עבור לתוכן

שדרוג XP 32 ל-Windows8 64

Featured Replies

פורסם

הזמנתי דיסק Windows8 64 שבאופן לא מפתיע מודיע לי שישר שגירסת ה-32 ביט שלי אינה תואמת את ארכיטקטורת ה-64 ביט שבמדיה:

Your Installation Madia cannot be used to install Windows

Your current verion of windows 32-bit and dose not match the architecture of the 64-bit installation media

Please insert the 32-bit media and restart Windows Setup

האם יש דרך ביניים (בלי לרכוש שדרוג נוסף כלשהו) להתאים את השדרוג ל-64bit?

האם קבצי תמונה, וידאו, טקסט או דואר (Outlook Xpress 6) ידפקו מכל המעברים האלה?

חבל לי לא לממש את מלוא היכולות של המחשב.

פורסם

אתה צריך לבצע התקנה נקייה ולא שדרוג, מאחר שתוכנית ההתקנה של Windows x64 היא בעצמה תוכנית של 64 ביט ולא יכולה לרוץ מתוך מערכת הפעלה של 32 ביט.

צריך להעלות את המחשב מדיסק ההתקנה אחרי שקודם עשית גיבוי לכל המידע שאתה מעוניין לשמור, ואז להתקין את המערכת החדשה.

פורסם
  • מחבר

במילים אחרות, אם אני רוצה 64 ביט אני חייב לפרמט את המחשב?

מה הכוונה "צריך להעלות את המחשב מדיסק ההתקנה"?

- דיסק שדרוג, מן הסתם הוא לא דיסק התקנה רגיל (ולא עולה כמוהו).

פורסם

בכל מקרה אי אפשר לעשות שדרוג מXP ל8, זו תצטרך להיות התקנה חדשה.

למרות זאת, לא חייבים "לפרמט" (= למחוק את כל תוכן הכונן). אפשר להתקין על אותו כונן כמו שהוא, ההתקנה הישנה נשמרת בתוך תיקיית windows.old כך שתוכל להוציא ממנה קבצים שתצטרך, וכשתהיה בטוח שאתה לא צריך משם כלום תוכל למחוק אותה דרך "ניקוי דיסק". כמובן שבכל מקרה כדאי לגבות קודם את כל המידע החשוב לך.

אמור להיות אפשר להפעיל את דיסק ההתקנה בהפעלת המחשב, גם אם הוא גירסת שדרוג.

פורסם
  • מחבר

שלחו לי ממיקרוספט קישור למדריך הבא

בסעיף 11 כתוב:

• אם אתם מבצעים התקנת שדרוג בחרו ב שדרג ועברו לשלב 17
  • אם אתם מבצעים התקנה נקייה בחרו ב מותאמת אישית ועברו לשלב 11

מצד אחד מדובר בדיסק של שדרוג,

מצד שני אני מניח שכדי להתגבר על בעיית ה 32BIT מדובר בהתקנה נקייה, מניח שזו האפשרות הנכונה?

פורסם

גם אם זו היתה גרסת 32 ביט, עדיין הית צריך לבחור באפשרות השניה. האופציה של שדרוג אפשרית רק מwin7 ל win8 (כמובן כששניהם 32ביט או שניהם 64 ביט), ולא מXP. ואין קשר בין האופציות הנ"ל לעובדה שהדיסק בא עם רשיון שדרוג, שזה פשוט אומר שצריכה להיות מותקנת מקודם גירסת וינדוס כלשהי על המחשב כדי שהרשיון יהיה בתוקף.

פורסם
  • מחבר

יוני, אריאל, תודה.

נציג התמיכה תחילה טען שעלי לרכוש דיסק 32 ביט, ובזכות הטיפים שלכם הייתי נחוש שאפשר להעלות גם מהדיסק.

אין צורך לגבות חומר מכוננים אחרים (בזבזתי על זה את כל הסופש לחינם)..

אגב, זה דף התמיכה המסודר של מיקרוספט, כולל צ'ט.

היה לי קטע, שווינדווז8 זיהה את הפלסמה שלי כמסך ראשי (מחוברת ב-HDMI למחשב) ולא הצלחתי להבין מדוע אני רואה במחשב מסך שחור :P

מצד אחד הצלחתי לסדר לא רע את מסך הStart, לתכנת קיצורי דרך ל- Restart / Shutdown / Sleep.

מצד שני הרבה דברים באמת לא אינטואיטיבים, נשפכו כבר הרבה מילים על זה. לתמוך בזה טלפונית נראה לי כמעט בילתי אפשרי.

אני מנסה לתת צ'אנס לIE10 החדש ומחפש איך אפשר לצור איקונים קטנים יותר לשורת המועדפים/גלילה, נראה לי לא סביר שבשביל להגיע לקישור אני צריך לגלול שמאלה עשרה קילומטר...

פורסם

תבדוק את ארכיטקטורה של המעבד, אולי היא לא תומכת ב64 bit.

או של הלוח אם! אחד מהשניים

פורסם

Windows 8 זה עונש למשתמש "רגיל".

מאוד לא אינטאיטיבית ומאוד לא נוחה.

בכל מקרה - אל תשדרג ואל תתקין SIDE BY SIDE.

תתקין התקנה אחרי פירמוט.

ככה יהיה לך מחשב אופטימלי, בלי מקום מבוזבז על קבצים ישנים של מ"ה שכבר לא תשתמש בה.

פורסם

^ WIN8 מערכת מצוינת, רק צריך לבוא אליה בראש פתוח ולא בגישה שלילית.

פורסם
  • מחבר

COHEN144 – מדוע כתבת? ציינתי כבר שהצלחתי להתקין.

בפעולות העתקה ומחיקה המערכת טסה עם המעבד הישן יחסית, E6300 באופן שאפילו תחנת העבודה (Q9400) שלי עם WIN7 לא רצה ככה.

DANI - התקנתי כבר SIDE BY SIDE, אני לא מזהה בעייה מסויימת,

למען האמת כבר עשיתי פירמוט רק לאחרונה. אחרי שאנקה את ספריית ה-Old ומה שגיביתי, אעשה defragmentation לכל הכוננים.

בקשר לחווית השימוש אני מסכים עם OR2000 - ברגע שלומדים לדלג בין ה-Start ל-Desktop ולסגור תוכנות, אפשר ליהנות ממנה. עשיתי אפילו קורס מזורז לבני המשפחה, עם דגש על הפינות וה-ALT+F4 / גרירה מלמעלה.

17.3.13 -התהפכתי. אם יש משהו אחד שנראה לי טרוף מוחלט, הוא המצב הזה, שבמעבר ב-IE10, מה-Start ל-Desktop אתה אמנם מקבל את ההגדרות ואפשרות להרבה מעודפים, אלא שאם לא חזרת ל-Start דרך הדפדפן, הוא כבר נשאר פתוח ב-Desktop, ואז אתה פותח עוד דפדפן...

מכיוון שיש לי גם chrome, לפעמים אני מוצא את עצמי עם 3 דפדפנים פתוחים בלי שאני מודע לכך.

...וגם הלשנויות הפתוחות מוסתרות היטב ב-IE10, לך תזכור מה היה בהן.

בנוסף יש את האפליקציה האדיוטית של חיפוש גוגל ב-IE10, שלא נתנת לך שורת כתובת, ואז אתה פותח עוד דפדפן.

ומה עם זה שע"מ לראות את הטור עם כל האפליקציות הפתוחות בStart אתה חייב לעמוד יותר משנייה בנקודה מאוד מסויימת.

כנראה שמיקרוסופט קיצצו מאוד בכח אדם של ה-Q.A.

או שהתעקשו מידי לעמוד בתאריך היעד ל-Release.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים