עבור לתוכן

חיבור מחשב נייד לטלויזיה ישנה

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה , התמונה מרצדת על צג הטלויזיה , והיא לא ברורה בעיקר בצבעים שחור ולבן.

החיבור נעשה בעזרת כבל VGA שמתחבר למחשב הנייד, ומצידו השני ישנו חיבור s-video, שאליו אני מחבר כבל s-video ובצידו השני ישנו חיבור RCA ישירות לטלויזיה.

כדי להבהיר שוב את החיבורים :

VGA-->s-video-->RCA

יש לי כרטיס מסך משולב intel hd graphics 4000

וכרטיס מסך נוסף , nvidia 620M

בדקתי ויש אפשרות לtv-out.

מה יכולה להיות הבעיה?

אני מעוניין בפיתרון הבעיה הספציפית הזאת ! של חבור VGA לRCA.

אני מבקש רק מאנשים שיכולים לעזור בבעיה הספציפית הזאת , להגיב, ולא לתת הצעות לשיטות אחרות.

תודה.

פורסם

בטח שהתמונה לא ברורה. מדובר ברזולוציה נמוכה של 768X576 בהנחה וזו טלוויזיה בשיטת PAL

פורסם
  • מחבר

בטח שהתמונה לא ברורה. מדובר ברזולוציה נמוכה של 768X576 בהנחה וזו טלוויזיה בשיטת PAL

אתה יודע איך אני פותר את הבעיה אם יש לך בכלל פיתרון ?

פורסם

אין פיתרון ממשי. זו המגבלה של טלוויזיות CRT ישנות.

תנסה להפעיל סרט באיכות בינונית (לא HD) ותראה אם זה סביר. לעבודה עם טקסט זה בלתי סביר בעליל.

פורסם
  • מחבר

אין פיתרון ממשי. זו המגבלה של טלוויזיות CRT ישנות.

תנסה להפעיל סרט באיכות בינונית (לא HD) ותראה אם זה סביר. לעבודה עם טקסט זה בלתי סביר בעליל.

כנראה לא הייתי מספיק ברור, זאת לא בעיה ויזואלית של איכות סרט או טקסט , אלא בעיה בהעברת האות .לא מתקבלת איזושהי תמונה ברורה בכלל.מזכיר קצת את בעיות הקליטה של תחנות ותדרים לאילו שזוכרים את תקופת הכבלים ללא ממיר.

אני אהיה קצת יותר חד, אני הבנתי שצריך לקנות קופסא שממירה את האות, אבל זה במקרה שאין תמיכה של tv-out בכרטיס מסך.בכרטיס שלי יש תמיכה של TV-OUT, השאלה אם זה פותר לי את בעיית האות?

פורסם

אה, חשבתי שאתה מחובר עם טרנסקודר. אני מתפלא בכלל שאתה מקבל תמונה.

בכל מקרה, ה-VGA במחשב מוציא אות COMPONENT בעוד ה-RCA של הטלוויזיות הוא COMPOSITE.

אתה אכן צריך ממיר אקטיבי שכזה. תשקול אם זה שווה לך, הדברים הללו יקרים (בסביבות 200 ש"ח)

פורסם
  • מחבר

אה, חשבתי שאתה מחובר עם טרנסקודר. אני מתפלא בכלל שאתה מקבל תמונה.

בכל מקרה, ה-VGA במחשב מוציא אות COMPONENT בעוד ה-RCA של הטלוויזיות הוא COMPOSITE.

אתה אכן צריך ממיר אקטיבי שכזה. תשקול אם זה שווה לך, הדברים הללו יקרים (בסביבות 200 ש"ח)

אני די בטוח שאם אצליח להוריד את הרזולוציה לפחות מ600X800 זה יסתדר , כי יש תמונה כלשהי.

אני לא מצליח לשנות את הרזולוציה.

והבנתי שאם הכרטיס מסך תומך בTV OUT אז אין צורך בממיר אקטיבי.

פורסם
  • מחבר

קניתי כבל VGA ל S-VIDEO..

למה מייצרים דבר כזה בכלל ? אם זה לא עובד וצריך ממיר אקטיבי?

פורסם

עובדה שהתפתית לקנות.

אלה כבלים שנועדו לרמות ולעשות כסף על אנשים תמימים. אתה יכול למצוא ב-ebay המון כבלים לא הגיוניים.

פורסם
  • מחבר

עובדה שהתפתית לקנות.

אלה כבלים שנועדו לרמות ולעשות כסף על אנשים תמימים. אתה יכול למצוא ב-ebay המון כבלים לא הגיוניים.

טוב בקטנה כולה דולר וחצי. אבל לפחות למדתי לקח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים