עבור לתוכן

דרוש מפרט ב 5000 ש"ח למשחקים ולגראפיקה לא כולל מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא, אבל אני לא רוצה שזה יפגע בביצועים

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח יותר

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית, תכני HD, עריכת מוסיקה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססינס קריד, קרייסיס, ובקיצור משחקים כבדים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1920 × 1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול כרטיס קול.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8, אבל אם זה מעלה את המחיר בהרבה אז אני מעדיף ביצועים על שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בראשון לציון, לדוגמא KSP, אם יש חנות יותר טובה בכיף.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שידרוג מאסיבי בעתיד.

בנוסף, הצעות למסך טוב תתקבלנה בברכה (ללא קשר לתקציב)

תודה :)

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

הנה מפרט אפשרי לדוגמא, שים לב להערות בתחתית.

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

באנדל - Core 3000 USB3 + Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪675

זיכרון:

Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪278

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪371

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪490

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1740

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4943

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4845 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/yhlgw1nf

הערות:

- ניתן להוריד את כונן ה-SSD ששמתי לך ולחסוך 490 ש"ח, אם כי הוא יביא לך תוספת ביצועים לא רע למערכת הפעלה ולתוכנות נבחרות שתשים עליו.

- ניתן לקחת כרטיס מסך חלש יותר, אם כי עדיין חזק ומשתלם יותר. יחסוך לך לא מעט כסף.

- המחשב אמור להיות יחסית שקט, אבל מה לעשות חומרה חזקה זקוקה לקירור אקטיבי טוב. ניתן לקחת את באנדל המארז+הספק הזה כאשר יש שם דגש גם על השתקה.

- אתה יכול לקחת כונן קשיח של 2 טרה בתוספת של 100~ ש"ח, אם אתה חושב שהטרה לא יספיק לך.

- המלצה למסך- דל U2312HM. מסך איכותי מאוד, מבוסס פאנל IPS עם איכות צבעים מצויינת, מצ'ופר במגוון חיבורים וארגונומיה טובה.

פורסם

במחירי הסטיקים של 8GB עדיף ללכת על 2X4GB.

כמה שקלים לטובת קירור טוב יותר למעבד לא יהרגו אף אחד ובהחלט שווים את זה.

עוד דבר, מפרט דומה ממש בKSP קל"ב לבחור לא יוצא יקר יותר מהותית. אני לא ממש רואה את הסיבה לשלוח אותו צפונה.

עוד מישהו שם לב שההמלצות באתר הזה הן חד צדדיות כמעט לגמרי?

פורסם

כמה תלונות בתגובה אחת.

במחירי הסטיקים של 8GB עדיף ללכת על 2X4GB.

לרוב זוג סטיקים של 2X4GB יקרים יותר או עולים בערך אותו הדבר.

כמה שקלים לטובת קירור טוב יותר למעבד לא יהרגו אף אחד ובהחלט שווים את זה.

לא ממש. לא מדובר כאן על קירור הסטוק הרגיל. הוא שקט יותר מרוב קירור הזלמן שאני מכיר, בערך כמו הקירורי apline של ארקטיק.

לא רואה שום סיבה להוסיף עוד כמה עשרות שקלים על קירור משופר, מדובר על מעבד קריר.

עוד דבר, מפרט דומה ממש בKSP קל"ב לבחור לא יוצא יקר יותר מהותית. אני לא ממש רואה את הסיבה לשלוח אותו צפונה.

יש חנות איסוף/שירות בראשון, אף אחד לא שולח אותו צפונה. כל זאת מעבר לעובדה שיש משלוחים כיום וגם בעת תקלה זה בחינם (זה לא כאב ראש, קרא פה).

אני ממליץ בעיקר על חנויות שמגיע להן שמליצו עליהן. אם מישהו מבקש ספציפית מחנות אחרת- אני בונה ממנה.

אם הייתה לי אפשרות לבנות או מ-KSP או מ-TMS, הייתי בונה מ-TMS. למה? אתה מוזמן לקרוא את מה שעברתי פה ובעמוד הראשון ככה שיש לי צלקות, אז אלא אם כן פותח הדיון לא יבקש לקנות משם, אתקשה לבנות שם מפרט כהחלטה ספונטנית.

פורסם

אתה מוזמן לבדוק לשירשורים ישנים יותר ולראות שבעבר מפרטים היו נבנים בחנויות אחרות שהיו מומלצות בזמנו.

כיום החנות שמציעה את השילוב מהטובים ביותר של מקצועיות, מחירים טובים, והיצע נרחב יחסית ונותנת משלוחים חינם ומשלוח חינם

בעת מימוש אחריות והרכבה בחינם זאת TMS, אז מן הסתם שהיא תיהיה מומלצת יותר מחנויות שלא נותנות את כל השירות הזה או

פחות. ובשורה תחתונה זה מה שמעניין אדם שרוצה לקנות מערכת חדשה, לא שבוני מפרטים יעשו פיפו בין החנויות, ואני לא אומר שאין

עוד חנויות דומות וטובות אבל הן לא רבות, חלקן מרוחקות וחוץ מבודדות בניית מערכת תעלה שם יותר, יחד עם הרכבה ומשלוח בתשלום.

שלא תחשוב לרגע שיש לי סנטימנטים לחנות הזו כי ממש אין לי. אני אישית ובטוח שעוד רבים כמוני ישמחו אם יקומו חנויות חדשות

וקיימות שיספקו תחרות בריאה מבחינת היצע מחירים ושירות שיהפכו אותן למומלצות וכדאיות לא פחות. כיום זה לא כ"כ המצב למרות

שאני משוכנע שזה ישתנה בעתיד לפי ניסיון עבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים