עבור לתוכן

שיחה מזוהה ב - adsl

Featured Replies

פורסם

שאלה פשוטה...

האם יש תוכנה למחשב שנותנת לי מספר טלפון של שיחה מזוהה ב - adsl?

תודה מראש

פורסם

אה?

פורסם
  • מחבר

:) אז ככה....

יש איזה בן דוד שמתקשר ומטריד....

השאלה שלי היא אם יש לי אינטרנט מהיר יש איזו שהיא תוכנה

שתצליח לזהות את המספר שלו

פורסם

שאלה פשוטה...

תודה מראש

ה-ADSL הוא רק קו מהיר לתקשורת נתונים (אינטרנט), שיחות טלפון לא עוברות בערוץ ה-ADSL וגם פקס ושיחה מזוהה לא. אלה שירותי VOICE של קו הטלפון האנלוגי הרגיל. אם אתה רוצה שאותו קו שאליו מחובר מודם ה-ADSL שלך יתן לך גם זיהוי של שיחות נכנסות ואתה חייב שזה יהיה במחשב אז אתה צריך תוכנה כמו ID Commander (חינם, מתאימה לכל מערכות ההפעלה של מיקרוסופט) ואתה גם חייב מודם שיפעל עם פורמט השיחה המזוהה של בזק וכזה לא פשוט להשיג. לי יש מודם V92 של SMARTLINK עם דרייברים שהיו באתר שלהם עבור WINDOWS XP לפני חודשיים-שלושה וזה עובד. כשהורדתי דרייברים מה-WINDOWS UPDATE השיחה המזוהה לא פעלה יותר אז שים לב שאולי תצטרך לנסות דרייברים שונים למודם שתקנה כדי שהעסק הזה יפעל.

פורסם

שאלה פשוטה...

תודה מראש

ה-ADSL הוא רק קו מהיר לתקשורת נתונים (אינטרנט), שיחות טלפון לא עוברות בערוץ ה-ADSL וגם פקס ושיחה מזוהה לא. אלה שירותי VOICE של קו הטלפון האנלוגי הרגיל. אם אתה רוצה שאותו קו שאליו מחובר מודם ה-ADSL שלך יתן לך גם זיהוי של שיחות נכנסות ואתה חייב שזה יהיה במחשב אז אתה צריך תוכנה כמו ID Commander (חינם, מתאימה לכל מערכות ההפעלה של מיקרוסופט) ואתה גם חייב מודם שיפעל עם פורמט השיחה המזוהה של בזק וכזה לא פשוט להשיג. לי יש מודם V92 של SMARTLINK עם דרייברים שהיו באתר שלהם עבור WINDOWS XP לפני חודשיים-שלושה וזה עובד. כשהורדתי דרייברים מה-WINDOWS UPDATE השיחה המזוהה לא פעלה יותר אז שים לב שאולי תצטרך לנסות דרייברים שונים למודם שתקנה כדי שהעסק הזה יפעל.

אהה!

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה:)

פורסם

עכשיו אני מבין איך ל

rockford

יש מספר כל כך גדול של הודעות :D

פורסם

עכשיו אני מבין איך ל

rockford

יש מספר כל כך גדול של הודעות :D

LOL !!! והוא עוד אומר שאני ספאמר :nono: :nono: :nono:

פורסם

אתה כן, לא יעזור לך ידידי!

פורסם

מה שלא יהיה, אתם שניכם כותבים בקצב מטורף(לפחות גיל... ::) ),

למשל אני, תבדקו את תאריך ההצטרפות שלי(מה שגם לא נכון, אנקודר שינה לי אותו, כי הוא התעצבן עלי ;D) הוא אמור להיות יותר מוקדם.

בכל אופן הוא איזה חודש לפני התאריך שלכם, תסתכלו על מס' ההודעות שלי, ואח"כ על שלכם, ואז תעשו חשבון מי ספאמר ומי לא...

אז מספיק לדבר על זה, זה מתחיל להימאס!

WizMaster

פורסם

זה סתם היה עוד קטע "הומוריסטי" ואתם האטומים, לא מבינים אותו.

ו Tiger כמו Ghost Dogg, שופט משתמשים לפי הודעה אחת.

ואני כותב מספיק מהר... יש עדים.

פורסם

זה סתם היה עוד קטע "הומוריסטי" ואתם האטומים, לא מבינים אותו.

הבנתי, לא מצחיק, נמאס...

פורסם

מכיוון שהנושא מיצה את עצמו והשואל קיבל תשובה , ועכשיו שוב מתחיל פה ויכוח מיותר אז אני נועל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים