עבור לתוכן

בעיה-לא מצליח לעשות OC למעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד חדש של AMD FX8350 והקירור שלי הוא Antec khuler H2O 920, הלכתי לביוס והגדרתי OC ראשוני ל 4.3 GHZ, ניסיתי ככה בלי להעלות מתח וניסיתי עם עם להעלות מעט את המתח וכשזה טוען את הלוגו של windows 7 בהדלקה ישר מתקבל לי מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו.

*חשוב לציין שבהרבה אתרי אינטרנט ראיתי שלא צריך לשנות למעבד הזה את המתח אלא אם כן רוצים להעלות מעל ל4.4 ושלי לא עובר את ה4.3 ואין לי מושג למה זה עושה לי את זה, כיביתי גם את הפונקציות שמזיקות לOC בביוס וכלום לא עוזר, בבקשה עזרה.

פורסם
  • מחבר

נו מה קורה חברה, מישהו מוכן לתת לי קצת עזרה או שהפורום הזה הוא סתם חרטא?

פורסם

חרטא ?! אהבתי..בכל מקרה פותח התרד מציע לך לקרוא קצת את המאמרים והביקורות באתר כמו כן להריץ חיפוש בפורום תמצא הרבה מידע יעיל.

שכן OC מתחילים לבצע שיודעים מה עושים ולא מעתיקים הגדרות ואומרים לא עובד לי למה ?

למה ? כי הOC לא יציב..למה ? לא חסר סיבות בגלל זה מתחילים לאט ורואים איפה הבעיה בדיוק.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שהתחלתי אחד לאחד לפי כל מדריך אפשרי, משהו פשוט לא בסדר והפורום הזה באמת חרטא והבנתי את זה לפי התגובה שלך, יש לי מזל שאני מכיר את מי שהיה מקום ראשון באוברקלוקינג בתחרות האחרונה בישראל כי הוא כנראה הבין מה הייתה הבעיה(משהו שדי נדיר שיקרה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים