פורסם 2013 במרץ 1012 שנים שלום אנו מעוניינים להרחיב את הזכרון של השרת (כנירא אנחנו צריכים להחליף את כל ה "raiser")אנחנו צריכים זיכרון מסוג DDR2 בנפח 128GB סה"כאם אפשר לקבל גם הצעת מחירבנוסף נשמח לטיפים (פרטים טבניים) שעליהם עלינו שלים לבתודהנ.ב.יש לנו שני "Raisers" עם 8 סלוטים
פורסם 2013 במרץ 1112 שנים מחבר אבל זה מאוד יקר לנובאמת, האם לדעתך זול יותר לקנות שרת נוסף עם 128GB זיכרון או להרחיב לשרת הישן (בלי להתחשב בשיפורים עתידיים נוספים)
פורסם 2013 במרץ 1112 שנים DDR3 הרבה יותר זול מ-DDR2, בנוסף DDR2 מאוד יקר בימינו לנפחים קטנים.אני לא מבין גדול בשרתים (מה מטרת השרת?).
פורסם 2013 במרץ 1112 שנים להציע לו לשדרג שרת שלם רק בשביל זכרונות DDR3 זה לא הכי טוב.לפותח הדיון, אם אני לא טועה, ישנה עדיפות לזיכרונות ECC. ישנם שרתים שזו אפילו חובה.אבל לפני השדרוג, תבדוק עד כמה לוח האם תומך, ומה התמיכה שלו לסלוט.לגבי מחירים, לא מצאתי.
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מחבר השרת משמש לחישובים מתמטים כבדים (סימולציות)פתחתי את השרת, בפנים יש 2 raisers עם 8 סלוטים בכל אחד (ואין איפה להוסיף עוד - אין מקום פנוי)ברשותנו רק דף קניה של השרת, וזה הפירוטDELL PRECISIONSDELL PR7400 E5430X2 750G 32G NVS290 DVR DOSATLAS-PC ASUS P45 S775 DDR II Multi-core CPU2GB (1X2GB) 800M DDRII KVR MemoryDISK 160GB SATAII 7200rpmASUS M/B P5Q DDRII(Au+Lan)P45 UP TO 16G =E O L =ASUS D.CARD EN8400GS SILENT/HTP/512M/A ==EOL=Intel Core 2 Duo E7300 2.66 GHz 1066FSB 3MBכל שבכוונתנו זה לשדרג את הזיכרון לנפח מקסימאלי (128GB) וזהותודה
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים נראה שיש לך בלבול בדף, התושבת שלו 771, והלוח ששמת הוא 775.גם לא מצאתי שרת כזה ברשת DELL PPR7400בכל אופן.הסתכלתי על המחירים ברשת של הזכרונות - המחיר יוצא כמה עשרות אלפי שקלים, לדעתי כדאי לך להחליף שרת.
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים אתה בטוח שאתה בכלל יכול להתקין כמות כזאת של RAM?מדובר במקרה על זה? אם כן, זה לא שרת אלא תחנת עבודה ולפי הנתונים זה לא בדיוק אפשרי.
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מחבר ראשית תודה על התגובות שנית, השרת נקנה לפני שהגעתי לכאן לכן אני לא יודע דבר עליו. מבדיקה שעשיתי אפשר להחליף את הזיכרון בזיכרונות גדולים יותר בכל אופן, כרגע אנו שוקלים קניית שרת חדש ובודקים את האופציות תודה שוב לכול מי שעזר והשתתף
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים גם אני בעד החלפת שרתאני מאוד מסופק אם המערכת הנוכחית בגלל תתמוך ב128gbהמערכת שלי, שהיא מבססת על דור חדש יותר של מעבדי הזיאון ,(לא התושבת החדשה ביותר נכון להיום)תומכת בנפח של 96 gb וזוהי רק מגבלה של הלוח, לדעתי על לוחות אחרים המעבדים אפילו יקבלו נפח גדול יותרדור מעבדי הe5 יתמוך בנפחים גדולים מאלו באופן משמעותי כתלות במספר המעבדים הפיזיים שתבחר ובסדרת המעבדיםכפי שנכלל לדעת, מחירי הddr2 ככלל והEEC בפרט לא זולים ולא כלכלייםשדרוג המערכת בהחלט אמור להניב ביצועים טובים יותר .אני ממליץ לך לעשות בדיקה ולהשוות בין ביצועי המערכות הדומות כאשר המשותף היא השימושים והצרכים שלך.
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים תגיד, אתה מדבר ברצינות? מה זה משנה מתי המחשב נקנה? יש לי בחברה שרתים שנקנו שנים לפני שהגעתי והצלחתי לראות הכל עם Open Manage (בשרתי Dell) ואפילו Spiceworks. מי מנהל אצלכם את התשתיות?
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מחבר האמת שאין לי מושג לגבי חומרה של שרתיםאני רק יודע שחסר לי זיכרוןמי שקנה את השרת ידע למה ומה הוא קונה, אך מכיוון שהחבר הזה כבר איננו ועבר זמן רב כל הפרטים נשכחוואני באמת קצת פוחד לגעת בשרת כי ללא השרת הזה כולנו הולכים הביתה, אז אני מעדיף לא להתקין עליו דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.