עבור לתוכן

מה עדיף??? HTC ONE או גלאקסי S4 ???

Featured Replies

פורסם

דווקא מקשים על המסך זה יתרון.

א. הם עובדים ללא רבב.

ב. אפשר להוסיף או להוריד כפתורים, או למשל לשנות את הסדר.

ג. הם לא מתקלקלים...

המקום ששמור בשני קצוות המכשיר נועדו לאחיזה נוחה במצב landscape מבלי ללחוץ בטעות על משהו.

עוד משהו לגבי הצבעים של המסך של הנקסוס - עם קרנל אחר (פרנקו אצלי) אפשר לכייל את המסך והגעתי לתוצאה מרשימה מאוד. כל אחד שרואה

את המסך שלי מתרשם מאוד.

• תגובות 315
  • צפיות 30.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד את מלקק את הנקסוס שלך לפני שאתה הולך לישון ?

אגב HOUSE M.D גם ל HTC ONE אין מקשים פיזים...

יש לו, משמאל ומימין ללוגו של HTC למטה. אני מדבר על capacitive keys, שנמצאים מתחת למסך בניגוד לנקסוס ששם הם נמצאים בחלק התחתון של המסך עצמו.

דווקא מקשים על המסך זה יתרון.

א. הם עובדים ללא רבב.

ב. אפשר להוסיף או להוריד כפתורים, או למשל לשנות את הסדר.

ג. הם לא מתקלקלים...

המקום ששמור בשני קצוות המכשיר נועדו לאחיזה נוחה במצב landscape מבלי ללחוץ בטעות על משהו.

עוד משהו לגבי הצבעים של המסך של הנקסוס - עם קרנל אחר (פרנקו אצלי) אפשר לכייל את המסך והגעתי לתוצאה מרשימה מאוד. כל אחד שרואה

את המסך שלי מתרשם מאוד.

המקשים הפיזיים הם הרי חלק מה digitizer, אז הסיכוי שהם יתקלקלו הוא בערך כמו הסיכוי שמסך המגע יתקלקל (ואם הוא לדוגמא מתנפץ ומפסיק לעבוד אז גם מקשים שעל המסך יפסיקו לעבוד).

ולי הם פשוט מציקים בעין, כאשר חלק מהמסך "מבוזבז". אני יודע שלרוב האנשים זה לא מפריע כמו שזה מפריע לי.

פורסם

לגבי הזכרון - כל אחד והצורך שלו.

מסך - אין לי מושג. הגיוני אבל.

מקשים פיזים - לא יודע מה איתך, אני עם הPIE וזה מאוד נוח.

לנקסוס אין כל כך הרבה מקום מתחת למסך, ותזכור שיש שם את הLED,

שזה פשוט מוסיף כל כך הרבה ליופי ולנוחות של המכשיר.

ד"א מקשים פיזיים זה החלטה של גוגל ולא של LG.

הנקסוס יעלה לך 1200 ש"ח פחות אם תזמין מחו"ל,

בכל מקרה - תתחדש. מכשיר מעולה ;)

פורסם

נקסוס 4 8GB עולה 1859.

נקסוס 4 16GB עולה 2099.

www.buy2.co.il

ההפרש הוא גג 600 ש"ח, לא מזלזל בזה, אבל תמיד יש גם את הסיכון שהמכשיר ייתפס בכניסה לישראל.

פורסם

אני לא מאמין שאני קורא פה השוואות של נקסוס 4 ל HTC ONE - אתם אמיתיים? מילא ל ONE X, או אם כבר - ONE X PLUS שהרבה יותר טוב מהנקסוס.

(O.o)

וזה שהמכשיר עדיין לא הושק כאן לא אומר שאי אפשר לקנות במקומות פרטיים כמו שאני קניתי. ובמחיר זול הרבה יותר ממה שהמשווקות המורשות מוכרות, משווק מורשה גם לא ממש נותן שום דבר מעבר למה שנותנים בחנויות פרטיות - אחריות של HTC היא גלובלית - והיבואן בארץ זוועתי בשירות.

פורסם

1. אתה חיי בסרט

2. מי שמשווה טלפונים לפי נתונים יבשים הוא טיפש. משווים אותם לפי התמורה בשימוש יומיומי

ובשימוש כזה הנקסוס 4 וה-HTC ONE שווים

פורסם

יאללה מכות : HTC One vs. Google Nexus 4 Dogfight

Part 1

Part 2

פורסם

אין לי אפשרות כרגע לראות את הסרטונים, מישהו יכול לסכם לי בקצרה מה סוכם שם? תודה.

פורסם

^ שהיתרון יחיד של הנקסוס הוא המחיר.

פורסם

מה המשמעות של הזמנת פלאפונים מאנגליה מבחינת מע"מ ומכס? וכמובן האם יש כל מיני עמלות מוזרות בעת ביצוע שליחה בעזרת fedx או dhl

כמו כן האם אני צריך לשלם מיסים מקומים של אנגליה בנוסף? או שבגלל שזה נשלח מחוץ לגבולות ארצם הם לא דורשים מסים?

פורסם

^ שהיתרון יחיד של הנקסוס הוא המחיר.

תהיה פייר ותגיד מה היתרונות של ה-HTC. בקצרה, מצלמה קצת יותר טובה, מעבד חזק יותר (ההבדל לא מורגש).

האם זה שווה עוד כמה מאות דולרים?

מה המשמעות של הזמנת פלאפונים מאנגליה מבחינת מע"מ ומכס? וכמובן האם יש כל מיני עמלות מוזרות בעת ביצוע שליחה בעזרת fedx או dhl

כמו כן האם אני צריך לשלם מיסים מקומים של אנגליה בנוסף? או שבגלל שזה נשלח מחוץ לגבולות ארצם הם לא דורשים מסים?

עם חברות שילוח אתה תשלם מס קנייה + מע"מ בוודאות ובנוסף עמלות של שחרור מהמכס גבוהות במיוחד.

תמיד כדאי לשלוח עם חברת הדואר הרגילה.

מס VAT הינו מקומי באנגליה, אם אתה שולח למחוץ למדינה, אתה חוסך את המס הזה (20% באנגליה)

פורסם

נחזור רגע לנושא, בשביל מצלמה של סמארטפון יותר טובה וערסבוקס אני באופן אישי לא מוכן לוותר על הרחבת זיכרון, מסך יותר גדול, ואפשרות להחליף סוללה OTG.

פורסם

^ תחשוב מתי בפעם האחרונה החלפת סוללה ? - אני אישית אף פעם לא הרגשתי צורך בלהחליף סוללה, ואני עם IPHONE4 כבר כמעט 3 שנים.

תהיה פייר ותגיד מה היתרונות של ה-HTC. בקצרה, מצלמה קצת יותר טובה, מעבד חזק יותר (ההבדל לא מורגש).

האם זה שווה עוד כמה מאות דולרים?

אם להיות פייר , המעבד קיבל ציון 12 של אלף מול 4 אלף נקודות שהנקסוס קיבל , אז להיות פייר זה להגיד שהוא פי 3 יותר מהיר.

להיות פייר זה להגיד , שהאיכות בניה יותר טובה , מצלמה יותר טובה , רמקולים יותר טובים , מסך יותר טוב. וכן זה שווה כמה מאות דולרים.

::)

זה שאתה מאוהב בנקסוס שלך הכל טוב ויפה אבל זה לא הופך את כל שאר המכשירים לפחות טובים או פחות שווים.

פורסם

עוד פעם אתה מתייחס ל-quadrant כמבחן ביצועים?

ומי אמר לך שאיכות הבנייה טובה יותר?

פורסם

אם אתרי הסקירה משתמשים בו (טומס , ארנה , פונדוג וכו') , אין סיבה שלא להשתמש בו. אלה אם כן יש לך תאוריה אחרת שיכולה לשנות את עולם הסקירות.

הכוונה לאיכות החומרים. חוץ מזה שיש לי ניסיון לא כ"כ מוצלח עם ה LG הישנים , לא יודע איך הנקסוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים