עבור לתוכן

התייעצות אחרונה לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 גג.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, טיפה עריכה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS Global Offensive, BF3, Far Cry.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440x990 topfield TLD1900D.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לעכשיו, בינוניות עד נמוך למשחקים של עוד כמה שנים.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, כונן אופטי, מארז, וספק במידה והספק הנוכחי מספיק חזק IP-S400BQ3-3 400W (ואני מניח שהוא לא גם כי הוא רק 400 W וגם כי הוא די ישן..)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בכלל לא חשוב.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי קל בעתיד.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp, rsm, ivory, tms איזור השרון.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אפשרי במידה וזה לא משפיע הרבה על התקציב.

כרגע אני חושב על המפרט הזה כמפרט אחרון:

http://www.tms.co.il/preview/spec/n357pska

מה אתם אומרים? שווה? טוב?

תודה רבה.

פורסם

הייתי נשאר עם הקירור סטוק ויש מבצע על הלוח B75 של MSI ב-269 שקלים אם אתה רוצה לחסוך כמה גרושים

בלי להפסיד שום דבר, מעבר לזה נראה לא רע.

אתה כמובן לא יכול לעשות OC עם המערכת הזו, ולא הייתי מכניס ספק של IN WIN 400W למערכת הזו. אם כי ספק איכותי של 400W יספיק.

פורסם
  • מחבר

הייתי נשאר עם הקירור סטוק ויש מבצע על הלוח B75 של MSI ב-269 שקלים אם אתה רוצה לחסוך כמה גרושים

בלי להפסיד שום דבר, מעבר לזה נראה לא רע.

אתה כמובן לא יכול לעשות OC עם המערכת הזו, ולא הייתי מכניס ספק של IN WIN 400W למערכת הזו. אם כי ספק איכותי של 400W יספיק.

קודם כל תדוה על התגובה, יש לי כמה שאלות:

א. מה זה קירור סטוק?

ב. 2 הלוחות 75 של MSI ושל -gigabyte זהות? לא יהיה מצב שעדיף להוסיף את ה-50 ש"ח האלה כי זה יותר טוב או שזה לגמרי זהה ופשוט מחיר שונה?

תודה רבה :)

פורסם

1-

http://www.tms.co.il/product/9034

2-זהים למדי בפיצ'רים, לא רואה טעם בלשלם יותר שיש עכשיו מבצע.

פורסם

1-

http://www.tms.co.il/product/9034

2-זהים למדי בפיצ'רים, לא רואה טעם בלשלם יותר שיש עכשיו מבצע.

לפי מה שהבנתי מהפייסבוק שלהם המבצע נגמר היום בדיוק, היה איזה חודש שלם, באסה בשביל הבחור

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי מהפייסבוק שלהם המבצע נגמר היום בדיוק, היה איזה חודש שלם, באסה בשביל הבחור

D:

אני אנסה לדבר איתם ולבקש שיעשו לי אולי הנחה, סה"כ הם חנות אמינה ונחמדה מאוד..

פורסם

המעבד מגיע בגרסת TRAY שזולה יותר אך ללא קירור אתה צריך להוסיף את הקירור סטוק עצמאית הוא נמצא שם מעל הזלמן.

פורסם
  • מחבר

המעבד מגיע בגרסת TRAY שזולה יותר אך ללא קירור אתה צריך להוסיף את הקירור סטוק עצמאית הוא נמצא שם מעל הזלמן.

בעיקרון אמרו שהזלמן יותר טוב מה-intel..מה עדיף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים