עבור לתוכן

כדורי קפאין וketone, מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע 2 מטרות שבגללן אני רוצה להתחיל לקחת כדורים קפאין וketone raspberry

קפאין - אני מנסה לחזור לאימונים בכל מקרה אבל לקפאין יש סיבה יותר חשובה, תחליף לקולה/קפה וכו'... בלימודים אני חייב מנת סוכר וקפאין בשביל להיות פעיל בכלל

ketone - זה יותר ניסוי קטן, החילוף חומרים שלי זוועתי (נבדק והוכח רפואית, אם אני לא מתאמן ומקפיד על זה הקצב נהיה דומה לשל צב) ומכמה מקומות שראיתי מדובר על תוסף תזונה לא רע שיכול להועיל לי (לכל הפחות לא יזיק)

מה דעתכם בנושא?

פורסם

לגבי קפאין:

אני הייתי משאיר את הנטילה בדמות קפה. לקחת כדורים זה קל מדי. כשאתה משאיר את זה בדמות קפה יותר קל להגביל את עצמך. קפה עם חצי כפית סוכר זה לא כזה נורא מבחינה קלורית וזה גם קצת משביע. לגבי קולה, עדיף להתנזר מהזבל הזה ולהשאיר את זה להיות "פינוק" במספר מצומצם של ימי קיץ סיוטיים במיוחד.

דרך אגב, לתה ירוק וגם לקפה (שניהם עתירים בקפאין) יש גם יתרונות בריאותיים שלא בטוח שיש לקפאין "טהור".

קטון החמוציות (או איך שתתרגם את זה):

לא מכיר. תסתכל על חילוף החומרים האיטי בצורה הזו - אתה תחיה יותר זמן. :hat:

נ"ב

קראתי בוויקיפדיה וראיתי שאין הוכחות לכך שזה עוזר לחילוף חומרים. מאיפה הבאת מידע אחר? קח בחשבון שחילוף חומרים וכל תהליך העיכול הם לא בהכרח גנטיים בלבד, אלא גם תלויים באוכלוסית החיידקים שקיימת אצלך במערכת העיכול. אם כי המידע הזה לא ממש עוזר, כי כרגע אין שום ידע על דרך להחליף את האוכלוסיה הזו לאוכלוסיה חיובית יותר, לדוגמה.

פורסם
  • מחבר

זה מסוג הדברים ש"חבר של חבר" אמר שניסה וזה עזר לו

99% שזה נטו אפקט פלסיבו, אבל גם פלסיבו עובד

לגבי תה\קפה, אני שותה אבל לא ברמה שאני מרגיש "ערנות" של מכת קפאין טובה

לכן מתכנן לקחת כדורים בשביל מנה יותר טהורה וגדולה, כנראה מביא כדורי 200MG ומשתמש בהתחלה בחצאי כדור

פורסם

קפאין מאבד מההשפע שהגוף מיתרגל אליו

כמו הרבה חומרים אחרים

פורסם
  • מחבר

אני מצפה לנצל את התקופה הזאת, אין לי שום כוונה להיות רגיל לחומר

בנוסף אני לא מתכנן לקחת כל יום, אני מודע לזה שבמקרה הזה ההשפעה תהיה קצרה מדי בשביל שאני אוכל לנצל אותה

פורסם

לדעתי כדאי שתנסה לעשות הפסקה עם קפאין לאיזה שבועיים שלושה (עד שהגוף כבר לא רגיל אליו) ואז תיראה איך קפאין ישפיע עליך.

אני מטבעי כמעט לא שותה קפה ומתפקד בסדר גמור וכשאני צריך הרבה מרץ/אנרגיה אני שותה קפה שחור/אספרסו וזה מעיף אותי.

פורסם

פלסבו ("אינבו") לא עובד. זו ההגדרה של פלסבו.

לדעתי אתה עושה טעות עם הכדורים. אבל בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר

זאת אכן ההגדרה, אבל תעבור על ההגדרה של אפקט פלסבו... עובד הרבה יותר טוב

פורסם

אני הייתי משתמש בעבר בכדורי קפאין על בסיס צמח הגוארנה וצמח הג'נסינג , הייתי לוקח כמעט כל יום (דבר שלא מומלץ), היתרון בכדורים שיש כאלו שפועלים בשיחרור איטי לאורך היום וכך אין לך את המצב שקורה בשתיית קפה (פיקים של עירנות ואחרי שעה זה נוחת בענק)

לגבי הקטון החמוציות- לא נראה שיכולות להיות לו תופעות לואי והוא לא יכול להזיק (אלא אם אתה קונה אותו בארץ)

פורסם

קפאין הוא כימיקל ממכר. מובן שאתה צורך אותו באופן טבעי, דרך קפה ותה, אך משחק עם אלקלואידים מרוכזים בגוף זה אף פעם לא רעיון טוב.

אני מודה ומתוודה שאני מאלו שאינם מבחינים בהשפעת קפה על הגוף, ולכן אינני מרבה בשתיית קפה.

במקרה זה, מה שלא תעשה, הזהר לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים