פורסם 2002 במרץ 2323 שנים כן שמתי לב שזו שגיאת כתיב, ושהוא התכוון להתעסק.ואני יודע מה זה לעשוק, אני לא צריך לקלוט את זה...
פורסם 2002 במרץ 2323 שנים לא התכוונתי אליך, פשוט יש פה ילדודס שרואים שאנשים משתמשים במילים כמו לעשוק וזה, אז הם גם מחליטים למרות שהם לא יודעים מה זה....
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר אמרו לי שה-GIGABYTE יותר טוב ל-OC דרך הביוס מה-ABIT זה נכון??????????ואני עדיין פתוח להצעות בקשר ללוחות טובים (ל-OC ועם RDRAM)ולה ה-ABIT יותר טוב מה-ASUS
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אנשים, למה לא הסברתם לו???????.....'Abit יותר טובים בOC כי יש להם מגוון אפשרויות (אם פספסתי משהו..) זה ברוב הלוחות שלהם אבל אני מתמקד בK7 ראיד:1. אפשרות שינוי FSB בקפיצות של אחד...2. אפשרות שנוי מתח למעבד....3. אפשרות שינוי מכפלה למעבדים פתוחים....4. ג'אמפר לאיפוס...5. קביעת המחלקים של הPCI בחלק מהלוחות...מספיק לך??
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אנשים, למה לא הסברתם לו???????.....'Abit יותר טובים בOC כי יש להם מגוון אפשרויות (אם פספסתי משהו..) זה ברוב הלוחות שלהם אבל אני מתמקד בK7 ראיד:1. אפשרות שינוי FSB בקפיצות של אחד...2. אפשרות שנוי מתח למעבד....3. אפשרות שינוי מכפלה למעבדים פתוחים....4. ג'אמפר לאיפוס...5. קביעת המחלקים של הPCI בחלק מהלוחות...מספיק לך??פחחחחח ולמה נראה לך שכל מה שאמרת אין בasus?!?!?כי יש....
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר זה שטויות שrdram לא טוב לoc זה נכון שהוא לא הכי טוב אבל אפשרי לעשות איתו 500mhz oc בלי בעיות אתה לא תוכל לעלות ב 1500 זה נכון רגע אז אם אני רוצה להגיע ל2GH במעבד לכמה אני צריך להעלות את הזיכרון (זה לא יהרוס אותו)
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מי שאמר שRDRAM לא כל כך טוב להמהרות, כדאי לקרוא את הכתבה באתרפנטיום 4 2.4 הומהר ל3.9 גיגה הרץ עם זכרונות RDRAM...
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים abit ללא ספקאין ספק שאביט הלוחות הכי טובים לoc בעולם לכל המעבדיםאסוס מעולים אבל אביט יותר..........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.