עבור לתוכן

NZXT Sentry 2 איך הוא ועל אילו מאווררים ניתן לשלוט?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.

כבר תקופה שאני מעוניין לקנות את הבקר הנ"ל ואני מתלבט, מה אתם אומרים עליו?

יש לי במארז 8 מאווררים של 120mm ועוד אחד 200, אני מעוניין לשלוט במאווררים הקריטיים בעיקר,

עד כמה מאווררים אפשר לחבר לבקר הזה, ואילו סוגי מאווררים?

יש לי במארז כמה מאווררים של antec tricool blue led 120mm שנראה לי שהם נשלטים(לא סגור על זה).

בעיקרון אם יש למאוורר חיבור 3 פינים אז הוא נשלט?

פורסם

אין לי ניסיון עם הבקר אז על זה אני לא מגיב..

מה שכן גם חיבור 3 פין נשלט ע"י הבקר , רק כאשר המאוורר מחובר בחיבור מולקס לספק הכח אז הוא אינו נשלט כי אז הוא מקבל את כמות המתח המקסימלית שהוא יכול לעבוד בה מה שאומר מקס' rpm קבוע.

פורסם

שלום לך .

כמו שאתה רואה באחד המפרטים שלי שבצד , לי יש את הבקר הזה ואני מרוצה ממנו , עכשיו , איך הוא עובד :

הבקר יכול לשלוט על 5 מאווררים , לא משנה איזה גודל מאווררים , תאורת לד או בלי , העיקר שלמאווררים שאתה מחבר אליו יהיו חיבורי 3 פין או מולקס , אחד מהשניים .

לבקר ישנן שתי אופציות שליטה , האחת היא אוטומטית , כאשר הבקר בעצמו מכוון את עוצמת המאווררים המחוברים אליו , עפ''י הטמפרטורות שהוא מקבל מהחיישנים שלו (יש לו 5 חיישנים שניתנים למיקום איפה שאתה רוצה במארז) .

והאופצייה השנייה , כמו שכנראה כבר ניחשת , היא ידנית , ז''א אתה מכוון ידנית כל מאוורר אשר מחובר אליו לפי אחוזי העוצמה שהמאוורר יפעל , דרגות האחוזים הן : 100% , 90% , 80% , 70% , 60% , 50% ו-40% , כאשר מתחת ל-40% המאוורר נכבה לגמרי .

הבקר בעצמו מצריך חיבור מולקס לספק הכוח בכדי לעבוד , מסך המגע שלו ניתן לכיבוי לגמרי כאשר הוא ממשיך לעבוד , זה במידה ואולי בלילה תפריעה לך התאורה שלו , לי לדוגמה היא לא מפריעה והמסך שלו תמיד מופעל אצלי .

טוב , אני מקווה שעזרתי לך , אם יש עוד שאלות לגבי הבקר הזה , תשאל ואני אשמח לעזור :xyxthumbs: .

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שהוא מסוגל לשלוט גם במהירות מאוורר שיש לו רק חיבור מולקס ולא 3 פינים?

פורסם

אכן כן

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת תודה רבה על התשובה :xyxthumbs:

תגיד יש מצב שהוא מציג שעה?

פורסם

אין בעד מה .

רק עוד משהו , אם זה חשוב לך מבחינת תאימות החיבורים של המאווררים לבקר הזה אז תדע , לבקר 5 חיבורים כאשר כל חיבור מפוצל ל-3 פין + מולקס , וכל החיבורים הם מסוג זכר , ז''א שהמאווררים שאתה רוצה לחבר אליו צריכים להיות בעלי חיבור 3 פין או מולקס מסוג נקבה :xyxthumbs: .

פורסם
  • מחבר

כן אני חושב שכל המאווררים האיכותיים שהוספתי עם מולקס נקבה..

תגיד הוא במקרה מציג שעה?

פורסם

לא , את הנתון הזה דווקא אין לו בתצוגה חחח

פורסם

כך בחשבון שיש לך כמות ענקית של חוטים שיתווספו למארז.

זאת הסיבה שוויתרתי על הרעיון.

פורסם
  • מחבר

בקשר לזה אני לא דואג יש לי מסתור לחוטים מאחורי הלוח, זה מה שמצויין במארז הזה.

תגידו איך ה-sentry 2 לעומת sentry lx , חוץ מזה שהlx מציג גם שעה, יותר גדול ושולט רק על מאווררים 3 פין?

פורסם

LX גם יכול לספק פחות לערוץ למאוורר אני לא בדיוק זוכר כמה כל אחד מהם.

דבר שני המסך שלו לא "טאצ'" (לדעתי יתרון).

זה מה שזכור לי בעל פה, תחפש בגוגל ביקורות יש מלא לשניהם.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי השוואה ביניהם אך ללא הצלחה.

למישהו יש נסיון עם השניים במקרה?

פורסם
  • מחבר

חח מצאתי הרבה ביקורות אבל לא השוואה ביניהם מי יותר טוב ובמה...

שאלה קטנה, מישהו יודע אם יש אפשרות להשתיק את הציפצופים כשלוחצים על המסך או על הכפתורים(כדי לא להעיר את הבן שלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים