שהתקציב שלך קצת נמוך יחסית למשחקים שציינת, במיוחד אם אתה רוצה להריץ אותם עם הגדרות הגרפיקה הכי גבוהות ושלא יתיישן במהרה.

כמה הערות:

לא יודע אם יש לך העדפה ל-Radeon או Geforce, שמתי Geforce כי זו ההעדפה האישית שלי אבל יכול להיות שאתה יכול למצוא מציאה יותר טובה עם Radeon. ה-660 אמור להספיק להריץ את המשחקים שציינת בצורה חלקה (לא 60FPS כמובן, אבל 35-45 אפשרי לחלוטין)

אין שום סיבה שיהיה לך ספק 600W. שמתי לך ספק 520W וגם זה מעל ומעבר, לפי דעתי אתה יכול להוריד אפילו יותר ואולי להשתמש בכסף לשדרוג הכרטיס מסך ל-660TI (למרות שגם אז אולי תחרוג מהתקציב).

כל המערכת לא אמורה להיות רועשת בכלל, יחסית.

(דרך אגב, OC של המעבד לא ישפר את הביצועים ברוב המשחקים. עם OC של הכרטיס מסך אולי תסחוט עוד איזה כמה פריימים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים