עבור לתוכן

לוח אם דפוק במחשב נייד Lenovo g550 2958

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני שנה וחצי קניתי את המחשב נייד Lenovo g550 2958. יום אחד הוא פשוט קרס ולא עלה יותר ושלחתי אותו לתיקון אצל חברה פרטית. אחרי שלל ניסיונות על מנת לגלות מה התקלה (המחשב היה קורס כל כמה זמן בעיקר כשיש עליו עומס, ובתדירות גבוהה יותר כאשר מתקינים עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של NVIDIA, התברר שהתקלה היא בלוח אם של המחשב ושצריך להחליף אותו. התקשרתי ללנובו ישראל בניסיון להשיג את הלוח אם אבל הם אמרו שחייב לשלוח אותו לתיקון אצלם כדי להחליף אותו- דבר שלא רציתי לעשות כי כבר שילמתי לחנות שעשה את הבדיקה והיא איפשרה לי לקנות לוח אם ולהביא לה לתקן ללא עלות נוספת. לא מצאתי דרך להשיג את הלוח אם הזה וסה"כ חבל לי על המחשב כי הוא אחלה ממש אהבתי אותו. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את הלוח אם הזה? או פיתרון אחר?

תודה רבה!

פורסם

יש ב-EBAY בעיקרון, אבל לדעתי מחשב כזה ממש לא שווה לתקן.

כמו כן הדגם שהבאת ממש ישן, כך שלא ברור לי איך קנית אותו לפני שנה וחצי בלבד. ומי מכר לך אותו (עודפי מלאי?)

http://www.ebay.com/itm/KIWA7-L08S-LA-5082P-Lenovo-G550-motherboard-Nvidia-graphic-DDR3-100-tested-/221175104821?pt=Motherboards&hash=item337f104535

המחיר שמצויין פה זה ללא מע"מ כך שהעלות של התיקון יכולה להגיע לעלות מחשב חדש.

החל מ-1,500 ש"ח אתה כבר יכול לקנות מחשב חדש בסיסי.

לדעתי לא שווה אבל זו החלטה שלך.

כי עלות התיקון דיי גבוהה וסיכון שהלוח אם אולי לא יתאים או שיש משהו אחר לא תקין במחשב. יותר מדי נעלמים למחשב ישן, חלש ובסיסי.

פורסם
  • מחבר

יש ב-EBAY בעיקרון, אבל לדעתי מחשב כזה ממש לא שווה לתקן.

כמו כן הדגם שהבאת ממש ישן, כך שלא ברור לי איך קנית אותו לפני שנה וחצי בלבד. ומי מכר לך אותו (עודפי מלאי?)

http://www.ebay.com/itm/KIWA7-L08S-LA-5082P-Lenovo-G550-motherboard-Nvidia-graphic-DDR3-100-tested-/221175104821?pt=Motherboards&hash=item337f104535

המחיר שמצויין פה זה ללא מע"מ כך שהעלות של התיקון יכולה להגיע לעלות מחשב חדש.

החל מ-1,500 ש"ח אתה כבר יכול לקנות מחשב חדש בסיסי.

לדעתי לא שווה אבל זו החלטה שלך.

כי עלות התיקון דיי גבוהה וסיכון שהלוח אם אולי לא יתאים או שיש משהו אחר לא תקין במחשב. יותר מדי נעלמים למחשב ישן, חלש ובסיסי.

כן ניראה לי אני אוותר, תודה רבה על העזרה

פורסם

תן למעבדה של לנובו ליבדוק מה בעיה ואם זה באמת לוח אם.

פורסם
  • מחבר

תן למעבדה של לנובו ליבדוק מה בעיה ואם זה באמת לוח אם.

העניין הוא שכבר הוצאתי כסף על מעבדה פרטית ואני לא רוצה עוד להוסיף כסף לבדיקה אצל לנובו בארץ כי זה כבר מתחיל להגיע למחיר של מחשב חדש. אבל הייתי שמח לתקן אותו כי מאוד אהבתי אותו. בנוסף החברה הפרטית ששלחתי אליה לתיקון אמרה שתחליף לי את הלוח אם בחינם.

מה אתם אומרים על זה? זה מה שאני צריך נכון? זה ניראה לכם אמין?

http://www.aliexpress.com/item/For-lenovo-G550-DDR3-intel-integrated-motherboard-KIWA7-LA-5082P-100-original-perfact-NEW-only-2/749377271.html

תודה רבה

פורסם

תבקש מהמעבדה שתרשום לך את הדגם של הלוח אם כמו שמופיע בעמוד המכירה, תוודא שהוא תואם.

ומתוך סקרנות - כמה שילמת?

פורסם
  • מחבר

תבקש מהמעבדה שתרשום לך את הדגם של הלוח אם כמו שמופיע בעמוד המכירה, תוודא שהוא תואם.

ומתוך סקרנות - כמה שילמת?

המחשב כבר אצלי... לא נורא אני אפתח אותו ואבדוק בעצמי את הדגם

ושילמתי בערך 400 ש"ח על הבדיקות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים