עבור לתוכן

3.2E VS P2.6

Featured Replies

פורסם

לגרסת ה-E יש 1MB CACHE שזה כפול מהרגיל... ויש לי מצב למכור את המעבד שלי ולקנות את ה3.2E ב350 שקל...

שווה?? יהיו הבדלים גדולים.? איך הביצועים הגראפיים שלו? והוא אוברקלוקר טוב??

והוא בכלל יתאים ללוח שיש לי עכשיו...?

פורסם

WTF???

מאיפה יש לך מצב להחליף ב350ש"ח??????

זה סופר שווה לך על המציאה מהר!!

זה לא נראה לי היגיוני שאתה יכול להחליף במחיר כזה זול ה3.2E עולה [glow=red,2,300]המון[/glow] המון כסף!!

יש בהחלט הבדלים דיי משמעתיים בגלל ה1MB קאש.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להשיג מארצות הברית במחיר של 230-255$ יש לי מקום.... את המעבד שלי אני אמכור הוא אצל כולה 3 שבועות....

גם יש כתבה בPCSPOT על הצניחת מכירים של אינטל כך שגם ככה זה זול

פורסם

Both Tomshardware and Anandtech have very vast coverage of the new Prescott core with comparison to the Northwood.

At most cases Northwood and Prescott are pretty close performance wise though in certain occasions the Northwood is better while in others the Prescott is (mainly in audio and video compression).

However, it's not certain that your board can operate with a Prescott and if you buy one in the US and it won't work you will get stuck with it.

פורסם
  • מחבר

בעעע.... לא ידעתי שזה פרסקוט! טוב התנפצה לי הבועה

פורסם

The E in the 3.2E stands for Prescott core, anyway it might work but then again, it might not.

I warmly recommend the coverage at Tomshardware.

פורסם

בעעע.... לא ידעתי שזה פרסקוט! טוב התנפצה לי הבועה

יכול להיות שהתבלבלת בין ה3.2EE ל3.2E, הראשון הוא extreme edition והשני הוא עם ליבת הפרסקוט.

פורסם

He said it costs 250 $ so the only option is the 3.2E, the 3.2EE costs around 750 $

פורסם

נכון, אבל לפי התגובות הבנתי שהם חושבים שזה מבצע מצויין בגלל שהEE עולה הרבה יותר....

פורסם

הכל באשמת INTEL והשמות המבלבלים שלה.....

לא קוראים לזה בכלל XE? ::)

פורסם

הפרסקוטים טובים יותר לאוברקלוק אם זה מה שבראש שלך ...

גם בגלל הצינור עיבוד הארוך יותר , וגם בגלל שככול שמהירות השעון שלהם גדולה יותר ככה הביצועים שלהם גודלים ..

שלא כמו הNorthwood שככה שמהירות השעון שלהם עולה ככה הביצועים שלהם עולים בהתאמה , הפרסקוטים , מקבלים יותר ביצועים ועל כל העלאה במהירות והיחסים גדלים ככל שהמהירות שעון עולה

היה לי על זה איזה כתבה אני יחפש אותה..

http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1956&p=24

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים