עבור לתוכן

מתאם ללפטופ אמריקאי ומתאם לאל פסק אמריקאי

Featured Replies

פורסם

אז ככה. אני רוכשת מחשב דרך dell העולמית (דגם ספציפי שאין בארץ- M6600)

בגלל שהוא ממש יקר החלטתי שזה יהיה חכם לקנות גם אל פסק מיוחד שמתאים לדגם שלו (ומן הסתם אל פסק שאפשר לסחוב איתי)

יש לי שאלה אחת-האם יש היגיון בלקנות אל פסק ואז לחבר אותו עם מתאם? האם זה בעצם מאבד את כל האפקט של האל פסק?

ואם כבר מתאם - איזה מתאם כדאי לי לרכוש ומה אני צריכה לוודא כשאני רוכשת אותו?

אה.. והנה הדגם של האל פסק הנייד שמתאים לדגם של הלפטופ -

Belkin Inc 12-Outlet Surge Protector with 10 ft Power Cord with Telephone Protection

http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?cs=04&l=en&c=us&sku=A3849060&price=49.99&client=config

:nixweiss:

פורסם

זה לא אל פסק זה מגן ברקים ומפצל שקעים.

אין טעם להביא מגן כזה מארה"ב, ניתן לרכוש מגנים גם בארץ.

מה שהייתי בודק זה את המטען של הלפטופ, האם יודע לקבל 220V, אם כן כל מה שתצטרכי זה להחליף את הכבל בין המטען לשקע בקיר, פעולה פשוטה ולא יקרה מה שיחסוך גם מתאם.

אין אל פסק נייד דרך אגב אלה אם כן את מסתובבת עם מריצה.

פורסם
  • מחבר

אבל הלפטופ שלי הוא עם חיבור אמריקעי.. אם אני אקנה כזה ישראלי אז לא בהכרח שלפטופ יתאים לו, מה גם שפה אני יודעת בוודאות שזה תואם את הדגם שלי וזה..

בכל מקרה- השאלה היא לא האם לקנות את זה או לא (אני רוצה לקנות) אני רק שואלת האם חיבור המכשיר למתאם יגרום לכך שהוא יאבד את האפקט שלו?

הרי כל מה שהמכשיר הזה עושה קשור למתח החשמל ואם אני מחברת אותו למתאם אז אולי יש התנגשות מסוימת- אולי המתאם יבטל את העבודה שלו?

באופן כללי- אם מחברים אל פסק/מכשיר נגד נפילות מתח וברקים למתאם אז זה חסר טעם? זאת השאלה?

פורסם

לפי הנתונים בלינק המגן הזה לא מתאים למתח רשת בארץ.

כתוב שם בפרוש 125V

פורסם

אמריקאי...

אין סיבה לקנות אל-פסק למחשב נייד, הרי יש לו סוללה. מקסימום שאולי יש טעם זה מגן ברקים / מייצב מתח, כי הספק של המחשב לאו דווקא יידע להגן על המחשב משינויי מתח קיצוניים. מה גם שהמוצר שקישרת אליו הוא מגן ברקים ולא אל-פסק. אז אולי רק התבלבת בטרמינולוגיה.

בכל מקרה - המוצר לא יתאים לארץ, כי הוא מוציא 125V, כלומר מתח אמריקאי. זאת אומרת שהוא כנראה לא יכול לעבוד עם מתח כניסה של 220-240V, וגם אם כן - הוא מוציא 125V, אז תוכלי לחבר אליו רק ציוד שיודע לקבל מתח כזה. המחשב הנייד יודע, אבל לא כולם.

תקני את המחשב הנייד איפה שאת רוצה - הספק שלו מקבל כל מתח. תחליפי לכבל ישראלי, ואם את רוצה מייצב מתח - תקני בישראל. אלה ההמלצות שלי.

פורסם
  • מחבר

היי תודה על התגובות.

מה שאתה אומר נכון והגיוני. הבעיה היא עם DELL. אני לא אוכל לקנות ככל הנראה מגן ברקים/נפילות מתח (תיקון שלי- לא מדובר באל פסק)

כי אני לא אמצא התאמה לדגם של הלפטופ שאני מזמינה. הדגם של הלפטופ שאני קונה (M6600)הוא דגם שאני צריכה כי עוסקת בתלת מימד... קיצור - אין בארץ שום מוצרים נלווים לדגם הזה כי זה לא דגם שמיובא לארץ.

לכן, השאלה שלי היא כזאת -בוא נמצא מנקודת הנחה שאני קונה את הלפטופ אמריקעי+ אני קונה את מגן ברקים/נפילות המתח האמריקעי-

האם המגן נפילות/ברקים האמריקעי יעשה את העבודה שלו גם אם מתאם ישראלי? (עניין המחיר לא קשור למשוואה)

תודה..

פורסם
  • מחבר

לפי הנתונים בלינק המגן הזה לא מתאים למתח רשת בארץ.

כתוב שם בפרוש 125V

נכון, מסכימה לחלוטין. זה באמת לא מתאים. אבל האם מתאם יוכל לפתור את העניין? איזה מתאם כדאי לי לרכוש?

תודה..

פורסם
  • מחבר

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11936&perur=1&t=9

עשיתי גוגל על מתאם שמתאים ל- 125V ומצאתי את המתאם הזה.

מה שכן, כתוב שם כך" "המתאם לא משנה את המתח"

עכשיו זה כבר קצת הבנת הנקרא (: - זה אומר שזה לא משנה את הזרם בהתאם למכשיר (שזה רע) או שזה אומר שזה מתאים את עצמו

ככה שאם המכשיר שלי פועל על 125V אז זה לא ישנה את המתח שלו ? (שזה בעצם טוב)

פורסם

כמו שכתוב

זה רק משנה את הצורה הפיזית של השקע ומגן מנחשולי מתח, ולא את המתח או התדר

ודבר שני, באג זאת אחת החנויות היקרות בעולם

הינה המוצר בשליש מחיר

http://ksp.co.il/?uin=7871

ודבר שלישי והכי חשוב.

תבררי איזה ספק כח את מקבלת עם המחשב.

קיימת סבירות גבוהה שהוא מתאים למתח הארץ וכל מה שאת צריכה זה להחליף לו את הכבל. (או לקנות מתאם כזה או מתאם פשוט)

פורסם

קיצור - אין בארץ שום מוצרים נלווים לדגם הזה כי זה לא דגם שמיובא לארץ.

זה לא משנה. מגן ברקים / מייצב מתח הוא מוצר סטנדרטי שלא צריך שום התאמה מיוחדת לציוד ספציפי - רק למתח ספציפי.
לכן, השאלה שלי היא כזאת -בוא נמצא מנקודת הנחה שאני קונה את הלפטופ אמריקעי+ אני קונה את מגן ברקים/נפילות המתח האמריקעי-

בואי נצא מנקודת הנחה שלא. זה פשוט פתרון שלא מתאים. רדי ממנו.

ודבר שלישי והכי חשוב.

תבררי איזה ספק כח את מקבלת עם המחשב.

קיימת סבירות גבוהה שהוא מתאים למתח הארץ וכל מה שאת צריכה זה להחליף לו את הכבל. (או לקנות מתאם כזה או מתאם פשוט)

אין מה לברר. זו סבירות של 100%. כבר שנים שספקים של מחשבים ניידים מתאימים לכל המתחים.

פורסם

הדבר היחידי שאת צריכה לקנות זה כבל כזה שעולה 20 ש"ח בלבד:

Micky%20Mouse%20Cable.jpg

תוודאי שהמחשב שאת קונה מגיע עם אחריות ל-3 שנים.

מעבר לזה, תתחדשי.

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על התגובות

פרטים לגבי הספק וגם לגבי הסוללה

[table][tr][td]AC Adapter -210W/240W switchable Slim 3P A/C Adapter

[table][tr][td][table][tr][td]Primary Battery- 9-cell (97Wh) Lithium Ion Battery

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

אז אני אוכל פשוט לחבר את הכבל הזה במקום כל הסיפור עם המתאם?

איזה כבל כדי לי להתאים?

תודה

פורסם

כבל פשוט כמו ש-chevy אמר. הוא נקרא כבל מיקי מאוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים