עבור לתוכן

שאלה לגבי עדשות מגע שקניתי

Featured Replies

פורסם

העדשות הראשונות שלי היו יומיות, ולא אהבתי אותן יותר מדי. דקות מדי, ולכן קשה להכניס אותן לעין, והן יכולות לצאת מהעין בקלות. מאז עברתי לשנתיות, דו שבועיות, ועכשיו, כבר הרבה שנים - חודשיות. זה העובי שהכי מתאים לי, והן לעולם לא נפלו לי מהעין אפילו אם אני מגרד חזק.

בכל אופן, לקח לי כמה חודשים להתרגל אפילו לעדשות היומיות (הדקות ביותר), אז לא צריך להתייאש אם זה לא מסתדר ישר.

• תגובות 32
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מזמין אותך לקחת את עצתך ולשים עדשות יומיות במשך חודש ועדשות חודשיות במשך חודש, אתה תרגיש הבדל משמעותי בנוחות.

זה שאתה משלם יום על העדשה (לזוג) מאפשר להשתמש בחומרים איכותיים יותר.

הקימור מאוד משנה בעדשות קשות מנסיון

אתה לא רואה את הבעיה? מי שם עדשה יומית (חד פעמית) חודש?

אין ספק שזה יותר כסף.. אבל כל יום להיות עם עדשה חדשה זה הרבה יותר נקי ונוח :P . אפילו לשים את העדשה היומית שבוע... הרבה יותר טוב מאשר עדשה חודשית (מאמין שרבים שמים גם אותה יותר מחודש)... וניסיתי.

פורסם

לא הצלחתי להבין.

אתם טוענים שעדיף להשתמש בעדשות חד פעמיות ("יומיות") כמה פעמים (נניח, כשבוע) מאשר בעדשות "חודשיות"?

פורסם

כך אני עושה. כל שבוע יש לי עדשות חדשות בעין. אין דלקות והפרעות . הכל התחיל לפני 9 שנים שהיו לי דלקות ובעיות..

עם עדשות חודשיות (לא מכיר אחד ששם אותם באמת רק חודש) .

פורסם

סבבה. אולי אני אנסה את זה פעם אחת.

אם כי אני בסה"כ מסתדר יפה מאוד עם חודשיות. אני בהחלט לא שם אותן חודש. לרוב יותר כחודשיים. אם כי אני לא שם עדשות בכל יום. משהו ברמת היום כן / יום לא.

סה"כ החודש הזה זו סתם התוויה. העדשה לא סופרת זמן. אני מאוד מקפיד על הנקיון של העדשות שלי.

נ"ב

אני לרוב קונה את העדשות בסביבות ה 300 - 350 שקל. כך שאני חושב שמבחינה כלכלית, עדיף לשים את החודשיות שבועיים ולא יומיות שבוע.

פורסם

אם אתה לא סובל והן נוחות לך...תשאר היכן שיותר כלכלי :cool2: .

פורסם

מישהו כאן אמר להשתמש בעדשות יותר מהזמן שמומלץ?

לא הבנתי..

פורסם

כתבתי מה אני עושה.

ממילא הוא שם עדשות חודשיות ... חודשיים וכך גם רבים. גם אופטומטריסטים לא עושים מזה רעש (מה שמכיר) .

פורסם

תברר עם האופטומטריסט על התופעה. תבקש לנסות אחרות, למשל Soflens Daily Disposable של Bausch&Lomb.

פורסם

תברר עם האופטומטריסט על התופעה. תבקש לנסות אחרות, למשל Soflens Daily Disposable של Bausch&Lomb.

אלו העדשות שאני משתמש בהן.

לא יודע אם הן טובות או לא, כי לא ניסיתי אחרות,

אבל בסה"כ אין איזו בעיה ששמתי לב אליה.

פורסם
  • מחבר

עוד משהו שלא ברור לי

שאני משתמש בעדשיות יומיות אמרו לי לפני שמכניסים אותם לעין לטבול אותם בחומר חיטוי (ככה קוראים לזה?) שנתנו לי

האם לא מספיק החומר שהם שרויים בו מהתחלה בלי חומר חיטוי?

2- למה בהתחלה שאני שם את העדשה בעין יש לי הרגשת צריבה בערך 30 שניות?

פורסם

עוד משהו שלא ברור לי

שאני משתמש בעדשיות יומיות אמרו לי לפני שמכניסים אותם לעין לטבול אותם בחומר חיטוי (ככה קוראים לזה?) שנתנו לי

האם לא מספיק החומר שהם שרויים בו מהתחלה בלי חומר חיטוי?

2- למה בהתחלה שאני שם את העדשה בעין יש לי הרגשת צריבה בערך 30 שניות?

אין צורך לשם.

אני פשוט דואג שהן לא יהיו יבשות אחרי שאני מוציא אותן,

ואם אני לא מצליח להכניס אני טובל אותן שוב - שיהיו קצת יבשות.

אולי העיניים שלך יבשות / עייפות מלפני שאתה שם.

פורסם

אני לא טובל עדשות חדשות בשום חומר כי הנוזל שהן באו בו מספיק. אם אתה כבר שוטף אותן עם משהו תוודא שזה saline ולא תמיסה שמשאירים בה את העדשות בלילה, כי היא הרבה יותר חריפה וכוללת חומרי חיטוי.

פורסם

אני גם משתמש בעדשות חודשיות כבר הרבה שנים, בדיוק לא מזמן נתקעתי בלי ונאלצתי לרכוש יומיות (הייתי חייב דחוף ולא היה משהו אחר) והן היו ממש על הפנים, אחרי כמה שעות העיניים שלי האדימו לגמרי, יכול להיות זה בגלל שלא הייתי רגיל ליומיות...

פורסם

אני סבלתי מאותן בעיות שאתה מתאר עד שעברתי לעדשות קשות

יש לי אותן כבר כמה שנים

אז עלו לי בסביבות ה900 שקל אבל שוות ההשקעה בתנאי שאתה שומר עליהן כמו שצריך

לפי הנסיון שלי חדות הראיה עם עדשות קשות יותר טובה מהרכות אבל הן מעייפות את העין במיוחד שנכנס אבק או כל דבר אחר קטן לעין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים