פורסם 2013 במרץ 1812 שנים איך הזיכרון הזה? הביצועים שלו טובים והוא מוכר ואמין? http://www.tms.co.il/product/12189במידה ואני לוקח זכרון של חברה אמינה יותר כדוגמת KINGSTON ובעל תדר זהה, הביצועים ביניהם יהיו זהים?תודה.
פורסם 2013 במרץ 1912 שנים קינגסטון היא לא חברה אמינה יותר, שכן רוב הזכרונות (השבבים בעיקר) ברוב החברות המוכרות מיוצרים בכלל ע"י חברות אחרות, כאשר הזיכרון עובר מיתוג.הזיכרון הזה בסדר גמור, רק שים לב שהוא נתמך ע"י המערכת שלך (אתה מוזמן לרשום איזה שילוש יש לך עכשיו ונבדוק). כמו כן, שים לב שהמחיר שם הוא בקניית מחשב חדש. חפש גם בחנויות אחרות, ניתן למצוא זכרונות דומים בעלות של סביב ה-120 ש"ח.
פורסם 2013 במרץ 1912 שנים מחבר אני לא מתכוון לרכוש אותו ואני יודע לבדוק האם הזיכרון מתאים למחשב או לא, תודה על ההצעה, סתם התעניינתי בנוגע לאיכות שלו.איך הלוח הזה? H77MA-G43? הוא אמין וטוב? MSI חברה טובה
פורסם 2013 במרץ 1912 שנים אחלה לוח, אם כי לא הכי משתלם. יש לך לוחות מבוססים ערכת שבבים B75 אשר זולים בכמה עשרות שקלים ונותנים תמורה דומה.
פורסם 2013 במרץ 2012 שנים מחבר אוקיי אבל שמעתי ש-MSI לא בודקת את הלוחות שלהם לאחר הייצור, זה נכון?ובחרתי בו כי הייתי צריך 2 חיבורי SATA3 בלוח בשביל SSD וקשיח שתומך בזה.והאם יצרנית הזכרונות משפיעה בגיימינג?
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים למה נראה לך ש-MSI לא בודקת את הלוחות?יש לה בקרת איכות כמו לכל חברה אחרת. היא אפילו השתפרה פלאים בשנים האחרונות.
פורסם 2013 במרץ 2412 שנים מחבר אחלה.. איך הלוח הזה? B75M-D2V.. לפי מה שאני יודע יש בו SATA3 אחד.. אז הוא יתמוך ב-SSD בצורה מלאה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.