עבור לתוכן

שחקן חדש בתחום סכיני הגילוח בישראל, מחירים מגוחכים

Featured Replies

פורסם

לפי מה שאני זוכר רביעיית סכינים עולה 40 ש"ח. (life)

בכלל לא מחיר שובר שוק.

• תגובות 49
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משימוש ראשון בסכין 5 הלהבים של XBLADE סה"כ אני מרוצה.

תוצאה רגילה, ללא חתכים.יק.

הסכין מרגישה קצת יותר נוקשה בגמישות שלה ובהתחלה פחדתי להפעיל מעט לחץ אבל מתברר שזו לא ממש בעיה ולא צריך לחשוש.

כעת נראה כמה זמן הסכין תחזיק עד שאצטרך להחליף אותה.

רציתי לנסות גם את הסכינים של M5 מהסופר פארם (LIFE) מאחר ואני אוהב את התוספת של סכין טרימר בודדת, אבל המבצע של הידית ו-2 הסכינים ב-20 ש"ח נגמר ולא רציתי להשקיע 40+ ש"ח בתענוג.

http://www.m5magnum.com/

פורסם

שמתם לב איך תמיד אומרים שעם סכין חדשה צריך "לתת לסכן לעשות את העבודה, לא להפעיל לחץ" אבל אם אתם סתם גוררים את הסכין על הפנים בלי ללחוץ כמעט זה מושך בטירוף את השיערות וכואב ?

אני עוד משתמש בג'ילט פיוז'ן, אחד הדברים הכי לא משתלמים שראיתי בחיים האמת. בתכלס למי שיש עור נורמלי שלא נחתך יותר מדי ולא חסין יותר מדי, ממש אחרי 5 שימושים גג, הסכין מגיעה למצב שהיא תשאיר גירוי, אדמומיות וקצת דם מגילוח הפוך (למי שאוהב להתגלח בצורה שתשאיר לו BABY FACE). וזה עולה כרגע 100 שקל ל4 סכינים. :kopfpatsch:

פורסם

בתכלס למי שיש עור נורמלי שלא נחתך יותר מדי ולא חסין יותר מדי, ממש אחרי 5 שימושים גג, הסכין מגיעה למצב שהיא תשאיר גירוי, אדמומיות וקצת דם מגילוח הפוך (למי שאוהב להתגלח בצורה שתשאיר לו BABY FACE).

זה מאוד אנדבידואלי וחצי לא נכון.

אני וכמוני במשפחה שלי, בעלי עור עדין ועדיין מתגלחים בשני הכיוונים (משאיר גילוח הכי חלק) ללא גירוי או חתכים.

מצד שני אנחנו מחליפים סכינים בממוצע (כל אחד לסכין האישית שלו) אחרי כ-25 שימושים. והסכין נשאר לרוב חד ולא משאיר סימנים.

זה לא אומר שכולם כאלו, אבל מצד שני גם הכללה שאחרי 5 שימושים הסכין אינה מתפקדת אינה במקום.

פורסם

כתוב באתר "מיוצר ע"י אנרג'ייזר בארה"ב"-Energizer Holdings שמחזיקה בSchick כחברת בת.

ד.א: היבואן של הסכינים זה שוסטוביץ שמייבא גם את Schick.

פורסם

נשמע מבטיח ה-XBLADE ומאחר והסכינים של ג'ילט כל כך יקרים החלטתי להריץ ניסיון..

קניתי את הסכין 5 להבים יחד עם מילוי אחד, ב-11.5 שקל.

בשביל מחיר כזה אני אנסה בכיף :xyxthumbs:

למרות שעדיין לא נראה לי שיש מחליף ראוי לג'ילט.

פורסם

שמתי לב שלא פרסמו אפילו תמונה אחת של ה-XBLADE, בכלל..

בכל מקרה לקחתי את זה על עצמי :xyxthumbs:

הגיע לי אתמול לתיבה, אחרי סביבות ה-5 ימים (לא ימי עסקים, ימים בכללי ותכניסו בזה גם חג וחופש)

דווקא ארוז יפה, הקריאטייב כמובן הופך את זה מסתם סכין ג'נרית למשהו שמרגיש הרבה יותר טוב..

מבחינת האיכות, לא יצא לי להשתמש בה עדיין כי הייתי בדיוק אחרי גילוח אבל האמת שהסכין נראית מצויין,

ידית מטאלית יחד עם סיליקון, מרגישה אחלה ביד. בהשוואה לידית של

ג'ילט הגודל הוא אותו דבר (Gillette Fusion + Gillette Fusion Progilde)

באמת שנראית אחלה סכין והשתמשתי בקופון של 50% אז וואלה בשביל 11.5 שקל סכין שתעשה עבודה טובה- בכיף.

בקיצר חלאס לחפור:

phphX4OBb.jpg

phpqicyoh.JPG

פורסם

מזל ששמת את השם על התמונות... אם יפרצו לך לבית ויגנו לך את הסכין תוכל להוכיח למשטרה שזאת הייתה הסכין שלך בעזרת התמונה ותאריך הצילום שלה

פורסם

מזל ששמת את השם על התמונות... אם יפרצו לך לבית ויגנו לך את הסכין תוכל להוכיח למשטרה שזאת הייתה הסכין שלך בעזרת התמונה ותאריך הצילום שלה

זו המטרה

סתם האמת שזה היה יענו שיראו שזה תמונות שלי אבל עכשיו כשאני מסתכל על זה קצת הגזמתי עם הקרדיטים חחחח

פורסם

יש עדיין קופון ל50% הנחה?

פורסם

יש עדיין קופון ל50% הנחה?

קיבלתי במעטפה קופון ל50%, אם זה לא חד פעמי אז אני אשלח לך

את הקוד כשאחזור הבייתה.

פורסם

>_>

ראיתי כבר תמונות ששוות אלפי דולר עם פחות water marks מהתמונות ששמת..

פורסם
  • מחבר

למי שרוצה יש מבצע על סכיני DORCO, שזאת החברה השלישית בגודלה בעולם אם אני לא טועה, לדעתי קוריאנית. ידית + 2 סכינים + מחסנית של 4 סכינים עם ב 35 שקלים כולל משלוח עד הבית. סך הכל יוצא ידית עם 6 סכינים בעלות די משתלמת.

http://www.buy2.co.il/o/f3257707-34f5-4e56-bb43-c20995531182

פורסם

^^ נראה טוב (במיוחד שיש לה טרימר), הזמנתי 2. תודה.

פורסם

גם אני הזמנתי

לא הבנתי אם הם שולחים מוצר או שובר עדיין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים