עבור לתוכן

מכס על מוצר שחוזר מתיקון

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מעוניין להזמין טלפון חדש מחו"ל (HTC One). כרגע יש שמועות על בעיות בייצור שלו וכמות גבוהה של חלקים פגומים, אז אני מכין את עצמי לאפשרות שאצתרך לעשות לו RMA (רוב הסיכויים שזה לא יקרה אבל עדיין עדיף להיות מוכן).

אם אצתרך לשלוח אותו בחזרה, מה אני צריך לעשות כדי שלא אצתרך לשלם מכס על הטלפון אחרי שהוא יחזור מתיקון \ החלפה? האם יש טופס כלשהו שעליי להדביק על החבילה, או שאני צריך לבקש מהחנות לעשות את זה?

תודה.

פורסם
  • מחבר

מדברים שם על טופס שצריך להחתים את פקיד המכס. אני נמצא רחוק מאוד מבית המכס, יש אפשרות לקבל טופס זה בסניף הדואר הרגיל?

אני לא מבין למה הם מסבכים כל דבר, אני יכולתי פשוט להראות לדואר קבלה שכבר שילמתי על הטלפון מכס בעבר וזהו.

פורסם

תאמין לי שבשביל הכאב ראש שתחסוך לך

הטיול היחיד לבית המכס עם הטלפון שאתה רוצה לשלוח,ומילוי הטופס הוא באמת כלום לעומת הראש השקט שיהיה לך.

היה לי אותו סיפור עם הdesire hd שלי,רצו לקחת לי מכס בהנחה שקניתי אותו מחול,למרות שהוא הגיע עם מסמכים ממעבדת התיקון של HTC וכמובן הצגתי בפני העמיל את ההתכתבות שלי איתם במייל.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אבל לפי מה שאני רואה אם הם מחליפים למכשיר חדש ולא מתקנים, יהיה תשלום מכס כאילו שנקנה מכשיר חדש בלי קשר לכך שהמכשיר הוחלף במסגרת האחריות. רוב הפעמים שטלפון נשלח לתיקון בתסגרת האחריות הוא מוחלף בחדש. שחיטה כבר אמרתי?

פורסם

מעקב

פורסם

כול עוד אתה מציג בפני העמיל את ההתכתבות שלך עם נציגי HTC אני לא רואה שום סיבה שיחייב אותך בשנית,בנוסף אתה מוזמן להסביר לו שבדרך כלל מחליפים למכשיר חדש ובמקרה כזה המוצר יכול לחזור עם IMEI שונה.

ככול שתביא יותר מידע שיתמוך בטיעון שלך + תמלא את הטופס המבוקש אני לא רואה שום סיבה שיעשו לך בעיות.

אם אתה באמת רוצה להיות בטוח,תבקש מHTC הצהרה (במידה והטלפון הוחלף לחדש) שהם קיבלו ממך טלפון X וקיבלת חזרה דגם חדש Y.

כמובן לגבות את העניין בהתכתבות במייל וכו...

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה, אני אנסה את זה במידת הצורך.

רק מקווה שהטלפון יגיע תקין ולא יהיה צורך בזה :)

פורסם

חד וחלק, אם תקבל מכשיר שונה - תצטרך לשלם שוב מכס. אין פה עניין של שכנוע.

פורסם

*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים