עבור לתוכן

ביצועים איטיים

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה.

אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי לא תואמים את המפרט... אני מריץ משחקים כמו SC2 heart of swarm , BLCK OPS 2 , BF 3

והמחשב אמור להריץ את המשחקים ההללו במקסימום גרפיקה (במיוחד SC2) בלי יותר מידי בעיות , אלא שהמשחקים לא רצים חלק בכלל.... גם אם אני מוריד את הגרפיקות הדבר לא עוזר יותר מידי...

אני לא יודע אם יש לי בעייה במעבד , כרטיס מסך , זכרונות , הארד דיסק... אני צריך את עזרתכם למצוא את הבעייה (אולי אפילו התקנה לא נכונה ב BIOS כי אני זוכר ששקניתי את המחשב היה עם זה בעייה).

SPECS :

i7 2600k , gtx 680 , 8gb ram , 128gb ssd , p8p67

פורסם

1. בתור התחלה, וודא שלא מדובר בתקלת דרייבר או DX ע"י התקנתם מחדש.

2. תבדוק שהרכיבים אינם מתחממים יתר על המידה - תוריד תוכנות מאמץ למעבד וכרטיס המסך ותראה שהטמפרטורות המאמץ תקינות. יכול גם להיות שספק הכוח שלך חלש מדי עבור המערכת הזו, או שישנו אוברקלוק לא יציב.

3. אם הבעיה נמשכת, אולי מדובר בתוכמה כלשהי שרצה ברקע וכל רגע לוקחת את "תשומת הלב" של המעבד לעצמה. תנסה לבטל את כל התוכנות שעולות אוטומאטית עם המחשב דרך הmsconfig, וכן להריץ בדיקה של אנטיוירוס.

4. אם כל השלבים לעיל לא עזרו לפתור או לפחות לאתר את הבעיה, אני לא רואה ברירה פרט לניסוי וטעיה: נסה להשאיל כרטיס מסך מחבר, ולהפעיל איתו את המשחק הכי פחות תובעני מתוך אלו שעושים לך בעיות (בהנחה שיש לאחד מחבריך כרטיס מסך שיכול להריץ אותו בצורה טובה). אם אין לך אפשרות כזו, תוריד תוכנה כמו 3DMark שבוחנת הן את המעבד והן את כרטיס המסך - תשווה את התוצאה שאתה מקבל עם תוצאות של בעלי חומרה דומה.

פורסם
  • מחבר

1. עדכנתי את הדריבר של המסך לאחרון (לפני כחודש) אךזה לא עזר ...

2. הספק שלי הוא CROSSAIR 950 האם זה מספיק לכזו מערכת?

פורסם

גם ספק 500W מתאים למערכת כזו.

על איזו רזולוציה אתה משחק?

מה מרגיש לא חלק במשחקים?

פורסם
  • מחבר

1920X1080

אלו תקיעות שקשה להסביר... זה כאילו ה -FPS מאוד נמוך אך בפועל ה FPS גבוה.

המשחק ממש לא חלק ...

פורסם

תעבור על כל השלבים שהצעתי בהודעה הקודמת. פסלת בעיית ספק או דרייברים, כל השאר עומד בעינו.

פורסם

כמו שנאמר תעבור על כל השלבים, אלו משחקים שאמורים לזוז לך חלק.

חוץ מזה תבדוק במשאבים אם יש לך משהו שגוזל לך משאבי מעבד או זכרון, כמו כן תבדוק באמצע משחק כמה משאבים גוזל לך המשחק.

טמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך בזמן מטמץ עם תוכנת ניטור כלשהי.

הספק שלך יכול להחזיק לך עוד זוג gtx680.

פורסם
  • מחבר

עברתי על הכל ואני לא מוצא בעייה...

אני מאמין שהבעייה נובעת מ משהו שקשור למעבד או זכרונות... כאשר אני משחק למשל SC2 ככל שיש יותר עומס במהלך המשחק ככה הוא ניהיה יותר איטי (שמערכת שלי זה לא אמור להיות מורגש) SC2 לא צורך יותר מידי מהכרטיס מסך אלא יותר מעבד / זכרונות במיוחד בעומסים.

כאשר אני עושה בדיקת למעבד בPRIME 95 הטמפ נשארים באזור ה60 שזה תקין אני חושב לא?

אם כן... נראה לי הבעייה אולי בSETUP של הBIOS בהגדרות שהגדירו לי כשקניתי את המחשב.... אשמח לעזרה ממישהו שיודע דבר או שניים נמאס לי כבר לחפש את הבעייה במחשב ! אפילו לשלם לטכנאי שיבוא יאתר את הבעייה ויתקן... קצת נואש !

פורסם

זכרונות ממש לא נראה לי, תבדוק תוך כדי משחק כמה משאבים המשחק לוקח מהמעבד.

למרות שאם הסצינה עמוסה במשחק ואתה אומר שמתחיל להיות איטי זה נשמע משהו שקשור לכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

גם mp וגם sp

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נסה לכבות AA ו AF.

אם הכל זז חלק כנראה שהציפיות שלך מהכרטיס גראפי גבוהות מדי.

פורסם

הוא טוען שגם בהורדת הגדרות המשחקים לא זזים חלק, נראה לי משהו מוזר, כבר עברנו איתו על הכל, גם פה וגם בשרשור השני.

יש מצב שהציפיות שלך יותר מדי גבוהות או שאתה רגיש בצורה חריגה או שאתה רואה דברים שאנשים אחרים לא רואים.

פורסם

השאלה מה זה "לא זז חלק".

קרטועים קטנים פה ושם בזמני טעינות בין איזורים?

לך תדע מה הסיפור שלו.

אולי הSSD שלו מקרטע, כבר נתקלנו במקרים כאלו.

אולי הבעיה הכי גדולה שלו שהוא לא יכול להסביר כך שאנשים עם נסיון יוכלו לאבחן את התופעה.

פורסם

יכול מאוד להיות, צריך לשלול אפשרות שזה ה-ssd, השאלה אם המשחקים שהוא מריץ יושבים על ה-ssd או על כונן אחר?

מה שמוזר לי זה שהוא רשם גם ב-bf3.

זה משחר שבדרך כלל אוכל הכל וזז חלק.

ישנם משחקים מועדים לפורענות כמו farcry3 ביושוק וכאלה..

נערך על-ידי idanmal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים