פורסם 2013 במרץ 1512 שנים אז ככה לפני כשעה המחשב שלי החליט שהוא מפסיק לעבוד, הייתה מן 1פיצה כזאת כמו בהפסקת חשמל, המסך נכבה אך המנורות במחשב המשיכו חעבוד( יש לציין שאף אחד לא נגע במחשב).ניסיתי לכבות תחשב בלחיצה ארוכה לא עבד אז ניתקתי מהחשמל כי לא היה משו אחר לעשות. לפי המסןרת ניתקתי את כל הכבלים, חיברתי מחדש וניסיתי להפעיל בתקוו ה קיעבוד אבל שוב מנורות פועלות ואין צפצוף בהפעלה.פצחתי תמחשב לראות שהכל פועל וכנו שאמרתי מנורות פועלות וכל מאווררים גם כן חוץ מהמאוור של המעבד, לאחר מכן ניקיתי אבק בתקווה שזה יעזור,אך גם לא עזר.לא יודע אפ קשור אבל כשבאתי חחבר תכבלים קיבלתי זרם מהכבל של המסך לכן גם לא חיברתי בחזרה.סליחה אם הפוסט יצא מבולגן או עם שגיאות כתיב אני דרך הפלא כרגע.תןדה מראש לעוזרים.
פורסם 2013 במרץ 1712 שנים היי AgonySense,במידה ומאוורר המעבד אינו עובד, הדבר יכול לגרום להתחממות ולאי עבודה תקינה של המחשב.יש לפנות לטכנאי מחשבים ולהחליף את מאוורר המעבד.ליאור
פורסם 2013 במרץ 1712 שנים נשמע כאילו נדפק הספק במחשב ו/או לוח האם.אם אתה מתחשמל מהחיבור של המסך, כדאי לבדוק את ההארקה בבית.
פורסם 2013 במרץ 1712 שנים מחבר לקחתי את המחשב לטכנאי היום, ולאחר כמה שעות חזר אלי ואמר כי צריך להחליף כרטיס מסך וספק כוח.לפי הפרטים שהבאתי הגיוני הסיפור?או ניסיון עוקץ?
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים ספק כח? הגיוני מאד.כרטיס מסך? לא בטוח. איזה כרטיס היה לך ומה הוא רוצה למכור לך?
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים נשמע כמו ניסיון עוקץ, בקשר לספק נשמע הגיוני(לפחות אתה יודע שזה לא לוח אם).אם הוא בדק כבר ויש לך מצב להתנער, קנה ספק של חברה ידועה ואמינה ותחליף לבד, זה פשוט ולא יקר.
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים זה לא יפה להחליף חלק לבד אחרי שטכנאי עבד על המחשב ובדק אותו.סביר לחלוטין שטכנאי יקבל תמורה על הזמן שלו.
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים מחבר ספק כח? הגיוני מאד.כרטיס מסך? לא בטוח. איזה כרטיס היה לך ומה הוא רוצה למכור לך?היה לי את ה 5850 hd הוא רוצה למכור לי את ה hd7850לגבי הספק הוא רוצה למכור לי אחד של zalman 700w ואין לי מושג בספקים מישו יכול להביא חוות דעת עליו?
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים זה לא יפה להחליף חלק לבד אחרי שטכנאי עבד על המחשב ובדק אותו.סביר לחלוטין שטכנאי יקבל תמורה על הזמן שלו.סביר לחלוטין שטכנאי "חרטטן" יקבל תמורה גדולה על החירטוט שלו.יקבל סכום סימלי על הבדיקה ולא ינסה לדחוף לך ספק לא קשור ובטח במחיר לא קשור.
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים מחבר את זה גם אני אמרתי אבל לא מקשיבים בבית...מחשב דיי ישן מעבד: core i5 750לוח אם:gigabyte p55m-ud2אתה יכול להמליץ לי על ספק?ועוד שאלה לא יהיה צוואר בקבוק עם המפרט שלי אם אני לוקח את הכרטיס מסך הזה?
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים זה כרטיס טוב וצריך לעבוד בסדר עם המעבד שלך.אבל לא צריך ספק כל כך יקר...זה טכנאי של חנות או מישהו פרטי כזה?
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים ספק מצוין, שיעשה את העבודה.http://www.tms.co.il/product/5117^מחזקכרטיס מומלץ יותר וחזק יותר שיעשה את העבודה ולפי דעתי לא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד שלך.http://www.tms.co.il/product/12311
פורסם 2013 במרץ 1812 שנים מחבר זה כרטיס טוב וצריך לעבוד בסדר עם המעבד שלך.אבל לא צריך ספק כל כך יקר...זה טכנאי של חנות או מישהו פרטי כזה?מישהו פרטי שאמא שלי מכירה אז היא סומכת עליו.הספק שהמליצו פה אמור להספיק למפרט שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.