עבור לתוכן

סוללה חלשה

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב dell inspirion 5010 בן שנתיים. סוללה 6 תאים. . הסוללה שלאחר טעינה ל 100% היא מספיקה לי לשעה בלבד. הגיוני?

אם המשמעות היא שנדרש להחליף סוללה או שזה לא נורא להמשיך ןלטעון אותו כל הזמן?

יש אופציה להשיג סוללה חדשה בזול? אולי ebay?

פורסם

קודם כל הגיוני באמת שאחרי שנתיים הסוללה לא מחזיקה מעמד, לגבי השאלה שאלה שלך אם זה נורא או לא להסתדר ככה עם הטענות זה כבר תלוי בך, אם זה תנאי שהוא אפשרי מבחינתך.

בכללי אם אתה עובד על נייד כשהוא מחובר לחשמל עדיף להוציא את הסוללה כדי לשמור על מחזורי פריקה וטעינה שלה.

לגבי השאלה שלך אם אפשר לקנות בEBAY אז כן אבל האיכות ברוב המקרים של המוצרים הלא מקוריים בהתאם

פורסם

יש עדיפות שהוא יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן, מאשר חיבורים וניתוקים רבים.

פעם אמרו כאן משפט חכם: "הסוללה צריכה לשרת אותך ולא אתה אותה" (או משהו בסגנון הזה)

כל עוד שעה מספיקה לך, אז אין בעיה להמשיך להשתמש בא, אם חסר לך זמן, אז תקנה סוללה חדשה, שלך כבר גמורה.

לי יש מחשב ש-99% מהזמן מחובר לחשמל והסוללה עדיין מספקת כמאת אותה כמות זמן כמו שהיה גם לפני 3 שנים.

פורסם

עמית סוללות מחדשים סוללות מתאים יפנים מעולים בארץ במחירים הגיוניים יש לי ניסיון מצויין איתם :

http://www.d.co.il/21117220/35580/

פורסם

לי יש מחשב ש-99% מהזמן מחובר לחשמל והסוללה עדיין מספקת כמאת אותה כמות זמן כמו שהיה גם לפני 3 שנים.

3 שנים שהיא מחזיקה מעמד זה ממש יפה.אצלי 6 תאים של לנובו אחרי 3.5 שנים מחזיקה במקרה הטוב חצי שעה על הגדרות חסכון בחשמל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים