פורסם 2013 במרץ 1812 שנים יש לי דיסק חיצוני 3.5 של WD וכנראה הקופסא שלו לא טובה והמחשב לא מזהה בחיבור USBהוצאתי את הדיסק מתוך הקופסא וחיברתי למחשב עם מפצל סאטא USBהמחשב לא מזהה את הדיסק למרות שבביוס הוא כן מזההחיברתי אותו ללוח האם וגם לא מזוהה במערכת אבל בביוס כןחשבתי משהו דפוק בדיסק אז עשיתי בדיקת סקטורים יצא תקיןעכשיו אני מחשב אותו למערכת אחרת עם ווינדוס 7 וגם לא מזההרעיון למישהו?
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים ...כנראה הקופסא שלו לא טובה...http://en.wikipedia.org/wiki/Occam's_razorההסבר הכי פשוט ואלגנטיהוא עובד כפנימיאבל כחיצוני לא עובד ב-2 מחשביםסבירות גבוהה שזה הקופסא
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים לפי התיאור שלך משהו בדיסק עצמו דפוקאיך הצלחת לעשות בדיקת סקטורים אם המערכת הפעלה לא מזהה אותו?כשאתה מחבר ישיר, אז במערכת הפעלה במנהל הדיסקים הוא בכלל לא מזהה אותו?או שמזהה אותו ואומר אין גישה?
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים מחבר הביוס מזהה אותו, ERD MINI XP לא מזהה, בדיקת סקטורים מזהה ובודק ואומר שהכל תקין. במערכת הפעלה במנהל הדיסקים הוא בכלל לא מזהה אותו משהו מוזר. :s05: חיברתי אותו לעוד מחשב עם אקספי גם לא מזהה אבל בביוס כן מזהה נראה לי צריך לפרמט אותו או משהו בסגנון
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים אולי נחזור רגע אחורה - על מה נשענת הקביעה שלך שהוא לא מזוהה במערכת ההפעלה?האם בדקת במנהל הדיסקים?
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים ^^ אתה מפספס דברים שכבר נאמרו. במערכת הפעלה במנהל הדיסקים הוא בכלל לא מזהה אותו משהו מוזר. :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.