עבור לתוכן

מבקש "אור ירוק" מהמומחים בפורום למפרט משחקים ב-5,000 ש"ח + ציוד היקפי מלא

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שבניתי ב-tms.co.il:

יש משהו שהוא deal breaker במפרט?

[table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td]

כמות

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

מחיר

[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD FX-4100B Bulldozer 3.6Ghz 95Watt 4 Core AM3+ BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪398

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-970A-D3[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪494

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪450

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון[/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪350

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][/tr][/table][table][tr][td]Plextor PX-128M5S Sata3 Marvell+24nm M5 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪490

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪1375

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי[/td][/tr][/table][table][tr][td]DVDRW LITE-ON x24[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪101

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מקלדת[/td][/tr][/table][table][tr][td]Wireless Desktop 3000 Microsoft[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪200

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]רמקולים[/td][/tr][/table][table][tr][td]LOGITECH Z323 2.1 Speakers[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪240

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪899

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]הרכבה[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪0

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]המהרת מערכת מחשב[/td][/tr][/table][table][tr][td]אני מעוניין בהמהרת המעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪0

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ:

12

₪4997

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

בוקר טוב אליהו, אני רואה שלא למדת דבר מניסיון העבר שלך

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511663.0

תמלא את השאלון הנמצא בקישור הבא על מנת לפשט את כל התהליך ולהקל על עצמך.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0

וכפי ש-JentuS ציין, לא הייתי יכול להמליץ לך על מפרט מבוסס AMD לדרישות שציינת.

מלא את השאלון.

פורסם
  • מחבר

דאגלס ידידי,

תנסה לשמור את הדיון ענייני ולא לגלוש לעוקצנות מיותרת. אם תקרא את התאריכים של הנושאים, תראה שהקודם מלפני שנה וחצי (תהיה שלא יצאה לפועל), אך עכשיו אין שאלה ולכן אני פונה בשנית עם עדכון המפרט (ואם אתה חושב שזכרתי ב-ד-י-ו-ק את המפרט הקודם שרשמתי, אתה טועה).

לצורך העניין:

מה רע ב-AMD למחשבי משחקים?

אפשר להחליף את ה-SSD ב-HDD רגיל, אני מניח שבעלות זו אפשר למצוא כונן בנפח 2TB.

1. מה התקציב המקסימאלי?

כמו שרשמתי, 5,000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כדי לדחוס SSD של 256 GB, מה טוב.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח לכל היותר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים MW1/2. לעיתים הורדה של סרטי וידאו ממצלמת DV, ארכיב באופן עצמאי כרטיס PCI-FireWire שיש ברשותי.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Modern Warfare 1/2.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 @ 23"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים הנ"ל, שיחסית עתיקים, הגדרות מקסימליות. משחקים בשנתיים הקרובות בהגדרות גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, במפרט מצוינים הרכיבים שבחרתי. אלא אם יש משהו שמתעלה ביחס עלות/תועלת באופן מהותי, אני לא צריך משהו אחר.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך לכלול הכל, אני רוצה להזמין את כל החבילה מספק אחד, כך שהכל יגיע יחד.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? נגיד 7, אבל בכל מקרה בלילות פשוט שמים את המחשב במצב שינה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם המערכת תאפשר OC בגבולות הסביר ללא סיכון מיותר של הרכיבים. בעברית - לא מהותי היום, יכול להיות מהותי עוד שנתיים.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד, יש ברשותי מערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כן, כמו שציינתי ב-TMS. אם יש חנות אחרת שאני לא מכיר והיא זולה יותר, אז אין לי בעיה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לפחות שני חיבורי USB3. למיטב ידיעתי כרטיסי מסך מגיעים היום עם DP ו-DVI, תוספת של HDMI תהיה נחמדה.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם
  • מחבר

אין קול ואין עונה?

חשוב לי באמת לדעת למה אתם ממליצים ללכת על מערכת מבוססת אינטל.

תודה

פורסם

אם אתה הולך על כרטיס מסל 7950 מעבדים I5 של אינטל חזקים יותר בהרבה לשימושים שלך

פורסם

שום OC למעבד הנ"ל לא יביא אותך לרמת היכולות של מעבד אינטל מרובע ליבות. זה ברור שמעבד ב-400 שקלים לא

אמור ולא מתיימר להתחרות במעבד שעולה פי שתיים ממנו, אך גם במעבדים יקרים יותר התמונה ברורה.

אי אפשר לשלול כמובן שימוש בפלטפורמה במידה והתקציב דחוק, וגם זה תלוי בשימושים, אך הדור הזה של מעבדי אינטל

הרבה יותר מוצלח. אישית הייתי מאוד רוצה שמעבדי הדור הבא של AMD יהיו שווים יותר ביכולותיהם ליריבה, גם בצריכת

החשמל ופליטת החום.

אם נלך על מערכת גיימינג חזקה מאוד מבוססת אינטל שתתאים ותמצא את הדרישות בקלות זה יראה כך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

קירור למארז:

EVERCOOL Value Series 120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪25

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪299

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪371

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1119

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

מקלדת:

Comfort Curve Keyboard 3000 Microsoft

כמות: 1 - מחיר: ₪74

עכבר פרו-גיימינג:

Logitech Gaming G300

כמות: 1 - מחיר: ₪146

רמקולים:

MicroLab M-880 2.1 Black 40W RMS - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ₪288

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪899

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5044

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4944 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/nwv6el7r

כמובן שבתקציב הזה כולל מסך וציוד היקפי זה לא אפשרי לשלב מערכת שמותאמת ל-OC, אך גם אין צורך בזה כיום ויעבור

זמן רב עד שהמעבד הזה יגביל בצורה ששווה התייחסות, וגם SSD לא יכנס כרגע, אך תוכל להוסיף אחד בכל שלב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות והכיוון.

כמו שאמרתי - זאת לא מערכת שמיועדת ל-OC מפלצתי, אלא לשימוש פשוט וגיימינג.

שאלה אחרונה - מה הצורך במאוורר נוסף למארז?

פורסם

המארז בבאנדל מגיע עם מאוורר אחד, בכל זאת זו לא מערכת משרדית וזה לא חובה אך רצוי שיהיה מאוורר אחד נוסף

לכניסת אוויר לטובת סירקולציה אופטימלית.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

הסתכלתי לעומק על הצילום של לוחם-האם באתר היצרן - זה לא tight fit בין כרטיס מסך ברוחב כפול לבין הסלוטים של הזכרון?

פורסם

נפח הכרטיס הולך לתחתית הלוח לא לכיוון הזכרונות. הוא יהיה בדיוק בגובה הסלוט שלו. הוא יחסום את הצלע קירור

של הלוח ואת הסוללה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו כשציינת זאת, אני רואה שאכן כך הדבר. הייתי בטוח שנפח הכרטיס הולך למעלה, אני חי בעידן אחר שעבר מזמן...

תודה על העזרה, אני סגור על מה שאני רוצה.

המשך שבוע נעים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים