פורסם 2004 בפברואר 321 שנים שלוםקיבלתי צו גיוס ל15 יולי.עכשיו אמרו לי שהחודש הזה זה חודש של גיוסים לקרבי!!..הפרופיל שלי לא גבוה אך הקב"א די גבוה אז זה נראה לא ממש היגיוני..האם יש צדק בנאמר לי? אנא הבהירו לי את הדברים.תודה מראש.
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים אחי גם אני ב-15 באוגוסט! ותאמין לי אתה לא בקרבי כי אין מצב שעם הפרופיל שקיבלתי אני יהיה קרבי! דבר איתי באייסיקיו 166850676 למידע נוסף
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים אני מחכה למשטרה הצבאית והם עדיין לא באו אוף... זה כבר הצו הרביעי שאני לא בא והם לא באים
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים איך אתם יודעים איזה תאריך זה גיוס למה?ואם כבר מדברים על זה מה יכול ליהיות ה 26 ביולי?
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים גש לאתר פראש: www.fresh.co.ilושם תגש לפורום "צבא וביטחון" אני בטוח ששם תקבל את כל התשובות שאתה מחפש.שיהיה לך יום טוב.
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים אני מחכה למשטרה הצבאית והם עדיין לא באו אוף... זה כבר הצו הרביעי שאני לא בא והם לא באים חכה חחח בסוף הם יבואו וזה לא יהיה נעים
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים הם יזינו לך תתחת .........הם יקחו אותך ויביאו אותך למשפט צבאי. גם לי יש גיוס ב 15 באוגוסט ........מודיעין !!
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מה הם יכולים לעשות כבר?אם זאת פעם ראשונה שהם באים אלייך הם רק נותנים לך אזהרה ואם אחרי האזהרה אתה ממשיך להתעלם מהם זה יכול להגיע למעצר לילה וזה ממש לא נעים לנער בן 17-18
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים תגידו אם יש לי פרופיל 97 או אפילו נגיד 72 אני בקרבי?או שיש לי זכות בחירה כי אני רוצה להיות ג'ובניק...
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים תגידו אם יש לי פרופיל 97 או אפילו נגיד 72 אני בקרבי?או שיש לי "זכות בחירה" כי אני רוצה להיות ג'ובניק... יש לך זכות לצייץ את מה שאתה רוצה, זה לא אומר שהצבא שואל אותך. הוא ישים אותך איפה שהוא רואה לנכון לפי נתוניך האישייםואיפה שהוא צריך.
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים תגידו אם יש לי פרופיל 97 או אפילו נגיד 72 אני בקרבי?או שיש לי זכות בחירה כי אני רוצה להיות ג'ובניק... מ-65 ומעלה זה קרבי אין מה לעשות. ואין לך זכות בחירה אבל הצבא היום מתחשב במי שלא רוצה לשרת קרבי יש כל מיני הקלות אבל לא עד כך שתהיה ג'ובניק. אם תעשה להם בעיות ותבקש קב"ן אז יש מצב שיורידו לך את הפרופיל אבל זה גם בעייה הם לא מורידים כל כך מהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.