עבור לתוכן

4K-5K ש"ח - נייד לפוטושופ/פלאש ותכנות ב-Visual Studio

Featured Replies

פורסם

הי, אני מחפש נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח.

הנייד ישמש ללימודים, הרבה פוטושופ ופלאש וגם עבודה שוטפת של תיכנות (HTML, ASP, .net וכו').

* גודל המסך? - 13-14 אינץ', לא רוצה יותר.

* משקל רצוי? - בסביבות 1.5kg. המחשב יסחב כל יום על הגב ללימודים וחזרה, עם עוד חפצים בתיק, ככה שמשקל זה חשוב.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי - 4-5 שעות או משהו כזה.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא.

* בלוטות? - לא חובה.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - כונן רגיל (HDD), לפחות 320GB

* כונן CD/DVD? צורב? - לא חובה, מעדיף שיהיה.

* כונן Bluray? - לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא. יותקן עליו Win8 או Win7.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - Dell, אבל לא נעול רק עליהם.

מעדיף מאוד מאוד לא לקנות מ-KSP/אייבורי.

אשמח לקבל המלצות.

תודה!

פורסם
  • מחבר

העפתי מבט על כמה וכמה מחשבים, אבל לכל אחד יש מגרעה אחרת:

Asus UX31A - אחלה מחשב, אבל קצת מעל התקציב. הבעיה העיקרית - דיסק SSD 128GB. נראה לי כלום מקום. יש גם גרסה עם 256GB, אבל היא יותר יקרה וגם זה לא הרבה נפח, היום.

Acer S5 - ביקורות בחו"ל משבחות, אבל אני לא רואה אותו למכירה בארץ, ככה שאין לי שמץ מה מחירו.

Dell XPS 13 - קצת יקר, מעבד מדור קודם, דיסק SSD 128GB.

Dell XPS 14- יותר יקר, כבד מאוד (2.1kg).

האם מסגרת המחיר שלי (4K, מוכן להתגמש לכיוון ה5K) לא מתאימה לדרישות (מעבד i5, בעדיפות 6-8GB של RAM כדי לסחוב פוטושופ/פלאש, דיסק קשיח גדול מספיק לאכסן קבצים עריכה של פוטושופ פלוס שימושים רגילים, סוללה סבירה) ?

אשמח לקבל הכוונות/המלצות....תודה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מוכן לחרוג לתקציב של 5000 זה יהיה טוב:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21077&cf=zap

הצעה מעניינת, תודה.

האם לדעתכם דיסק קשיח 5400RPM עם SSD 24GB בתור cache זו פשרה טובה?

אני תוהה האם המהירות הנמוכה (לא 7200) עלולה להוות מגבלה בשימושים מסויימים, למרות שה-SSD בהחלט צריך לפצות על זמני גישה איטיים.

פורסם

מהירות הדיסק לא צריכה להדאיג אותך. אם הבדלי הביצועים היו קיצוניים השוק לא היה במגמה לעבור לדיסקים במהירות 5400rpm בניידים.

לדעתי האסוס למרות המסך המצויין שלו קצת יקר. מחשב דומה עם מסך רגיל ומעבד קצת פחות חזק יעלה הרבה פחות.

נייד כמו זה - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21952, ישקול כ-1.8 ק"ג אבל עם מסך גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

אחרי הרבה השוואות, צמצמתי את הרשימה לאופציות הבאות. אשמח לקבל את דעתכם. לכולם דיסק קשיח HDD 500GB עם 24GB SSD. לכולם מסך דומה. השימושים המיועדים - פוטושופ, תכנות ובניית אתרים.

סמסונג:

1. N530U3C-A04 (מחיר 4300 ש"ח) - מעבד i5-3317u, עם 4GB זכרון פנימי, מוסיף עוד 4GB, כ.מסך Intel HD-4000, מסך 13.3, 1.45kg

2. NP530U4E-S01IL (מחיר 4150)- מעבד i5-3337u, רק 4GB זכרון פנימי, איו חריצים פנויים, כ.מסך Radeon 8750M, מסך "14, 1.75kg

אני יכול עצמאית להחליף את הזכרון שלו ל-8GB (למשל זה) בעלות של 200 ש"ח, ואז המחיר יהיה 4350 ש"ח, שזה כמו ה-U3C. מצד שני, אני נשאר עם כ.זכרון חדש של 4GB ללא שימוש. אני גם לא יודע מה אומרת האחריות מבחינת החלפת כרטיס הזכרון בעצמי - מישהו יודע?

ה-U4E מגיע עם כ.מסך חזק מכל יתר האופציות (השוויתי כאן), מעבד טיפונת יותר חזק ומסך גדול יותר, בתוספת משקל של 350 גרם - נראה לי זניח.

בנוסף, בסמסונג אני קצת מפחד מנושא כרטיס הרשת (כתבתי על זה כאן, הנה עוד קישור רלוונטי).

אסוס:

3. Ux32VD-R4013H (מחיר 5100)-מעבד i7-3517u, עם 6GB זכרון פנימי, אין חריצים פנויים, כ.מסך Nvidia GT620M, מסך IPS 13.3, שוקל 1.45

בעצם, בתוספת של 800 ש"ח אני מקבל מעבד חזק יותר, מסך נהדר, כרטיס מסך סבבה, אבל רק 6GB זכרון. אני באמת לא בטוח שתוספת המחיר מצדיקה את זה.

אשמח לשמוע דעות לכל כיוון...

פורסם
  • מחבר

החלטתי לקחת את ה-530U4E-S01IL.

גם באתר סמסונג העולמי וגם באתר הישראלי המחשב הזה לא מופיע - מאיפה אמורים להוריד לו דרייברים/עדכונים/user manual?

ומה זה אומר שהדגם הזה לא מופיע באתר הישראלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים