עבור לתוכן

השלמה ל5 יח"ל מתמטיקה

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי הבונוס ל5 יחידות זה רק מציון 80 ומעלה ולא סתם אתה מקבל 60 ויש לך 80 יש פה מישהו אולי שניסה להכנס אם 4 ולא קיבלו אותו או שאתם סתם תלמידים שעושים 5 יחידות ומנסים לעשות רושם כאילו 4 כבר לא מספיק אני צריך תשובה ממישהו אם ניסיון

• תגובות 34
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין שום הבדל בין 4 יח"ל ל-5 יח"ל בקבלה לאוניברסיטה ,אם יש לך ציון משוכלל גבוה יותר מזה של מישהו עם 5 יח"ל ,אתה תתקבל והוא לא...סוף פסוק ותפסיקו לבלבל במוח.

דרך אגב ישנו מקצוע אחד שאני יודע עליו שדורש 5 יח"ל והוא הנדסת בניין.{אם אני לא טועה}

פורסם

אגב מדבים על הנושא הזה , יש לי בעיה גדולה בגלל מתמטיקה. הייתה לי בגרות לפני שבועיים ככה 3 מתוך 5. והבעיה היא שלמרות שאני בטוח שאני הולך לקבל ציון גבוה בבגרות עצמה הציון הולך לרדת מתחת ל80 בטוח בגלל ציון הגשה נמוך. הקטע המעצבן הוא שאני אפילו לא יכול לשפר בקיץ כי המגן שלי נשאר אותו מגן , אז האופציה היחידה היא לעשות מועד חורף לקראת הצבא. האופציה היחידה שאני רואה את הלסיים את זה בקיץ הקרוב היא לעשות אקסטרני מתמטיקה בקיץ הקרוב. הבעיה היא שאת ה2 יחידות האחרונות אני לא בטוח שאני מסוגל ללמוד לבד. את ה 3 אני פחות או יותר זוכר.

פורסם
  • מחבר

אגב מדבים על הנושא הזה , יש לי בעיה גדולה בגלל מתמטיקה. הייתה לי בגרות לפני שבועיים ככה 3 מתוך 5. והבעיה היא שלמרות שאני בטוח שאני הולך לקבל ציון גבוה בבגרות עצמה הציון הולך לרדת מתחת ל80 בטוח בגלל ציון הגשה נמוך. הקטע המעצבן הוא שאני אפילו לא יכול לשפר בקיץ כי המגן שלי נשאר אותו מגן , אז האופציה היחידה היא לעשות מועד חורף לקראת הצבא. האופציה היחידה שאני רואה את הלסיים את זה בקיץ הקרוב היא לעשות אקסטרני מתמטיקה בקיץ הקרוב. הבעיה היא שאת ה2 יחידות האחרונות אני לא בטוח שאני מסוגל ללמוד לבד. את ה 3 אני פחות או יותר זוכר.

עוד קורבן למערכת החינוך המדהימה שלנו...

הציוני הגשה זה דבר כזה מפגר.. פסדר , לפעמים זה עוזר .. אבל זה הורס תאפשרות של תלמידים ללמוד טוב ולחרוש לבגרות ולקבל ציון טוב..

למזלי המורה שלי למתמטיקה אוהבת אותי :) כל השנה הייתי ב5-6 שיעוורים , יומיים לפני המגן למדתי תחומר והוצאתי 100 וגם בבגרות..

הציון השנתי שלי היה 60 +מגן 100 , היא הגישה אותי על 95 ככה שזה לא הרס לי כל כך :) (4 יחידות)

פורסם

דרך אגב

הקורסים לבגרות קיץ כבר נפתחו שבוע שעבר

ואלה שלא יפתחו השבוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים